Puiuti de Randunici 2008 (412)-SANATATE, Siluan!
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata nop nu a venit ..am avut o chestie maronie inchis dar fff putin ,nu a tinut nici o zi...va informez daca am vesti ..deocamdata mai astept putin ,maine se fac 9 zile de la UM..si tot maine vreau sa fac inca un test... |
eu as mai face repejor un test...si asa lua barza gold, ca mie-mi "suna" a II...si inca tare de tot! Deci, maine dimineata, prima urina TESTTTTTT!!!!
tin pumnii sa iasa cum vrei tu (eu stiu deja cum vrei mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
cami33 spune:
Neata!! 

Sper ca micul Siluan este mai bine astazi 

Olgu, e scumpa raaauuuu fetita cu codite 

Gudinde, LA MULTI ANI mamicii tale 
Ramo, HAI CU LINIUTELE !!!
Sa aveti o zi si o saptamana frumoase 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
mstela spune:
Neata..luati si de aici daca mai trebuie ca am din belsug cu toate aromele:

SPER SI EU SA FIE DIN CE IN CE MAI BINE MICUTUL SILUAN!

Nu mi-a mai raspuns la mesaj Cuscra.Sper sa fie spre bine.
Am vazut si eu fetita cu coditze draguta!Sanatate ei sa scape de carcaias!
Ramo
mercic..si chiar ca ciudata tare starea ta cu CM-ul..poate e vreo coditzata cu II
.
Gudinde,sa-ti traiasca mami!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Pregatesc poze de la party ca tot se doarme pe aici pe la mine.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
aliceionescu spune:
Salutare!
Nu mai citesc de f f multa vreme forumul, nu mai reusesc...parca timpul meu s-a miscorat si mereu sunt pe fuga, mereu am cate ceva de facut...
Am aflat de Simo de la o buna prietena, am intrat sa-i doresc putere si multa, multa incredere.
Va fi bine, Simo!!
Sper ca sunteti bine, ca puiutii sunt sanatosi si mancaciosi, ca burticile cresc frumos si ca totul e ok.
Va pup!
Olgutzika spune:
Neata!
Hihi, ma bucur ca v-a placut ghiocica mea
. Vineri s-a intins mama sa ia o carte si a lovit-o din greseala cu cartea peste coapsa, la care ea: "Au, Buni, ma dor patonii." ( Au, Buni, ma dor pantalonii ) ![]()
Ce face Micul? Vreo veste?
Alice
!
Si pentru Mimo uan mica
: http://www.trilulilu.ro/cipcirip/b6a0bddcdd181e
Va
!
Olga
13s cu Sara-Maria si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Neata.
Am luat azi de la DM un fel de radiera (ca un burete, sunt 4 buc) pentru curatat peretii de urmele de murdarie sau creion. A mers super, insa se comprima destul de repede, asa ca unul ajunge pentru opere de arta minimaliste si pe spati restranse. Dar nu mai stau cu stresul ca trebuie sa varuim cand plecam...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

raluca2107 spune:
Offf, Doamne, ce vesti...
...am citit cu o frica cumplita pana am aflat ca e ceva mai bine Siluan. Doamne ajuta in continuare, ma rog si eu pentru sanatatea lui. Simo, multa putere
.
Am vazut 2 fetite frumoase , Iulia care e delicata rau, si Sophie cu codite, dulce rau si ochioasa foc 

Ramo, hai cu liniutele
.
Am supravietuit weekendului cu 3 copii, Doamne, Simo nu stiu cum te descurci mai ales in conditiile astea...
Am gatit cat n-am gatit eu de cand m-am maritat
. Am facut si eu lasagna, prima si clar ultima data. Am stat 3 ore in bucatarie si am facut o tavita de mancare
...clar nu-i de mine. Cu ciorba de vacuta, am multumit musafira : "ca are zarzavat mult si e sanatoasa"
. N-a zis nimic si de gust, dar daca au multumit-o valorile nutritive e ok.![]()
Am fost ieri in parc si am adoptat toti melcii iesiti dupa ploaie.
. Fiecare trebuie sa aiba nume 

, daca nu le gasesc nume, nu pot sa trec mai departe.
Acasa, ii aduna pe toti pe bancuta lui si ii pune sa faca intrecere, cum ajung la capatul bancii ii dezlipeste si ii pune iar de la capat, saracii....Asta e joaca preferata, toata ziua cauta melci, oare se mai cumpara in vest ca delicatesa??...ca m-am scos.![]()
VALENTINA C spune:
Neatza!
Nicio veste de la Simo???
Eu sunt asa de suparata ca am rugat-o pe cumnata-mea sa ne faca poze si au iesit niste porcarii
.. Suntem mai mult fara cap, strambi..
Am pus cateva pe webshots, dar sper sa mai fac rost de altele mai frumoase...Si normal ca n-am facut poze de "tablou" pt ca ploua...
http://entertainment.webshots.com/album/577708561riXahE
Matei s-a comportat "minunat" la botez: a lovit, a impins, a tipat, i-a dat in cap nasei cu tamburina...numai prostii.. Parca nu era copilul meu
..De azi incepe perioada de reeducare, ca e jale altfel...
Acum doarme fiindca s-a trezit devreme si la 11.30 deja maraia de oboseala...
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
Nicoleta spune:
Vali, faine pozele! Matei sigur nu s.a simtit el in prim plan si a facut tot ce s.a priceput sa va atraga atentia, chiar cea negativa...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

VALENTINA C spune:
Pt doritoare:![]()
http://entertainment.webshots.com/photo/2125989290103382524pucYzq
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);