HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Acum am ajuns si eu acasa... De la intalnirea cu L. Sandru am fost in Moghioros si am mai vorbit cu mamici - erau destui parinti pe acolo si am profitat sa iau si niscaiva semnaturi pt apel DAR MAI ALES SA LE SPUN SA VINA MAINE.
Alinuk, nu am apucat sa te vad inca la tv, dar sunt convinsa ca a iesit bine.
mi-a parut super rau ca n-am ajuns de la inceput sa va cunosc pe toatele cele care ati scris aici.
Profit sa zic ca imi pare rau ca nu am putut sa vorbesc cu tine Alinuk dar ma bucur ca a mai sesizat si altcineva chestia cu politicanul...
Si eu cred ca povestea cu banderola schimbata in tricolor e o MARE PROSTIE!!!
In afara de faptul ca tricolorul e mic si nu se vede, nu are nici o semnificatie legata de ceea ce simtim noi mamele.
Eu propun sa folosim tot banderolele negre, chiar daca nu ne imbracam in negru cum vorbisem initial.
Si inca ceva IMPORTANT! Am stabilit ca NU VA FI NICI O PORTAVOCE LA MEETING. Pai deja spre final eu am auzit-o pe L. Sandru spunand ca va incerca sa faca rost de ceva pt zgomot "ca sa ne auzim"...
Pai copiii mici se vor speria daca cineva va vorbi f tare, cred eu.

Iar chestia cu apelul - eu am mai strans ceva semnaturi in parc acum dar in general oamenii (nu doar mamele) au fost foarte impresionati de actiunea noastra si de faptul ca mergem sa le aratam guvernantilor copiii pe care ei decid sa ii condamne - CU TOT CU PAMPERSI...
Probabil ca s-a sugerat sa nu venim cu pampersi pt ca sa nu faca cienav glume de genul "Lavinia S. inconjurata de c a c a in pampersi"... zic si eu

In rest, acum ma apuc sa citesc si eu pe miresici sa vad ce au mai zis fetele si apoi sa vad reportajele.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

eu va reprezint pe voi

si chiar daca decizia voastra e alta decat parerea mea personala, o voi respecta...

(ma refer la banderole tricolore versus banderola neagra)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor parerea mea legat de ceea ce spunea TATA- mi se pare aiurea sa incepem sa atacam alte categorii mai mult sau mai putin defavorizate, chiar dc are dreptate, nu vom face altceva decat sa atragem si mai multe voci impotriva noastra in momentul in care vom spune nu ne luati banii noua luati de la revolutionari, ca sunt multi mincinosi, sau de la alte categorii sociale. nu este treaba noastra sa atragem atentia de la cine se pot lua banii.
in ceea ce priveste implicarea unor persoane politice, daca nu vom accepta implicarea lor atunci nu cred ca vom obtine mare lucru, adica sansele noastre cresc odata cu implicarea politicienilor, a pdl , etc. pe mine nici macar nu ma intereseaza cine trebuie sa se implice pt a pastra cuantumul indemnizatiei, ma intereseaza si cred ca pe toate ne intereseaza in primul rand rezultatul final. si asa cum spunea si dna sandru nu suntem in campanie electorala, mare castig nu vor avea din asta, dar nici nu ma astept ca cineva sa ne ajute doar asa de dragul copiilor nostrii...
si acum dupa cum puteti vedea la tv si senatorii mai vor bani ca sunt si ei amarati...ma gandesc sa ii ajutam si pe ei ca uite-i cum mor de foame mititeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

eu va reprezint pe voi

si chiar daca decizia voastra e alta decat parerea mea personala, o voi respecta...

(ma refer la banderole tricolore versus banderola neagra)

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Alinuk , te felicit si te apreciez , pe toate fetele , va pup, sa avem zi buna maine , deci ne vedem la meeting.sunt la prietenii mei langa pitesti , i-am informat si pe ei cu ce se intampla.

a plouat dar a iesit soarele
oare cum va fi maine ?
ma imbrac in negru, nu am haine albe din pacate.

diana

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Ana tricolorul in opinia mea ar trebui sa aiba ceva in comun cu ceea ce simtim noi mamele

cu ideea buna ca, lupta noastra se refera la VIITORUL ROMANIEI, VIITOR CARE NU POATE FI NEGOCIAT!!!

(tricolor=simbol national=romania=viitorul romaniei=copii=indemnizatia mamelor)

... ca eu nu ma lupt pt 25% cu care as supravietui sau nu
eu ma lupt pt a nu se lua niciun procent!!

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Ana tricolorul in opinia mea ar trebui sa aiba ceva in comun cu ceea ce simtim noi mamele

cu ideea buna ca, lupta noastra se refera la VIITORUL ROMANIEI, VIITOR CARE NU POATE FI NEGOCIAT!!!

... ca eu nu ma lupt pt 25% cu care as supravietui sau nu
eu ma lupt pt a nu se lua niciun procent!!

Alina, eu am interpretat in sensul ca acel tricolor il vad ca pe ceva ce are legstura mai mult cu patriotismul prin prisma acelei optiuni de a ramane in tara asta si a face ceva , a incerca sa schimbi ceva in bine.
Dar in situatia de maine, mi se pare ca acel tricolor va fi mai putin reprezentativ/eficient decat acea banderola neagra - semn de doliu pt viitorul copiilor nostri si implicit al tarii noastre.
De aceea m-am gandit ca nu va avea un impact asa mare. Parere personala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Ce a mai scris Lavinia Sandru dupa intalnirea cu voi.

http://laviniasandru.wordpress.com/2010/05/16/mamele-pentru-viitorul-romaniei/

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

Trebuie sa iesim in strada pentru 0.02% din bugetul Romaniei???
sa le fie rusine.......pur si simplu este bataie de joc,felicitari Alinuk pentru initiativa si pentru modul de a pune problema in numele nostru,Multumesc din suflet!!!!

Chiar daca sunt din Constanta si oricat am incercat sa se organizeze ceva si aici .....nu prea am reusit,maine dimineata vin la Bucuresti cu inca 6 mamici. Doamne Ajuta!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Alinuk, vazut interviul de la Realitatea; citit si articolul din Adevarul.

Excelente sublinierile:

(1) doar 13% dintre indemnizatii depasesc 600 lei, deci economia la buget -0,02%- absolut nesemnificativa in timp ce, la nivel individual (de familie), reducerea indemnizatiilor - o catastrofa;

(2) indemnizatiile sunt diferentiate datorita faptului k aportul fiecareia dintre noi la buget prin plata impozitului este diferentiat - in consecinta, cuantum egal al indemnizatiei in conditiile in care impozitul este mai mare la unele si mai mic la altele este o masura comunistoida;
(achhh, si caaate racnete au fost in timpul campaniei electorale cum ca daca se intorc comunistii va fi jale - uite cine-s comunisti cu masura asta a uniformizarii cuantumului indemnizatiei!!)

(2) este irelevant cat dracului costa pampersii & laptele & alte cele pe luna, NU ASTA este esenta nedreptatii & in consecinta a protestului! si nu poti cuantifica la fix ce face fiecare familie cu banii astia si NICI NU CONTEAZA, important k sunt scumpe de zaci, din ce in ce mai scumpe, iar asta stie toata lumea;

(3) nu avem ce negocia ref la cuantumul indemnizatiei! si adevar ai grait! mare adevar! odata deschisa calea asta cu negocierile se poate intampla orice!

Sublim!! ai fost la nivel de zece plus-plus-plus-plus!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Alinuk felicitari...ai fost de milioane..extrem de finutza si diplomata, deosebita.Pacat ca delicatetea nu face casa tocmai buna cu nesimtitii cu osanza pe burta...iar Lavinia e totusi politician,adica corb la corb nu scoate ochii.....a cam taiat toti coltisorii cu propunerile ei....sa fim seriosi,doamnelor.Copiii nu se negociaza,nu sunt subiect de negociere..ca si cum ne-am cere scuze ca ii avem.Sa ia cineva legatura si cu an...t....e.n.a.....3 astia sunt foarte impotriva guvernului si a conducatorului iubit......nu poate nimeni sa sune nu are nimeni relatii?
Pe de alta parte ideea cu garoafele e buna desi sa speram ca jandarmii au si ei sotii si copilasi mici,si mame si tati pensionari,desi am impresia ca sunt niste marlani.Oricum sunt alaturi de voi cu sufletu`...Va rog totusi sa aveti grija cu bebelusii
.
edit..de la moderare la discriminare nu e decat un pas..de ce nu-mi afisati mesajul?la mamici de bacau a aparut deja..cred ca deja aveti ranchiuna pe un om ce isi spune opinia...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Alinuk, FELICITARI! Am urmarit ce ai spus la Realitatea si te sustin.

Referitor la banderola sau tricolor: hmm...eu u cred ac tricolorul ne-ar reprezenat in aceste momente.Banderola neagra reprezinta pentru noi dezaprobarea, mahniea si tristetea. Tricolorul cred ca mai degraba da spre patriotism si in aceste momente grele numai patrioata nu ma simt eu. Traiesc in Romania , dar Romania ma dezamageste din prisma politicienilor.

DA pentru banderola neagra pentru ca e protestul mamelor unite de aceeasi convingere, mamici care s-au unit initial fara iesirea la rampa a vreunui politician. Banderola ne reprezinta ca si categorie sociala.

In rest, mi-ar place mai mult ideea de a darui un ursulet de plus sau o papusica acelui jandarm care ar indrazni as ne imbranceasca sau bruscheze.

Mergi la inceput