HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Alinuk, vazut interviul de la Realitatea; citit si articolul din Adevarul.

Excelente sublinierile:

(1) doar 13% dintre indemnizatii depasesc 600 lei, deci economia la buget -0,02%- absolut nesemnificativa in timp ce, la nivel individual (de familie), reducerea indemnizatiilor - o catastrofa;

(2) indemnizatiile sunt diferentiate datorita faptului k aportul fiecareia dintre noi la buget prin plata impozitului este diferentiat - in consecinta, cuantum egal al indemnizatiei in conditiile in care impozitul este mai mare la unele si mai mic la altele este o masura comunistoida;
(achhh, si caaate racnete au fost in timpul campaniei electorale cum ca daca se intorc comunistii va fi jale - uite cine-s comunisti cu masura asta a uniformizarii cuantumului indemnizatiei!!)

(2) este irelevant cat dracului costa pampersii & laptele & alte cele pe luna, NU ASTA este esenta nedreptatii & in consecinta a protestului! si nu poti cuantifica la fix ce face fiecare familie cu banii astia si NICI NU CONTEAZA, important k sunt scumpe de zaci, din ce in ce mai scumpe, iar asta stie toata lumea;

(3) nu avem ce negocia ref la cuantumul indemnizatiei! si adevar ai grait! mare adevar! odata deschisa calea asta cu negocierile se poate intampla orice!

Sublim!! ai fost la nivel de zece plus-plus-plus-plus!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alina,
Mai jos este mesajul uneia dintre fetele de la miresici (sper sa nu se supere ca l-am preluat). Mi se pare mai corect sa pastram banderola neagra, e mai sugestiva. Parerea mea.
Subscriu si la ideea cu unitate in declaratii. Si eu as fi vrut o copie dupa raspunsurile pregatite la diferite intrebari.

"M`am intors. Sunt destul de nervoasa referitor la modul cum a decurs intrunirea. Motivele sunt destule dar nu le voi enumera aici, pentru ca n`ar fi politicos.
Concluziile mele sunt:

1. Politicianul ramane politician. Mereu va incerca sa castige capital politic. M`a deranjat ca doamna Sandru a incercat sa schimbe mesajul nostru - noi am plecat de la ideea de a purta banderole negre si a aduce pampersi - si sa`l schimbe in ideea de a agata o bucatica mica de tricolor in piept. Am informat`o politicos ca "de la aceste idei a plecat tot si la ele nu renuntam".
2. M`a enervat faptul ca se incearca confiscarea adunarii de maine de catre diverse persoane, mai mult sau mai putin implicate in organizarea ei. O sa am grija sa NU las sa se intample asta. Macar stiu incotro sa ma uit
3. Trebuie NEAPARAT sa ne asiguram ca TOATA lumea are declaratii convergente - pentru ca azi am auzit mamici care luasera de la cap povestea cu detalierea costurilor. M`a deranjat ca insasi dna. Sandru sustine in DECLARATIA PENTRU MAME ca am face parte dintre "asistatii social" - lucru asupra careia i`am atras atentia.
4. Am obtinut promisiunea dnei Sandru si a dnei deputat (n`am retinut numele) ca ne vor ajuta maine sa obtinem autorizatia aceea si sa nu mai fim taraganate.

FOARTE IMPORTANT: Mitingul se va tine cu sau fara autorizatie (daca se incapataneaza sa nu ne`o dea, desi au spus ca este totul OK). Daca INSA nu o primim, este extrem de important SA NU STAM PE LOC, ci sa ne miscam. NIMENI nu poate ingradi dreptul la plimbare al omului. Ne putem invarti in cerc sau ne putem deplasa in permanenta in locul indicat. Totul e sa NU STAM PE LOC."

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Eu am pierdut-o pe Alina la realitatea. Unde pot sa o vad pe net?

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

domnule TATA

pe mine nu ma intereseaza sa-mi pun revolutionarii in cap!!!!!!!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

domnule TATA

pe mine nu ma intereseaza sa-mi pun revolutionarii in cap!!!!!!!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Subscriu!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_A_T_A spune:

Se alege praful de protestul nostru daca il captureaza politicienii. O sa fie discreditat demersul foarte usor, putand fi prezentat drept o lupta PUTERE vs. OPOZITIE.
Propun ca maine sa solicitam o audienta la ministrul Seitan (apropo, am inteles ca in turca parca inseamna SATAN). Ii vom explica cat de iresponsabila este propunerea sustinuta de domnia sa, aceea de a ne infometa bebelusii si de a lovi tocmai in natalitatea clasei mijlocii, adica in fraierii care au platit taxe si impozite en-gros si care s-au spetit muncind pentru a le asigura copiilor conditii optime.
ATENTIE! Sa nu lasam politicienii sa devina purtatorii de cuvant ai protestului nostru! Si la ministrul muncii e bine sa mearga o delegatie FARA POLITICIENI!
Si inca ceva! Se vorbeste de o petitie catre CES intitulata DECLARATIE PENTRU MAME. Unde sunt taticii? Sunt cca 32 000 de tati in CIC. Si titlul este discriminatoriu! Nu mai zic de continut. Suntem prezentati drept ASISTATI, uitandu-se ca majoritatea celor afectati de reducerea criminala a indemnizatiei sunt din mediul privat, deci cadrul normativ i-a transformat temporar in...bugetari. DAR NU ASISTATI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Subscriu la ceea ce a scris Ira despre aparitia Alinukai la Realitatea! Bravo!Bravo! Bravo!Si eu si fiica mea iti/va multumim
Andreea dc fetele de la miresici au obs asta inseaman ca asa e, confirma oricum si ne cam asteptam la o eventuala politizare a demersului, desprecopii ne avertizase si T.A.T.A. faceti cum stiti pt ca ganditi ft bine. Eu in voi am incredere.
T.A.T.A. multumim!
haideti fetelor, se poate, conteaza nr de fete, este singurul lucru care poate schimba ceva...altfel numai pe cale legale, care va dura vom mai rezolva ceva.
Inca o chestie:Ba! tot bate moneda cum ca totul ar putea, se vrea sa dureze"doar" pana in decembrie. Cum spuneam: nu prezinta credibilitate. Si ok, noi suntem mari si supotam sa zicem,, dar copiii CU CE VOR TRAI PANA ATUNCI, EI CUM INTELEG?
Va pupam si ne rugam sa aveti vreme frumoasa, fara ploi maine in Bucuresti si BV!Multumim ot ce faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

sunt de acord cu ce spune mamica de la miresici

si ca politicianul tot politician ramane

daca nu avem sustinere de la VIP uri, de la oameni care au intrari in diverse institutii (si nu prin regisraturi, cai clasice)
sa stiti ca protestul nostru va ramane un strigat in strada..si cel mult in presa

ps: eu am auzit-o pe Sandru chiar subliniind chiar ca e un mesaj important ca nu suntem asistati sociali...
(poate era dupa ce ii atrasese atentia miresica, am avut atentia in mai multe parti, caci in timp ce dadeam interviu la TVR ..discutiile continuau in sala)
pana la urma preluam mesajele si ideile bune unii de la altii...acum daca scopurile nu sunt chiar acelasi ce sa facem (pot eu sa-i cer lui Sandru sa se zbata pt copilul meu?)
zic ca e un schimb, nu am timp sa judec daca e echitabil sau nu acum - reusita demersului nostru versus capital de imagine al lui Sandru

pup, sper sa ne punem de acord si va astept cu pareri despre cum decideti

cu baderole negre sau cu siretel tricolor?

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

TATA, lasati-i pe altii de-o parte. Noi avem cauza noastra de aparat. Sa ne concentram energia in partea aceea, ca dc incepem sa privim la toate enormitatile de acum, ne pierdem in detaliu. Le stim si tocmai ca le stim ne focusam la noi in curte.
Ideea e ca bani sunt, nu cu noi fac economie.

Mergi la inceput

Am gasit http://webtv.realitatea.net/jurnale/realitatea-de-la-14-00-16-05-2010?autoPlay=true#ve_video_player_a de la minutul 9.

Foarte frumos ai vorbit, mi-a placut absolut tot ceea ce ai spus si cum nu ai cazut in capcanele reporterei.

Bon, deci tot nu s-a aprobat protestul de maine? Intelesesem ca era aprobat.
Da, e clar ca e util ajutorul oamenilor cu influenta, din pacate suntem prea mici.

am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput