HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

off topic: pe mine ma doare mintea cum e posibil ca politicienii sa zica direct si in fatza atator oameni ceva gen "noi avem nevoie sa furam linistiti in continuare, asa ca platiti voi factura la FMI" si nimeni nu are o problema prea mare cu asta ba chiar sunt destui "solidari" care considera ca sunt niste masuri foarte bune
stiti cum se zice... este o tara minunata, pacat ca e populata.

Mami de (28.10.2008) si bb2 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragele mele,

am vb cu Raluca de la miresici

am stabilit asa:

- pregateste deja comunicatul de presa din partea noastra...comunicat in care vor fi trecute mesajele pe care le avem de transmis si subliniat faptul ca nu dorim politizarea actiunii, ca ne dezicem de orice gen de declaratii prin care de pilda revolutionarilor sa li se ia niste derpturi....(domnule TATA noi nu subscriem acestui gen de mesaj)
- facem un mat comun cu argumente, mesaje comune, pe care-l va printa ANA de la noi - in mai multe ex pt maine sa-l avem cat mai multe dintre noi
- o alta colega a noastra de aici care a fost acolo va face piciorushele pt pancarte - i le-am dat astazi...(iarta-ma scumpa mea, nu am retinut numele...atatea nickuri si nume+nr de tel imi umbla prin cap la ora asta ca avioanele)...edit: raluca
- ne vedem in fata Min Muncii maine la ora 11.30 indiferent de vreme sau aprobari!

pe de alta parte fetelor trebuie sa fim realiste!!
nu putem avea noi controlul a tot ceea ce se va spune maine de la fata locului...fie ca e Sandru, deputata x sau y...
presa se va duce si-i va pune microfonul in fata oricarei fezte VIP participante... ce putem sa facem??

Ne pastram calmul, echilibrul si incercam sa fim cat mai unite!!!
si sa nu uitam ... ce ne-a adus aici

'viitorul romaniei nu se negociaza!'

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Doamnelor deputate si doamnelor parlamentare,

Vocea acestui protest suntem noi, MAME si VIITOARE MAME.

NU dorim sa va arogati acesta actiune doar pentru binele imaginii dvs. in partidul politic din care faceti parte sau, pe viitor, la urmatoarele alegeri politice.

Eforturile sunt ale noastre, a mamelor si a viitoarelor mame de pe forumulile DESPRECOPII.COM si MIRESICI.RO, eforturi financiare de a crea pancarde, eforturi de a crea o baza de date a mass mediei, eforturi de a monitoriza mass-media, eforturi de a ne face auzite prin intermediul reprezentantelor noastre, efortul de rupe o parte din timpul alocat familiei pentru o cauza comuna, cea de impiedicare a reducerii, chiar si cu 1%, din dreptul nostru, din dreptul copiilor nostrii de a avea o viata decenta.

-ACEST PROTEST NU ARE CULOARE POLITICA
-ACEST PROTEST SE VA DESFASURA IN LIMITA BUNULUI SIMT, FARA PORTAVOCI
-ACEST PROTEST NU VA INSTIGA LA VIOLENTA PE NIMENI

Doamnelor sus-mentionate, pastrati-va decenta in fata camerelor de luat vederi in ceea ce privesc declaratiile facute de dvs. Daca doriti, sprijiniti-ne cu demersurile de inaintare a documentelor pentru oprirea abuzului NESIMTIT de a ni se lua cei 85% ce ni se cuvin.

Va multumesc.

O viitoare mama ce se lupta cu sistemul

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

apropos

la un mom dat, presa plecase (norok!)
o pensionara a venit cu samantza de discutii aprinse

ca ea isi doneaza pensia de inginer diplomat unei mamici

..nu detaliez

am vorbit cu ea, i-am spus ca o intelegem si noi avem parinti cu pensii mici... suntem afectati cu totii / dar apoi mi-am vazut de treaba

tb sa avem grija sa nu ne lasam atrase in discutii polemice / ne pot filma in timpul asta / sa avem grija sa nu poata sa ne scoata din context discutii care nu ne onoreaza

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

ma scuzati ca sunt asa de inversunata, dar am observat ca unele parti vor sa le cadem in plasa.

ca sa revenim la cauza noastra, am inteles ca se pregateste un alt comunicat de presa de catre miresici.ro
Cine tine legatura cu fetele de pe celalat forum sa preia comunicatul de presa sa-l postam si noi aici.

uta28 este 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiestrita spune:

buna, fetelor! sunt rallu de pe miresici .. am intrat cu nickul maiestritei pt ca nu am cont aici.

fulguta, pregatesc asa:
- un nou comunicat cu ideile pe care le sustinem maine, sa-l dam jurnalistilor care vor fi prezenti la eveniment
- o listuta cu ideile punctate de sustinut, pe care o vom posta pe ambele forumuri si eventual printate si date maine fetelor care vor sta in primele randuri, astfel incat sa exprimam un punct unitar de vedere in fata presei si autoritatilor, indiferent cine va fi intervievat;
- o scrisoare catre ministrul muncii, care sa insoteasca semnaturile stranse in urma petitiei online, printate deja de Grety de la voi (careia tin sa-i multumesc inca o data ft mult pentru efortul depus!!) acestea vor fi inaintate maine la minister, depuse la registratura, in cazul in care ministrul nu ne va primi in audienta sau nu va fi prezent la minister (ceea ce cred ca se va si intampla, intrucat probabil se vor afla toti ministrii la CES).

in alta ordine de idei, vreau sa intaresc urmatoarele rugaminti:
- NU venim cu portavoci si fluiere!! trebuie sa protejam copiii!!!
- vom purta in continuare banderolele negre, asa cum am stabilit deja! eventual, fundita tricolora poate fi un semn in plus, pentru a exprima ambele mesaje, insa NU vom renunta la banderolele negre!
- indiferent daca ploua sau nu, VA ROG sa fim acolo!! nu ne putem lasa intimidate de conditiile meteo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiestrita spune:

si inca un mesaj pentru domnul de la TATA, pe care l-am postat si pe miresici, insa vreau sa fie vizibil si aici, cu acordul vostru:

Este deja stabilit ca vom merge in minister cu scrisoarea catre ministru si semnaturile stranse din petitia online.
Va rog sa va abtineti de la replici de genul "apropo, am inteles ca in turca parca inseamna SATAN" (facand referire la numele ministrului Seitan), nu asta ne intereseaza!!!
Pe de alta parte, mesajul dvs postat pe pagina anterioara, referitor la taierea banilor acordati revolutionarilor NU este in concordanta cu demersul si scopul nostru !!!
Va rugam insistent sa nu faceti asemenea solicitari/afirmatii in numele grupului de protestatari de maine!! Nu vrem sa lovim in alta categorie sociala, NU TREBUIE sa ne legam de revolutionari, pensionari etc. pentru ca ne vom atrage reactii negative din partea multor persoane!
In plus, va reamintim, cu tot respectul, ca acesta este un protest initiat si organizat de membrele forumurilor miresici si despre copii! Multumim ca vreti sa ne fiti alaturi ca reprezentanti ai tatilor care se afla in CIC, dar va rugam sa nu va arogati niste drepturi care nu vi se cuvin pentru acest protest sau sa faceti nota discordanta cu punctele noastre de vedere si argumentele pe care le sustinem la protest, de genul celei cu revolutionarii etc.
Acelasi lucru este valabil si pentru partidele si persoanele politice. Le multumim tututor pentru sprijin si solidaritate, dar nu ne dorim ca protestul sa fie asociat cu vreo "culoare" politica.
Multumesc pentru intelegere si speram ca veti respecta aceste rugaminti!

Mergi la inceput

eumada

sunt primele 10 mesaje care se modereaza aici pe forum
e o regula ...a casei

ralu, fulgutza

banderole negre si eventual funditze... e ok!!
(nu tin la detalii din astea in mod expres, au si ele impactul lor dar e limitat / important e sa avem grija sa nu reactionam impulsiv si
sa ne pastram echilibrul pt a ne transmite mesajele asa cum ne-am propus!

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

sa va uitati si la TVR

au fost acolo si avem o interventie in stirile de la ora 19

cam aceleasi lucruri am incercat sa le transmit

Alinuk
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

chiar daca abia ma tin in scaun din cauza durerilor "normale" ale sarcinii, eu sunt aici si ajut cat pot.

uta28 este 18+

Mergi la inceput