HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

Alinuk si dragi fete , la stirile realitatea de la ora 18:00 , dupa faza cu CES , cand s-a inceput cu info despre proteste , eu apar prima cateva secunde , cu ultimele mele 2 propozitii : vi le spun sa nu va imaginati ca cine stie ce protii am zis

"noi untem unite
si sa nu se gandeasca cumva ca dam inapoi, in nici un caz "
; am parul strans , parul negru

parca atat , am vorbit mai mult dar au facut o sinteza si toate stirile care apar acuma seara , dureaza cateva secunde

deci mai apar la stirile de la 19:00 fix , probabil tot dupa CES , am avut emotii dar vad ca nu am pus aiureli
diana , va multumesc ca existati , si Mirela si toate fetele

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html

TE-AM VAZUT!!! TE-AM VAZUT!!!

si eu am aparut imediat...scria sus: Brasov!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Camy , ce greu este ... cand te gandeti ca nici nu stiu daca ne iau in serios ...

te pup

si te asteptam in Bucuresti , sa ne ajute Dumnezeu sa ne mai linistim mai incolo , sa ne vedem sanatoase , in continuare tin pumnii , fetele noastre sunt la realitatea aacuma si copilasii scumpi

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

bravo fetelor

nu ati fost putine...

si chiar daca nu se mentioneaza clar despre noi in acea scrisoare asta nu inseamna ca nu ne afecteaza..este vorba de scaderea ajutoarelor sociale(unde este inclusa indemnizatia)

----------------------------------------------

nu e ajutor social... !!! am zis de miiiiiiii de ori!

e un drept obtinut printr-o lege!
...functie de veniturile pe ultimele 12 luni cand ai contribuit la buget!

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

he he ..eu stiu asta..insa acolo includ ei...

----------------------------------------------
my somebody....

31+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

http://webtv.realitatea.net/actual/mamele-au-protestat-cu-scutece-murdare-in-capitala

este si o doamna venita cu gemene , numai copii frumosi si iubiti si ingrijiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

FELICITARI fetelor care ati reusit sa mergeti si sa aparati drepturile copiilor si mamelor

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 18+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Summertime a fost foarte tare in declaratii. Ma uitam la cei prezzenti in platou si erau toti cu gura cascata. E buna doamna noastra. Bravooo!!!

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

fetelor, v-am vazut la tv
mi s-a pus u nod in gat si mi-au dat lacrimile de emotie
imi pare tare rau ca n-am putut pleca de la servici, sa fiu si eu acolo cu voi fizic, nu numai cu gandul :(

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Am fost si eu astazi la miting. Pacat de vremea foarte rece si urata, cred ca ar fi fost mai multi participanti pe o vreme calda.
In delegatia care a intrat in minister, in afara de Lavinia Sandru, a mai fost o doamna/domnisoara roscata, din cate am inteles parlamentar. Stie cineva cine era? Am auzit-o dand un interviu si mi-a placut mult cum a vorbit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

am ajuns si eu azi la minister, cu o intarziere de 10 minute, ce-i drept; la inceput am fost dezamagita de numarul mamicilor, dar cu timpul s-au adunat mai multe... nu stiu care cum ati fost, nu va cunosc, dar a fost un sentiment placut sa fiu acolo cu voi... vin si la urmatorul meeting, numai sa nu fie pe 26 ca nu sunt in buc.... va pup si felicitari pt ce ati facut astazi!

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_A_T_A spune:

O atmosfera fantastica la mitingul de azi! In ciuda vremii oribile, parintii si copilasii prezenti au fost senzationali.
Alianta T.A.T.A. a fost reprezentata, dar am preferat sa fim discreti, pentru ca asa ne-au cerut organizatorii protestului. Apropo de organizare....IMPECABILA, desi stihiile naturii turbasera, iar cativa participanti se manifestau cam necontrolat. Cineva afirma mai devreme ca un barbat agitat era de la T.A.T.A. COMPLET FALS! L-am zarit si eu pe individ, dar nu cred ca era nici macar tatic. Cel putin eu nu i-am vazut copilul sau familia pe acolo! A fost redus la tacere, desi momentul a fost penibil. Cred ca gresise mitingul!
Un miting al disperarii! Asta a fost. Sa vezi in vant si in ploaie bebelusi care nu-si cereau decat respectarea unor drepturi elementar, asta a fost o imagine teribila! Nu suntem o tara civilizata, cat despre apartenenta la comunitatea europeana....suntem niste rataciti prin UE.
Copilele mele nu au rezistat decat 90 minunte. Intai au clacat cele maricele (4 si 6 anisori), care mi s-au plans ca le era frig. Le-am trimis la masina cu bunica lor si am ramas cu bebelusa. O tinunsem in brate, asa ca avusese conditii mai bune. Aproape de orele 14 am hotarat sa ne retragem. Era prea mult pentru cele trei fetite, asa ca ... a ramas pe data viitoare sa recuperam. Au mancat si au dormit bustean. Suntem cu ochii pe ele acum pentru a vedea daca a racit vreuna. Sper sa nu fie cazul.
Bogdan Draghici

Mergi la inceput