HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)
Raspunsuri - Pagina 33
![](images/user_woman.png)
ade24 spune:
Fetelor va tin pumnii si sunt convinsa ca veti fi la inaltime! Pe ei!!!
Va pup!
Ca o paranteza, sa mai si zambim: vad ca sloganul meu cu "pusca si cureaua lata.." a devenit motto national. Se distra sotul meu ca bubuie tot netul. Eu nici macar nu am observat, cat am fost de agitata cu altele.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu In primul calup de transmisie, nu mai stiu, parca pe realitatea.. inaintea Alinukai a vb o mamica insotita de un carucior cu BB si un tatic in picioare, dar cu ceva probleme si care afirma ca are o pensioara pe caz de boala, iar sotia e in CIC. Ar fi o coincidenta trista sa mai fie cazuri asa exact la acelasi protest ![]() Conteaza enorm dc nu suntem pe scrisoarea de intentie, si ar explica in mod amar lipsa de solidaritate a celor prezenti la CES, dar si in declaratia oficiala de la partid a lui Ponta, aia de azi, ca ei nu s-au prezentat la CES. Cel mai tare ma dezgusta sindicalistii, e dl ala Hossu care a sarit de ..in sus la TVR intr-o seara cand li s-a amintit ca si-au aranjat sa fie inclusi si liderii de sindicat in nedeclararea averilor, lg ANI. In fond si la urma urmei mamicile sunt cu contract de munca suspendat temporar. Multe sunt bugetare chiar.. ![]() ![]() ![]() ![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
A, nonono, nu am fost noi! nu am dat decl nimanui, si mai bine asa pt k aveam creierul clei de frica si nu stiu daca as fi putut sa vb coerent, astfel incat, in loc sa ajute cauzei, sa incurce lucrurile; insa trist, trist tare k mai sunt cazuri k ale noastre! va spun k este rau de tot, mai ales k si celor care sunt pensionati pe caz de boala li se scade pensia aia "nesimtita" pe care o au.
..."cauzei", auzi! ma duc sa iau un extraveral.
in viata mea nu m-am uitat la stiri & nu am vb politica atat de mult k in ultimele zile! si bine nu-mi face, clar!
Alinuk, ce mineri???????????
Ira, mamica Elizei
ade24 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui IRA_LIZA
A, nonono, nu am fost noi! nu am dat decl nimanui, si mai bine asa pt k aveam creierul clei de frica si nu stiu daca as fi putut sa vb coerent, astfel incat, in loc sa ajute cauzei, sa incurce lucrurile; insa trist, trist tare k mai sunt cazuri k ale noastre! va spun k este rau de tot, mai ales k si celor care sunt pensionati pe caz de boala li se scade pensia aia "nesimtita" pe care o au. ..."cauzei", auzi! ma duc sa iau un extraveral. in viata mea nu m-am uitat la stiri & nu am vb politica atat de mult k in ultimele zile! si bine nu-mi face, clar! Alinuk, ce mineri??????????? Ira, mamica Elizei |
Va fi un protest reunit, in data de 19 mai, al pensionarilor, bugetarilor, medicilor, profesorilor, etc la care, azi, si-au anuntat participarea si minerii. De data asta sunt impotriva guvernului. S-a spus ca, in total, vor fi vreo 60 000 de persoane.
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
Raluca_u spune:
buna fetelor
am fost si eu cu 2 bucati copii dupa mine. am dat mai multe interviuri ca de eram cu 2 copii mici si mai si alaptam pe acolo. pana acum am vazut ce au dat pe tvr, mediafax... eu am declarat mult mai multe, ei au dat cam ce au vrut, bun si asa... vedem ce mai zic si restul.
de citit tot aici nu reusesc ca sunt si in sesiune dar ajut cu placere oricand e nevoie.
sunt alaturi de voi.
Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si
Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
m-au aratat si pe mine...din Brasov...tot pe antena 3
Ati vazut??????????
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
am spus ce am hotarat aici....nu m-am abatut!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Alinuk si dragi fete , la stirile realitatea de la ora 18:00 , dupa faza cu CES , cand s-a inceput cu info despre proteste , eu apar prima cateva secunde , cu ultimele mele 2 propozitii : vi le spun sa nu va imaginati ca cine stie ce prostii am zis
"noi untem unite
si sa nu se gandeasca cumva ca dam inapoi, in nici un caz " ; am parul strans , parul negru
parca atat , am vorbit mai mult dar au facut o sinteza si toate stirile care apar acuma seara , dureaza cateva secunde
deci mai apar la stirile de la 19:00 fix , probabil tot dupa CES , am avut emotii dar vad ca nu am pus aiureli
diana , va multumesc ca existati , si Mirela si toate fetele
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html
ade24 spune:
Mamici si pitici la Realitatea!!!
Al cui este puiutul/puiuta din tarc? - nu am prins de la inceput.
E dulce foc!
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Raluca_u buna fetelor am fost si eu cu 2 bucati copii dupa mine. am dat mai multe interviuri ca de eram cu 2 copii mici si mai si alaptam pe acolo. pana acum am vazut ce au dat pe tvr, mediafax... eu am declarat mult mai multe, ei au dat cam ce au vrut, bun si asa... vedem ce mai zic si restul. de citit tot aici nu reusesc ca sunt si in sesiune dar ajut cu placere oricand e nevoie. sunt alaturi de voi. Raluca mamica fericita de ![]() ![]() Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe. |
crted ca te-am vazut :) , pup copilasii
acu ma ocup si eu de zana mea si sa stau in pat
![](floare.gif)
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."
http://www.dianabostan.evonet.ro/album%20diana%2017mai/myalbum17mai.html