HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vias/vias.jpg)
vias spune:
azi tin legatura cu Alinuk la telefon...
Unde sunteti fetelor??? Luna? Ade????
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
elara spune:
salut.
multumiri celor ce au tradus doc.
cine a trad com de presa stie f bine engl? adik e cazul sa mai fie verificat?
s-au subl clar
1 - probl scaderii natalitaii
2- cea a migratiei ?
ca doar ac doua ar fi mai de impact si intres pt com europ
IRA_LIZA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am vazut ca si azi ne arata la tv pe antena 3 ![]() ![]() ![]() Cami, ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei Poveste si POZE |
In grupul Antena este o stirista insarcinata si ea in luna mare (uoff, imi scapa acum cum o cheama! stie cineva cum o cheama??), o vad uneori pe strada (locuiesc in apropiere de Antena 1 si vad multi dintre antenisti).
Ce-o fi si-n sufletul ei sa anuntze toate prostiile din ultima vreme si totusi sa-si pastreze calmul - cel putin in aparenta! Stiu eu, poate k e un motiv suplimentar pt care Antenele prezinta atat de mult si de des stiri despre protestul mamicilor - numit atat de frumos "REVOLUTIA BEBELUSILOR" (gata, ma ia plansul din nou!!)
O salutam pe aceasta cale si vrem sa stie k demonstram si pt ea!
Ira, mamica Elizei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fulguta28/fulguta28.jpg)
fulguta28 spune:
EDITIE SPECIALA PE ANTENA 3 DESPRE INDEMNIZATIEuta28 este
18+
http://zaleboutique.wordpress.com
![](images/user_man.png)
T_A_T_A spune:
Este bine ca la mitingul de luni sa iasa in strada cat mai multi parinti insotiti de copii, bunici si alti membri ai familiei. Ora 12 nu este ideala, pentru ca se cam suprapune cu masa de pranz a bebelusilor. Pe viitor se va tine probabil cont si de asta. Si locul de desfasurare este cam nepotrivit mai ales pentru gravide si pentru copilasi. Dar pentru o ora macar o sa fie OK. Alianta T.A.T.A. va fi reprezentata la protestul de luni si face apel la toti taticii - aflati in CIC ori ba - sa faca tot posibilul de a participa, chiar daca ora este incomoda. Unii/unele vor putea sa se invoiasca de la serviciu, pt. a fi alaturi de sotia/sotul care se afla in CIC. Toata familia este afectata de masura asta aberanta si iresponsabila.
E bine sa accentuam faptul ca DOAR 13% dintre parintii aflati in CIC sunt vizati de reducerea indemnizatiei, adica economia realizata de guvernanti prin infometarea bebelusilor este infima, insa are un efect devastator asupra cresterii natalitatii tocmai in zona clasei mijlocii, adica asupra celor care sustin cresterea PIB-ului si reprezinta motorul dezvoltarii Romaniei.
Voi participa la protest impreuna cu 3 dintre copilele mele (1 an, 4 si 6 ani), fiind unul dintre taticii aflati in CIC de mai bine de un an. Sa dea Dumnezeu sa fie vreme faina luni si sa vedem cat mai multi participanti la REVOLUTIA BEBELUSILOR!
Bogdan Draghici - Presedintele T.A.T.A.
P.S. 1 - De ZIUA COPILULUI vom organiza MITINGUL BEBELUSILOR, fiind vizat insa mai ales PARLAMENTUL ROMANIEI, pentru ca aceasta lege aberanta va fi impusa pe calea asumarii raspunderii guvernamentale in fata alesilor neamului. Asa ca e musai sa fim cat mai multi si atunci!
P.S. 2 - E bine sa ne ferim de liderii politici care se implica in organizarea protestelor sau care vor sa devina purtatori de cuvant ai "maselor". Riscam sa ne sabotam singuri propriul demers si sa ne pierdem credibilitatea. Daca vor sa ajute, au parghii suficiente la indemana. Am vazut ca vineri a fost un protest al PARINTILOR LIBERALI la Cotroceni parca. Sa ne ferim de politizarea protestului nostru! Furia parintilor afectati nu trebuie sa aiba culoare politica! Altfel riscam sa fim acuzati ca facem jocul unor grupuri de interese, chiar daca nu e adevarat!
P.S.3 - Mi se pare cinic ca guvernantii sa o transforme pe consiliera ANDREEA VASS in paratrasnet pentru nemultumirea noastra. Se folosesc - cu acordul policienei respective - de faptul ca este bugetara si gravida in luna terminala. ODIOS!
Christy76 spune:
"Presedintele Organizatiei de femei din PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sambata, ca organismul pe care il reprezinta cere Guvernului sa caute solutii pentru a nu diminua alocatia si indemnizatia pentru cresterea copiilor."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7276793-organizatia-femei-pdl-cere-guvernului-nu-atinga-indemnizatia-pentru-mame.htm
Doamne ajuta!!!de
David si
19+
annablue spune:
Am urmarit ultima parte din emisiunea de la Antena3 si eu zic ca s-au atins superbine TOATE punctele de vedere apropo de porcaria cu diminuarea indemnizatiei.
A vorbit si Lavinia Sandru, si mamica de care se vorbea care este stirista la Antena a fost prezenta. A iesit super bine zic eu.
am aflat de intalnirea de la Universitatea Ecologica d maine si vreau sa merg si eu acolo. Pacat ca n-au precizat adresa unde trebuie mers (eu o stiu:)) ca oate vine mai multa lume.
Mare pacat ca afara ploua, ca vroiam sa mai merg prin parc sa vorbesc cu alte mamici. Mi se pare ca mai mult decat pana acum, e imperios necesar sa fim cat mai multe la protestul de luni. eu am mai mobilizat inca trei persoane - doua mamici si o graviduta si vor mai chema si ele.
Ma bucur mult ca am reusit sa me adunam asa si sa protestam, pt ca poate vom putea schimba ceva.
Noi vom fi luni imbracati in negru si voi avea si doua fluiere - cel mare e f fericit ca poate sa-l foloseasca.
Abia astept sa va vad luni !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/unducthable/unducthable.jpg)
unducthable spune:
am citit aici un mesaj , si nu dau cu rosii , chiar o sa imi imaginez ca nu am citit acest mesaj aici
cum e posibil sa facem chiar noi dicriminare intre copii cu familie si copii fara familie ?? ne zbatem pentru copiii din Romania sau ce facem?
daca esti mama pentru copilul tau , esti mama pentru toti copiii , nu cunosc sentimentul , copilul meu e unul si numai de el imi pasa
va rog mult dragele mele , sa vorbiti de toti copiii, m-am referit sa aflam cat se da pe zi pentru un orfan, ca sa stim in ce saracie si ei au trait pana acum
o societate civilizata este o societate care respecta toti cetatenii si in care nu exista disciminare
MEETING PENTRU TOTI COPIII !
DACA E VORBA SA ne ingrijim numai de ai nostri , si pe altii sa ii uitam , atunci imi pare rau ...
IN ACEST SUBIECT este ultimul loc in care o mama sa zica sa ne ocupam numai de copiii nostri , cei de la orfelinate, alta data , nu vorbim de fenomenul abandonare ci de cum traiesc si ce mananca si acei copii, de viata tuturor copiilor din romania
m-am referit strict la persoana care se opune acestei idei si o anunt pe aceasta persoana ca nu am de gand sa ii raspund la vreun mesaj care l-ar mai scrie pe tema asta , pentru ca m-am saturat sa dezbat niste idei proaste au de prost gust
Diana
"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."