HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Oare vin multe maici cu pitici mai marisori de varsta caruciorului? Eu am fetita de 2 ani jumate si as spera ca daca mai sunt si alti copii sa le asiguram un spatiu in mijlocul nostru unde acestia sa interactioneze si sa se joace, pentru ca de mana ei nu mai stau la varsta asta si in lipsa acestui spatiu stresul de a ti se pierde copilul printre atata lume sau a fugi in trafic ar fi mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, eu as ruga foarte mult sa facem un miting linistit, fara fluiere, chiar fara portavoce. Cred ca sunt mai mult decat suficient zornaitorile copiilor, chiar si alea in numar mare vor face zgomot destul de stresant pentru bebelusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Diana in afara sa torni gaz pe foc pe la mai toate subiectele de pe forum si sa ingrosi pagini intregi cu chestii ireale ca sa nu le zic altfel gen" noi nu semnam nimic", negocieri, mai stii altceva?
Hai sa ne ocupam acum si de cainii comunitari, de pacea in lume, de padurile taiate...ca toate au drepturi si dc tot protestam sa o facem pt tot si toate.Chiar te rog, fa-te ca nu ma vezi. Si hai sa deviem de la fagasul corect si bun pe care o luase acest subiect, ca sa ducem vendete personale. Au fost nenumarate dati in care mesaje extrem de importante au trecut,pierdute prin prea multa vorbaraie fara rod.
Iti spun civilizat: a fi solidar cu pensionarii, veteranii si alte clase sociale lovite de masurile aberante ale mai marilor tarii e una, si a incepe sa ma scarpin acum sa caut idei si legi pt drepturile lor, cand am un copil de tzatza langa mine care de doua zile ma striga mereu ca eu sunt pe net e alta ciorba. Si incerc sa fac abstractie de ce ai scris, ca altfel iau si eu problema in mana intr-un mod individualist si basta. Pot sa-mi rezolv prolema si singura. Eu sunt lovita direct de toate masurile astea. Tu esti in CIC? Primesti alocatie? Sau esti solidara pur si simplu si respect pt asta.
Este suficient ca fetele mentioneaza in comunicat ca sunt solidare cu toti.Dar pe noi nu are ce asocietie de pensionari sau sindicat sa ne apere si nici ONG.
imi cer scuze tuturor pt aceasta "mic" dialog off topic.
Revenind, dc nu sunt bine venita, am si alta treaba.
Dc da, poate dc le vom aminti fetelor de la scuteze cu subiect la vedere, nou si celor de la odisee vor intelege ca ar fi bine pt mai multe sa fim cat mai multe in aceasta cauza. Este singurul lucru care va face diferenta la protest si maine impreuna cu L Sandru. Altfel ne ramane fiecareia doar calea de judecata.
O spun pt ca nu vor sa scada doar indemnizatia ci si alocatiile, cred ca nu toate isi permita bone si se lipsesc lejer de cele 200 roni lunar in primii doi ani, pt gemeni chiar e o suma.
Nu se mai dau bani de trusou-150 roni
nu se mai da alocatie de nou-nascut, aia de la nastere , tot de 200 de roni.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

Mergi la inceput

am vorbit la telefon cu cineva care lucreaza cu acesti copii , in centrele de plasament , am inteles ca e bine si sunt bine ingrijiti , cea care m-a informat e o doamna pe care o respect asa ca m-am mai linistit vi a vis de centrele de plasament

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Diana pentru ca nu vreau sa-ti fac jocul, si pt ca da!eu ma gandesc la mamicile de ingerasi si mie mi-e rusine, ma retrag. Nu vreau sa pun pe nimeni in situatii penibile si nici eu nu vreau sa fiu pusa.
Oricum fetele sunt deja ft bine inarmate pt protest, iar eu chiar nu cred ca as fi indispensabila. Nici macar de departe.
Bafta mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui T_A_T_A
Alianta T.A.T.A. va fi reprezentata la protestul de luni

Ma bucur f mult ca v-ati decis sa va alaturati noua. MUltumim foarte frumos si pentru sfaturi. Le voi adauga pe prima pagina, in primul meu mesaj, pentru a fi vizibile tuturor.

Va reamintesc inca odata tuturor ca acolo veti gasi info actualizate despre acest demers.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
si a lui Matei Catalin
Albumul printesei mele Vacantza de vara 2009 Maria - diverse nazbatii
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Pt cei/cele care nu nimeresc "din gand" adresa Min Muncii, k sa nu se rataceasca, uite harta (poate ar fi bun linkul pe pg 1, stiu eu??)

http://www.ghidul.ro/index.php?menu=firma&FirmaID=14353&harta=1#harta

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

fetele din Dr Taberei , luati autobuzele 368 / 168 / 126 / este statie chiar la Galeriile Orizont.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

din motive de ploaie ne-am intors mai devreme in Bucuresti

asadar, am revenit!

multumim Asociatiei TATA

vreau sa va spun ca eu sunt membru in consiliul director al www.asociatiamame.com/" target="_blank">Asociatiei MAME (nu am batut toba pana acum si nu am amestecat lucrurile din mai multe motive...inclusiv din cauza faptului ca am primit un avertisment la un mom dat aici pt ca am scris prea mult - 'spam'!? - despre actiunile umanitare de acolo)

dar vreau sa stiti ca si Asociatia MAME este alaturi de noi si ca intelege sa protesteze impreuna cu toate mamicile luni si oridecateori este nevoie

Lucialu sunt ft importante informatiile pe care le furnizezi
te rog sa ne fii alaturi in continuare

cine merge maine cu mine la intalnirea cu LaviniaSandru?????????

mai nu pot sa cred ca acea consiliera care a fost scoasa la inaintare pt anuntarea masurii cu 25% e insarcinata
mi se pare odios de'a dreptul

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput