HAIDETI SA PROTESTAM SI NOI ! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Citat:
citat din mesajul lui unducthable

am primit o rugaminte de la o doamna adevarata , mama a unui baiat de 7 luni , m-a rugat sa va spun asta

"Spune-le la fete pe forum sa incerce sa o contacteze pe consiliera asta care a facut publica stirea de scadere a indemnizatiei..E o femeie gravida,nu se poate asa comportament.E doar gravida!!!!

Si sa ia cineva legatura cu patriarhia romana,sa ne sustina BISERICA ORTODOXA ROMANA .Biserica catolica a dat un mesaj oficial prin care sustine familia,copiii,mamele.Ar fi cazul si de la reprezentantii bisericii ortodoxe,nu???Poate cineva din Bucuresti merge la patriarhie pentru a cere sustinerea oficiala.

eu sunt de acord cu ce ne-a fatuit

"Eu iubesc pe cei ce ma iubesc si cei ce ma cauta ma gasesc."

ah, numai bla bla inutil. Tot romanul e plin de sfaturi si actiune ioc. Spune mamicii sa iasa la demonstratie si sa lase popii sa isi faca datele contabile in liniste. Nimeni nu face nimic pentru nimeni degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

bine, am sa ii tranmit mesajul tau , copy si paste

numai bine iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Citesc si ma bucur ca pana la urma s-a decis cu banderole, asa cum vorbisem initial.
Eu voi fi maine tot in negru (pacat ca n-am pt bb).
Voi veni sper in jur de 11.30-11.45 in zona.
Am si o lista cu semnaturi sa o dau cui le duce la Minister.
Fie ploaie, fie vant, desi piticul e racit cu febra deja - tot voi fi acolo.
Mi se pare vital sa "dam tonul" si pt alte judete unde vor mai fi mamici care se vor aduna. In plus, ma gandesc cu groaza la viitoarele mamici care sunt deja insarcinate si care poate mai au si un sot bugetar... care vor fi de doua ori lovite si care nu masi pot schimba nimic.
Sper sa fie o intalnire pasnica si cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

mea culpa

am uitat

mamica e in provincie , acolo traieste ea .. you know ?

daca mai vrei sa-i transmiti ceva scrie aici ca va citi , eu am obosit de nervi si revolte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

uitati mat gasit de Ade pe net

comunicat al Bisericii Romano-Catolice,in contextul in care multe mamici isi pot pune problema avortului in cazul diminuarii indemnizatiei.

Masura propusa de guvern va incuraja cresterea numarului de avorturi intr-o tara care se afla deja pe un loc fruntas in Europa in privinta uciderii pruncilor in pantecul mamei. Masura propusa de guvern va conduce societatea romaneasca intr-o situatie asemanatoare celei relatate de Evanghelia dupa Matei, in care regele Irod cel Mare voia sa-l cunoasca pe Pruncul Isus de-abia nascut nu pentru a-L ocroti, ci pentru a-L ucide, ajungand astfel la masacrarea tuturor pruncilor de "la doi ani in jos" (Mt 2,16)", se arata intr-un comunicat al ARCB.

dragele mele,

va rog din suflet nu va lasati coplesite de tensiuni, nu are niciun rost sa polemizam acum

va rog din suflet haideti sa ne concentram pe ce avem maine de facut, pe mesajele de impact pe care le avem de transmis!

uitati, vi le reamintesc:

-Copiii sunt viitorul tarii. Acest viitor nu se negociaza! Nu suntem dispuse sa renuntam la niciun procent din cei 85% stabiliti prin lege!
- Noi nu cerem pomana nimanui. Cerem respect pt statutul nostru de mama si pt faptul ca am contribuit la bugetul asig sociale
-Masurile pe care guvernul doreste sa le ia sunt inechitabile, ilegale, neconstitutionale, discriminatorii!!
- AICI NU E VORBA DOAR DE INDEMNIZATIILE MAMELOR CI SI DE ALOCATIILE COPIILOR, DE TRUSOUL NOU-NASCUTILOR SI DE AJUTORUL PENTRU FAMILIILE MONOPARENTALE
- CEREM MENTINEREA POLITICII DE SPRIJINIRE A CRESTERII NATALITATII.
- SA LE REAMINTIM CA ECONOMIA CE SE FACE DIN BANII BEBELUSILOR E NESEMNIFICATIVA - 0.02% din buget
- CEREM SA GASEASCA ALTE SURSE PENTRU SCOATEREA TARII DIN CRIZA. UNELE SUSTENABILE
- VREM IMPIEDICAREA REVENIRII LA UN SISTEM DISCRIMINATORIU
- SUNTEM SOLIDARE CU TOATE CATEGORIILE SOCIALE AFECTATE DE ACESTE MASURI
- din indemnizatia mamei se fac cheltuieli atat pt ingrijirea/cresterea copilului cat si pt cheltuielile lunare ale casei (ca si inainte de intrarea in concediu de crestere copil)..nu este realist sa facem calcule gen...cat te costa copilul! MULT!!!!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

undutch, relax si nu uita sa iei medicamentatia la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

va roooooooooooooooooog

vreau sa citesc aici idei, argumente

sa le dam la freza elegant

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Va rog sa va linistiti si sa fim unite, doamnelor!
Nu da bine deloc la cadru daca ne dam una alteia in cap. Fiecare are dreptul la o parere si bineinteles o vom alegem pe cea mai buna pt noi. Fiti intelepte si constientizati ca suntem destul de monitorizate in momentul de fata.

Rallu de pe miresici.ro, ne trimiteti si noua comunicatul daca este gata? Va multumim!
Adresa noastra comuna este comunitateamamicilor@gmail.com

uta28 este 18+

http://zaleboutique.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Am citit cu interes topicul, felicitari fetelor cu initiativa; mi-a placut mult cum au reprezentat mamicile cele 2 fete, Alina si cea cu baietelul super simpatic cu zulufi, scuze, am uitat numele.
Mi-au placut mult unele interventii de la topic, au fost persoane cu argumente excelente, cu discurs rational, cu idei foarte bune (din pacate dupa atatea pagini nu am retinut decat interventia lui accept92 si a fetei din Belgia; poate ma mobilizez sa reiau toate postarile pentru a le gasi pe acelea care mi s-au parut foarte potrivite pentru integrarea intr-o argumentare unitara).
Eu inteleg perfect supararea, disperarea chiar, caci si eu am suferit la auzul vestilor proaste si sufar in continuare si am emotii pentru zilele urmatoare; totusi, sa ne pastram ratiunea, sa nu cadem in discursuri lacrimogene si isterii. Fraze gen "ducem copiii la guvern sa-i creasca ei/ lasam copiii pe treptele guvernului sa se descurce Base cu ei" etc. mi-au zgariat in mod absolut neplacut timpanele, nici ca "figuri de stil" nu suport asemenea afirmatii, sper sa nu le-apuce pe unele mame la miting sa spuna asa ceva ca e sinistru/ jenant/ oribil. In plus, recent a mai aparut o afirmatie, ca "in urma deciziei de scadere a indemnizatiei femeile vor face avorturi" Haideti sa nu deliram totusi si sa nu marsaluim cu asemenea ineptii sforaitoare rusinoase, sa ne pastram cumpatul.
In ceea ce priveste implicarea persoanelor politice: nici eu nu simpatizez cu niciun partid si niciun politician. Totusi stiu de multa vreme ca a se da 85% din venit mamelor aflate in CIC este un proiect pentru care a luptat Lavinia Sandru si inca vreo 2 femei din politica! Daca am beneficiat de aceasta lege a fost fiindca aceasta Lavinia a luptat pentru ea si mi se pare firesc si laudabil sa lupte in continuare pentru mentinerea ei! Deci nu inteleg ce le-apuca pe unele de-o vad acum ca dusman si mai si propun "s-o tinem departe de noi". Dar ce e aici, o lupta a orgoliilor, care sa iasa in evidenta? Dar sa iasa oricine in evidenta, pe mine ma intereseaza rezultatul: sa nu se umble la indemnizatia mamelor! Sau mi-a scapat mie ceva? Am urmarit si emisiunea de la Antena3 si mi-a placut interventia ei telefonica, afirmatii directe, concise...asta cu "nu negociem viitorul tarii" a fost ideea ei si in sprijinul acestei idei a fost facuta propunerea cu tricolorul. Un tricolor mic in piept ar fi un simbol pentru bebelusii nostri, "viitorul tarii, pe care nu-l negociem".
Sper ca demersurile noastre, ale mamelor, sa aiba finalitatea scontata si sa nu ne pierdem in amanunte si-n lupte de "care sa iasa in evidenta".

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ilinca..pai tu mama ce intelegi prin scaderea natalitatii?????? Nu ca se vor face avorturi????
Este un fapt...REAL!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput