Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 13
Lilly79 spune:
meli hai sa-mi mai dau cu parerea la cate emisiuni am vazut la tv, am mai citit, etc.Teoretic e posibil sa ai ovulatie oricand in timpul lunii.Adica perioada nefertila nu e sigura niciodata 100%, pt ca poate aparea o ovulatie spontana la sfarsitul ciclului(cazuri rare, dar exista).Daca ai avut ovulatie cu 4-5 zile inainte de CM, si s-a si fecundat ovulul, se poate sa fi venit CM-ul peste pt ca organismul era pregatit de-asa ceva.Daca ai avut in 5 noiembrie CM, si-ai ovulatie in jur de 30oct-1 nov(ziceai ceva de 4-5 zile inainte), atunci ar trebui ca sarcina sa aiba varsta 30 sapt si 6 zile (adica nr sapt din 1 noiembrie sau cand consideri ca ar fi avut loc conceptia inainte de CM + 2 sapt).Nu stiu daca am explicat bine.
Eu zic ca sunt 2 variante
1. cea de sus si doctorul la eco din 8 decembrie a luat ultima data a CM-ului pe care o stia si nu a masurat bine embrionul, nu a cautat inimioara, etc .La a doua eco cat era varsta fatului?
2.varsta sarcinii e cea pe care ti-au zis-o doctorii conform CM-ului din 5 noiembrie(ovulatia cu 14 zile inainte), si-atunci bebe e mare ca dimensiuni.
dariandra a mai avut Daria febra?Multa sanatate!
Miniconcediu placut!
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
antoni spune:
Lillyms mult. la a doua in data de 16 decembrie a avut 6 saptamani si 4 zile si se vedea inimioara...acum, nu prea cred ca puteam sa am ovulatie inainte de ciclu cu 4 zile, mai ales ca eu simt cand ovulez, ma dor ovarele si stiu ca l-am avut fix cum il am de obicei la jumatea cicluluim-am obosit de atata gandit.sper numai bebe sa fie bine.
Victo-ms mult
ma duc la nani, pana acum mi-am facut lucrarea de disertatie, trebe musai s-o predau deja...somnic usor si miniconcediu placut!
Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
neata!
eu inchid seara, eu deschid de dimineata?
am fost la analize de sange ca m-a trimis doctorita sa vada cum stau cu transaminazele dupa atata gynipral, sa nu fac ceva buba, fain nu?
in rest, in asteptarea primaverii, ca asta...sa aveti un we frumos!
dulcineea_cj spune:
Meli,m-ai zapacit ! si neuronii mei dupa sarcina sunt cam adormiti Nue vorba ca ai avut ovulatie cu 4 zile inainte de ciclu Atunci se putea fecunda ovulul Mie ,de exemplu mereu mi-a zis ca Andrei e mai mic cu o saptamana De la prima ecografie Dar eu nu aveam un ciclu regulat si ovulatie din an in pasti Pt ca asa cum zici tu si pe mine ma dureau ovarele la ovulatie si simteam cand aveam ovulatia De fapt doar ovarul care ovula ma dureaInstinctul tau ce-ti spune ? de multe ori e cel mai important Sunt convinsa ca va fi tot bine Poate va face surpriza si vine la termen Mai ales daca tu stai cuminte
Acum NEATA,fetelor si piticilor !
Poftiti la o cafeluta fierbinte
Eu sunt bucuroasa ca ieri mi-a trimis soacra bani pt un bax de pampersuri Chiar ma visam deja spaland scutece de finet Fiul meu e mare kakacios
La Aquina nu am fost niciodata E cam scump pt mine Si bazinul cam mic pt o inotatoare ca mine Asa mi-e de dor de inot Acum 2 ani am avut abonament la Olimpic si mergeam zilnic Si aratam bestialFostai lele !!!!!!!!!
va pupam !
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
Uite Meli : Ovulul traieste aproximativ 1-2 zile. Sperma poate trai, in corpul femeii, pana la 5 zile. Daca are loc un contact sexual inainte de ovulatie, spermatozoizii pot "astepta", pana la 5 zile, aparitia ovulului pentru a-l fecunda, orinde pe parcursul acestuia intre ovar si uter Teoria spune ca o sarcina apare in urma fecundarii ovulului, de catre spermatozoid, numai in zilele din jurul ovulatiei : 3 - 4 zile inainte si 1 - 2 zile dupa aceasta
antoni spune:
Dulcineea-mersi mult.asa stiam si eu, de asta nu inteleg, cum sa fie cu 2 saptamani mai mare?ca daca-mi venea ciclul peste inseamna ca era ovulatia de ciclul anterior, si bebe ar trebui sa fie tot mai mare...nu mai inteleg...ms mult oricum, esti o dulce!
dulcineea_cj spune:
Nici eu nu mai inteleg Poate e bb mai mare,e dezvoltat mai bine Mersi de aprecieri
dariandra spune:
LILLY - Multumim pentru grija acordata.Aseara a avut 38,5, iar pe parcursul zilei 37,4.Azi dimineata n-a mai avut temperatura, se vedem spre seara cum va fi.cert este ca parca mi se par amigdalele cam rosii, ii dau panadol, lamaie cu miere si homeogene.Sper sa fim ok. Va sarutam fetelor si-mi este dor de voi.
Ce mai face Iulia? S-a obisnuit la gradi?
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, ELENA!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
antoni spune:
Elena-La multi ani!
tu fetelor, pe la voi cat tine vreo raceala?noi suntem inca de 3 saptamani cu tusa de vreo 3-4 ori pe zi plus un curs de nas daca se poate numi asa, in sensul ca vine de vreo 4 ori la mine in cursul zilei ca-i curge asul.De obicei nu face asa, de asta ma gandesc ca are o secretie putin.Si voi ati fost asa sa va tina asa de mult? n-are febra, n-are rosu-n gat, nu-i fara chef, e totul ok, doar ca...na, nu mai trece asta...
va pup, un we fain