Gravidutze si mamici de Cluj - 160
Raspunsuri - Pagina 12
alinabojuc spune:
Fac si eu o mica pauza, ma doare mana deja dar mai scriu aici si gata.
Anca rezervare am facut in eforie nord la vila rocco. sper sa fie bine. plaja acolo stiu ca e cam ingusta, multe trepte. noh acuma ce sa zic...sper sa ne placa daca vom ajunge. am vorbit cu sotul si a zis ca isi face pe loc legitimatie, ia actele cu el si gata. sau poate pana atunci mergem la cluj la selgros si face acolo. mai vedem. oricum nu e sigur ca mergem, la ce bine e in tara asta acum vreau pentru alex si un pic si pentru sot, sa se mai relaxeze si el. mie imi plac tare mult plimbarile pe plaja, la marginea marii, cu picioarele in apa. la soare nu imi place sa stau. daca vrea cineva sa ma pedepseasca sa ma puna sa stau la plaja
Simina parca si tu ai zis ca aveti nunta. tin bine minte?
Alex cred ca nu va fi vreme buna maine oricum inauntru nu va ploua distractie faina. cred ca acum sunteti tot intr-o veselie, fuga incolo, fuga incoace
Am uitat! la multi ani si pentru Constantini si pentru tine Ioana chiar daca nu zici la nimeni ca esti Elena
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
12.05.2010-65.7 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
antoni spune:
La multi ani sarbatoritilor!
si azi a dormit mamaruta la gradi, asa-s de fericita, sper sa nu ne dezvatam acum cu astea 3 zile pauza si sa incepem din nou...
am fost la eco, bebe cica e mai mare , are 1480gr, corespunde la 30 de saptamani, ma tot intreba ca oare nu mi-a venit ciclul peste?dar de unde saracie sa stiu eu asta?nu ei ar trebui sa stie? si si atunci? cum sa ovulez cu 4 zile inainte de ciclu? sau sa stea ovulul pana atunci? ati mai patit careva sa vi se zica, ca e mai mare sarcina cu 2-3 saptamani cam pe tot parcursul sarcinii? eu ma agit in primul rand ca ar trebui sa stim ca daca e mai mare sa se dea atunci mai repede medicament pt matyurarea plamanilor pt el, ca se va naste si mai repede, plus ca daca am ramas inainte cu o luna, atunci e nasol ca eram in tratament injectabil pt mana mea cu ceva medicamente la care de fiecare data ma intrebau sa nu cumva sa fiu insarcinata ca bebe ar avea de suferit
Victo,Andrea-voi la ce varsta a sarcinii ati avut cam 1480 de grame? si primul bebe cat a avut la nastere ca si greutate? ca si asta se ia...
Meli28+David-Robert si timea-Larisa(08.07.2007)
Lilly79 spune:
antoni eu stiu ca varsta fatului este sigura la prima ecografie care se face in primele sapt de sarcina.
Cand ai facut prima eco ce ti-au zis?
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Constantin si Elena
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
antoni spune:
Lilly-asa mi-a zis si mie acum medicul.La prima ecografie pe care am facut-o in 8 decembrie a aratat ca are 5 saptamani si 3 zile, se vedea sacul embrionar , fara sa bata inimioara.si ultimul ciclu l-am avut in 5 noiembrie...deci, putea sau nu sa vina ciclu peste?ms mult
Meli28+David-Robert si Timea-larisa(08.07.2007)
dulcineea_cj spune:
Da ,Alina,eu am 2 nunti anul asta La fratele sotului si la nasii de botez ai lui Andrei Nu stiu de unde ...+ ca nu stiu cu ce ma imbrac Nimic nu mai imi este bun din hainele de gala +ca nu am cu cine sa-l las pe Andrei,nu ma pot mulge si el suge din 2 in 2 ore
Meli,eu asa zic ca ti-a venit ciclul peste sarcina Prima ecografie e cea mai relevanta
cea mai fericita mamica :)
antoni spune:
dulcineea-dar atunci ar trebui sa fie si mai mare,nu? nu doar cu 2 saptamani.ar trebui sa fie mai mare cu 4 saptamani aproximativ...nu mai inteleg nimic...
Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
su atunci cum de nu se vedea inimioara, doar sacul embrionar in data de 8 decembrie?asta in cazul in care in 5 noiembrie am avut un "ciclu" care cica a venit peste?inseamna ca in 12 octombrie era ultimul ciclu adevarat...cam mult sa nu se vada inimioara,nu?
voi ce ziceti?
Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)
Ioana13 spune:
Simina, la Aquina mergem, daca mergem.
Meli, nu stiu ce sa spun... doctorii ar trebui sa stie, si daca nu isi pot da ei cu parerea, atunci eu...
Poate ai ovulatie altcindva decit oricine... in timpul ciclului sau chiar inainte, io stiu? Fiecare e unic! Iar tu, esti chiar o minune, ca ai ramas gravida, dupa ce atitia dr au zis ca nu... asa ca parerea mea, e sa monitorizezi cit mai des de acum inainte pe bb, sa il surprindeti voi cind vrea sa iasa, nu sa va surprinda el...
Felicitari pt Timea, cumintenia!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
meli, eu am facut eco la 27 sapt + 2 zile si avea 1064 gr si acum la 32 sapt + 2 zile avea 1977 gr.
la 30 de sapt nu am facut
stefan a avut 2950 gr, la 39 sapt.
Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica