Gravidutze si mamici de Cluj - 160

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Stefan al meu are o stare dubioasa..de ieri de la amiaza n-a mai mancat mai nimic, si desi ieri a dormit la pranz vreo 3 ore, aseara era f obosit, s-a culcat repede.
azi la fel, n-a mancat, iar la ora 11 jumate a adormit pe canapea...:( nu tuseste, nu curge nasul..eu nu pricep nimic.
cd se trezeste sa incerc sa ii iau febra, dar nu se plange ca l-ar durea gatul sau ceva.

Paula cu Mihai 32+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 7+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, La multi ani! Distractie placuta, e vreme tare frumoasa, dupa atit ploi!!!

Paula, poate are o lene de duminica!

Meli, cu muci si tuse, de 2-3 ori pe zi, sintem si noi de cind a dat primavara! De muci vom scapa la mare, dupa 2-3 zile, cind ies toti de la apa inghitita si aerosoli!

Rusalii placute!! Noi sintem in Cluj, asa ca nu prea simtim sarbatorile... am zis ca nu pleca cu ploile alea, la bunici, dar cred ca mai bine faceam.

Va pupam

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

uf..Ioana, bine ar fi sa fie asa..pana nu il vad ca-si revine ma simt tare rau.:( inca doarme si-s aproape 3 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula, s-a trezit Stefan? Cum e?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Paula,sigur are ceva. Verfica daca nu are febra. Stefi de obicei cand e febrila nu mananca si doarme mult.

ELENA,LA MULTI ANI ALATURI DE FAMILIA TA MINUNATA!!!

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-si eu zic ca are ceva, nu are febra?a mea cand nu papa si e fara chef are ceva, poate ii va iesi la iveala peste cateva zile.poate e astenia de primavara...

Ioana-nici nu stii cat m-ai linistit, am crezut ca are ceva, deja ma gandeam sa nu-i fi ramas inapoi ceva de la raceala, sa aiba cu plamanii, cu toate ca atunci ar trebui sa aiba macar subfebrilitate...si ea va merge la mare dar doar in septembrie cu socrii ca ei atunci pot si noi din pacate n-o putem duce anul acesta,sper sa mergem la anul...ma gandesc si ca daca tot merge la gradi si mai tuseste cate unul si multi sunt cu mucuti, e normal sa nu-i treaca...ms mult

eu am mancat azi cat o sparta, o tabla intreaga de cioco ca si bonus, hihi, asta e...apropo fetelor, au aparut in piata mare ciresele, adevarat ca-s 15 lei kilu dar n-ati mancat asa o bunatate...

a mea baga ca sparta, hihi, asa-i de figura...

va pup, un we fain, ce a mai ramas din el!

Meli28+David-Robert si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

s-a trezit intr-un final. a mancat cu chiu cu vai un bol de supa, mere cu biscuiti (felu 2).
nu am putut sa ii iau febra ca nu sta nicicum.
banuiesc ca ceva la burtica a avut, ca a avut 3 scaune molcute azi.
cu greu, intr-un suc de=al lu tasu i-am dat 1/4 dintr=o smecta.
la culcare, absorbit de desenele cu thomas, am bagat in el peste cu broccoli, preferata lui mancare.
am fost si in parcul mare unde era puhoi de lume, dar eu la gabaritu meu, de-abia de mai stau pe cate o banca, ca oricum as sta tot ma dor toate..ei, a trece..
ma duc sa ma spal si eu pe cap, etc..uff..grea zi am avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

meli, eu am facut eco la 27 sapt + 2 zile si avea 1064 gr si acum la 32 sapt + 2 zile avea 1977 gr.

la 30 de sapt nu am facut

stefan a avut 2950 gr, la 39 sapt.

meli scuze ca-ti raspund abia acum, n-am mai intrat pe aici...

la 24s+6 zile avea 780 gr
la 28s+6 zile avea 1450 gr
la 31s+6 zile avea 2230 gr

Eric s-a nascut mai devreme,deci nu se pune... la 36 s+4 zile cu 2600 gr...oricum dr a zis ca a avut o greutate normala pt varsta nasterii...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 34+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 3-4 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

meli, au ajuns la 15 lei? cd am fost eu erau 20..bun asa..:) las ca imediat apar si ale noastre, la preturi mai rezonabile.

maine mai lenevesc cica pe acasa iar de miercuri inca un picut la serviciu pana la 1 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!

Fetelor, daca aveti din intamplare, o unitate centrala de calculator de care nu aveti nevoie pentru cateva zile si mi-ati putea-o imprumuta, va rog sa-mi spuneti. Sa va mai zic ca mi s-a stricat laptopul?(si cel mai probabil nu se poate repara)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput