pana sa ma organizez cu abordarea cea mai eficienta, sotul meu a vorbt cu Mihai direct, apoi cu un alt baiat mai mare care si el ne facea probleme, apoi cu mama unui alt baiat din grupul anti Tudor- dupa cum i-au iesit in cale
Nu stiu exact ce le-a spus caci el povesteste mai mult cum ar fi vrut sa spuna decat ce i-a iesit exact. Cert este ca miercurea trecuta pe cand eram eu la birou si Tudor a venit in casa sa-i spuna ca "grupul" arunca cu corcoduse in el, al meu l-a invatat sa mearga sa ii spuna ferm lui Mihai ca daca il mai loveste o data ia si el (Tudor) o piatra si il loveste pana cand va intelege cum este.
am fost destul de revoltata pe moment, stiu ca nu se potriveste cu niciun sfat de pana acum
asta a fost saptamana trecuta. am fost apoi plecati la mare unde Tudor s-a simtit extraordinar si a revenit in Buc in forma maxima, mi-e greu sa spun cu precizie de ce: poate fapul ca la mare a fost singurul copil si l-au laudat adultii din grup, s-a simtit apreciat (am fost plecata cu serviciul de fapt si l-am putut lua si pe el). poate or fi alte aspecte care imi scapa, cert e ca deocamdata nu s-a mai intamplat nimic notabil.
Copiii l-au chemat imediat ce l-au vazut revenind acasa duminica seara, nici nu a mai apucat sa urce sus sa se schimbe- prima reactie a fost ca i-au simtit lipsa si vor sa se joace impreuna.Ba chiar ieri a venit de afara si mi-a spus ca se simte foarte glumet si il plac copiii, voi vedea ce mai urmeaza.