Bazar umanitar (16)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Essea, tu intelegi ca acu` o saptamana am mers sa ridic un colet si am platit 5lei taxe.
Intelegi ca bani mei personali nu existau in acest portofel ci doar bani in tranzit (merci Mercedes inca o data).
Si era sa cad jos, na
Pt ca Kriss nu mentionase nicaieri asa ceva !!!
Deci eu zic doar ca eu nu vreau taxa in plus.
No.Ma facui inteleasa si io ?

am cu nervii, nu ma bagati in seama

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

doamnelor, nu am mai licitat pana acu' asa ca va rog sa iertati stangacia.
sincer, nici n-am citit regulamentul pt. ca sunt mamica de 2 baieti si asta imi ocupa mai mult decat timpul.
asa ca:
supralicitez 12 lei pt. N16 - Papuci in stil "indian" noi (in cutie) masura 40 (sunt de fapt 39)
licitez 15 lei pt. K57. Pantofi 13,5 cm talpa exterior, 15 lei, olishka - pentru Andrei

daca aveti obiectii, nelamuriri etc. spuneti cu toata increderea, dar nu ma mustruluiti prea tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

doamnelor, nu am mai licitat pana acu' asa ca va rog sa iertati stangacia.
sincer, nici n-am citit regulamentul pt. ca sunt mamica de 2 baieti si asta imi ocupa mai mult decat timpul.
asa ca:
licitez 12 lei pt. N16 - Papuci in stil "indian" noi (in cutie) masura 40 (sunt de fapt 39)
licitez 15 lei pt. K57. Pantofi 13,5 cm talpa exterior, 15 lei, olishka - pentru Andrei

daca aveti obiectii, nelamuriri etc. spuneti cu toata increderea, dar nu ma mustruluiti prea tare.

Multumi ca ai venit la noi, sper sa fii multumita
Acum te trec in albumul de licitatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

heiiii nu mai plange! eu inteleg perfect ceea ce spui tu, nici mie nu mi-ar fi picat bine ca si eu mai plec hai hui de acasa cu cate un copil la plimbare si uit sa mai iau bani la mine, tocmai de aia era regula ca cumparatorul sa intrebe pe vanzator ce face cu banii de taxe, asta inainte sa plateasca si produsul. ( ai intrebat-o clar pe Kriss inainte cum faceti cu banii de taxe?) De asemenea, inteleg ca pt unele fete pur si simplu nu se poate, nu mai au bani si de taxe. De aceea, tb ca regulamentul sa fie f clar si concis.

acum, cum e regulamentul nu e prea ok ca nu se intelege concret ce si cum. Ori fiecare cand pune produsele la vanzare specifica clar ce se intampla cu taxele ( asa cum scrie la unele poze ca banii de taxe se pun in cont umanitar) ori se ia legatura cumparator cu vanzator dupa ce se castiga produsul??? ca nu se mai intelege nimic. adica unele regului se bat in cap cu celelalte. Sa ramana clar atunci ca atunci cand se pun produse la vanzare sa se specifice clar ce si cum cu taxele, si ar fi 3 variante :

1. plata taxe in contul umanitar al celui pt care a fost donat
2. plata taxe in contul donatorului ( ceea ce va aparea f rar cred)
3. fara nici un fel de taxe

sau asa ceva, tb gasite niste formulari scurte si concise

dar voua nu va e greu sa scrieti asta la fiecare poza? si spatiu e destul pt atat scris?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:

Alexandrina, pai cum e pana la urma cu taxele? ca vad ca a ramas regula ca, cumparatorul sa ia legatura cu vanzatorul inainte de plata si sa intrebe cum fac cu taxele ( asta unde nu e specificat deja la poza, normal). Deci mai ramane regula asta sau nu? ca vad ca tu spui altceva acum si ar tb lamurita problema...

Pai s-a hotarat ca vanzatorul trebuie sa stabileasca din capul locului ce metoda doreste, si sa fie trecuta la fiecare produs, dar vad ca doamna care are in grija regulamentul a uitat sa-l modifice in acest sens... Hmm, si parca vad ca zice ca de ce nu i-am zis.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Eu am inteles ca cea care pune produsele trebuie sa specifiece.
Punct.
In rest cine ce face cu taxa, treaba ei.
Eu nu cer taxa.
Si cum am ramas eu "uimita" cu un colet - la care Kriss inca nu a explicat nimic - cred ca asa e corect, specificat din start daca se pretinde sau nu.

mamagiuliei, esti cam radicala . Oi fi inteles tu ceva, deocamdata in regulament e altceva ( poate ati editat regulamentul intre timp...). Iar cine intra prima data la subiect nu stie ce a inteles fiecare.

iar chestia cu fiecare face ce vrea cu taxa ei mi se pare un pic deranjanta pt unele fete, si pt mine de exemplu....de ex eu nu fac ce vreau cu taxa mea, decat ca am cerut sa fie pusa tot pt copilul bolnav, e gresit? cateodata tonul face muzica, iar unele replici gen "punct" nu pica prea bine. Eu credeam ca isi da fiecare cu parerea, nu ca cineva e "sef".

De fiecare data cand imi permit o gluma, o dau in bara, promit ca o sa fiu fata serioasa si nu mai glumesc deloc.
Nu-i cuprins in citatul de mai sus dar eu am revenit si-am recunoscut ca am gresit cum ca mamagiuliei n-ar fi modificat regulamentul (adica ea trebuia sa-l modifice atunci pentru ca era subiectul deschis de ea, nu pentru ca asa ar fi decis cu propria ei dorinta) dupa cum s-a hotarat de comun acord in sensul de adaugat precizarea ca fiecare trebuie sa specifice in momentul in care doneaza (sau dupa aceea, cat mai "din fasa") ce optiune de plata transport alege.
Ea s-a referit la "taxa mea" prin toate taxele de expediere pe care are de-a le plati pentru pachetele pe care le trimite. Eu nu vad nimic "pasional" in asta. Si fiecare e invitat sa hotarasca ce face cu "taxa lui". Si daca s-a scris expresia ca "cere taxa" se referea ca "cere ca taxa sa fie ... sau sa nu fie", nu ca cineva o cere pentru sine.

Asa cum unii cer [ca] taxa sa fie platita in contul umanitar pentru a se strange mai multi bani, tot astfel altii decid sa nu o solicite in vreun fel pentru a se strange mai multi cumparatori. Si e absolut in regula oricare dintre abordari, nimeni n-a comentat nimic.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

Essea, mie-mi place sa citesc sub produs ce si cum
ca e comod si pana la urma urmarim produsele

Deci am cu nervii, da ? D`aia poate nu scriu ce gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu tot spun dar nu ma bagati in seama vad. Am mai scris ca nu mi se pare normal vb in cazul celor care pun colete multe(donatori ori cele care preiau de la alti donatori) ca acei banuti aprox 3 lei sa nu intre in contul celor care doneaza. Ganditi-va ca sunt cateva colete bune pe saptamana X 3lei/colet se aduna bani in minus familiei respective.

Deci dupa mine ar tb sa existe pe real cele 3 cazuri cum sunt trecute pe bune si lasate la latitudinea donatorului dar sa existe specificatia trecuta inainte de intra produsul/poza in album.

1. plata taxe in contul umanitar al celui pt care a fost donat
2. plata taxe in contul donatorului
3. fara nici un fel de taxe.

Mergi la inceput

Dar acele cazuri exista (+varianta de ramburs) si e specificat cat se poate de clar in regulament.

Nu ne e greu sa scriem la fiecare poza, ne e greu sa repetam iar si iar (de aceea ne hotaram sa scriem in regulament, si tot degeaba ca majoritatea nu-l citesc). Spatiu este destul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mai fetelor, cred ca pur si simplu nu ma exprim eu inteligibil, ca altfel mie mi se pare f logic ce spun : din moment ce in regulament e trecuta regula ca fiecare donator sa specifice clar ce se intampla cu taxa pt produsele lui si acest lucru se va specifica la fiecare poza, atunci pt ce mai exista in regulament regula de dinainte ca cumparatorul ia legatura cu vanzatorul si stabilesc ce si cum?? ca nu face decat sa confuzeze. sa ramana clar ca la fiecare poza se specifica ce se intampla cu taxa, si astfel e rezolvata si problema mamagiuliei ca unele fete tb sa stie dinainte cum e cu taxele, ca sa se hotarasca daca mai liciteaza sau nu.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Citat:

Mai fetelor, cred ca pur si simplu nu ma exprim eu inteligibil, ca altfel mie mi se pare f logic ce spun : din moment ce in regulament e trecuta regula ca fiecare donator sa specifice clar ce se intampla cu taxa pt produsele lui si acest lucru se va specifica la fiecare poza, atunci pt ce mai exista in regulament regula de dinainte ca cumparatorul ia legatura cu vanzatorul si stabilesc ce si cum?? ca nu face decat sa confuzeze. sa ramana clar ca la fiecare poza se specifica ce se intampla cu taxa, si astfel e rezolvata si problema mamagiuliei ca unele fete tb sa stie dinainte cum e cu taxele, ca sa se hotarasca daca mai liciteaza sau nu.

Pai discutia s-a dus pe mai multe fronturi si n-am mai priceput exact ce cu ce se bate in cap in regulament.
De-aia ca nu facem fata sa actulaizam si sa rezolvam tot felul de situatii noi, sau suparatoare pentru unii si atunci in regulament lipim in loc sa inlocuim.

Da, partea cu "ia legatura cu vanzatorul" este iesita din valabilitate.

Mergi la inceput