Bazar umanitar (16)
Raspunsuri - Pagina 39
szivarvany spune:
Io votez cu descriere sub produs.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
mistral spune:
Am achitat tot ce am in Finalizate,am trimis chitantele pe mail.
Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Io votez cu descriere sub produs. Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela |
si eu
dar atunci tb specificat la fiecare produs, una dintre cele 3 situatii ;
1. plata taxe postale in contul cazului pt care a fost donat ( sper ca aici se va intelege ca daca sunt mai multe produse castigate pt acelasi caz atunci se plateste o sg taxa postala !)
2. plata taxe postale in contul vanzatorului/donatorului
3. fara taxe postale
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
marybehappy spune:
Buna Eseea, Alexandrina, Mamagiuliei!
Am observat ca dezbateti cum sa devina mai eficient Bazarul umanitar si va sustin cu incurajari si cu o propunere .Pot incerca sa rescriu prima pagina a Bazarului sa devina mai atragatoare( ca text si simplitate), daca va ajuta cu ceva.Insa am nevoie de 2-3 zile (caci am copil mare cu teza la mate pe cap si copil mic prins de mine).
Va rog sa-mi scrieti daca va ajuta ce v-am propus!
o zi frumoasa tuturor!
Mary
szivarvany spune:
sau unde nu scrie nimic ref taxe, ramane sa decida cumparatorul ce face si cum rotunjeste
Eseea spune:
pai asta e problema: ce se va intampla cu produsele puse pana acum? ca pp ca nu are nimeni timp de luat bazarul de la capat, poza cu poza....adica ma gandesc ca noua regula sa se aplice de azi inainte, nu? ce ziceti? la asta te referi Daria? sau unde sa nu scrie nimic? ca inteleg ca de azi inainte sa scrie sub fiecare poza ceva. sau nu?
Mary, daca te pricepi, de ce nu? dar cam la ce te-ai gandit?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
simonapro spune:
Buna!
Am pus azi pachetele la posta pentru arcadia si ancadragoman
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
iriss27 spune:
fara taxe postale insemnand ce? ca se intalnesc personal (asta nu prea se poate decat daca se stie dinainte care va fi cumparatorul ...
szivarvany spune:
Essea, evident ca de azi inainte
Iriss, nu, unele fete spun ca cine castiga produsul sa puna banutii de colet - 3 lei - tot in contul copilasului pt care achita produsul, adica sa se transforme tot in donatie si taxa asta din partea cui castigase.