Bazar umanitar (16)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

vreau si eu sa trimit adresa mea pt rucsacelul acesta
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5463462995154907874

si la membrii nu se gaseste nicio mihaela770,ce nu scriu eu bine?

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt produse castigate care se afla la mine,de la nushulica sau de la mine,nu mai stiu,ca s-au facut mutari si permutari prin albume,dar castigatoarele sigur stiu ce au castigat.Rog sa ma contacteze dupa plata,sa trimit produsele in limita timpului disponibil pe care-l am..ca am copilul bolnav iar si suntem iar pe trat intensiv..si-s cu nervii la pamant.

Ada,nu te-am uitat,stiu k tu m-ai contactat,dar nu am reusit in ziua aia sa pun coletul,iar apoi fii-miu mi-a pregatit numai si numai suprize..ba s-a imbolnavit iar,ba l-a impins alt copil si s-a lovit cu capul de asfalt,ba a cazut in casa si are ditai cucuiul in frunte..Ultimele zile au fost oribile,ce sa mai..Dar le pun,cat de curand pot.

PS:Daca doreste cineva produse care-s ale mele din albumele de bebelusi si i se pare pretul mare,putem negocia..ok?Multe din ele sunt noi sau purtate o singura data.(nu de alta,dar am observat k am vreo 3 -4 sertare mari si pline de haine si nu mai am spatiu-am un sg dulap pt toti)Preturile au mai fost scazute in trecut,insa am uitat sa si anunt.I-am zis Dariei pe privat ce si cat sa scada.Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

vreau si eu sa trimit adresa mea pt rucsacelul acesta
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#5463462995154907874

si la membrii nu se gaseste nicio mihaela770,ce nu scriu eu bine?

Din cate am inteles e Mihaela 77O (cu O de la Oprea).

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Alexandrina, pai cum e pana la urma cu taxele? ca vad ca a ramas regula ca, cumparatorul sa ia legatura cu vanzatorul inainte de plata si sa intrebe cum fac cu taxele ( asta unde nu e specificat deja la poza, normal). Deci mai ramane regula asta sau nu? ca vad ca tu spui altceva acum si ar tb lamurita problema...

Pai s-a hotarat ca vanzatorul trebuie sa stabileasca din capul locului ce metoda doreste, si sa fie trecuta la fiecare produs, dar vad ca doamna care are in grija regulamentul a uitat sa-l modifice in acest sens... Hmm, si parca vad ca zice ca de ce nu i-am zis.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Eu am inteles ca cea care pune produsele trebuie sa specifiece.
Punct.
In rest cine ce face cu taxa, treaba ei.
Eu nu cer taxa.
Si cum am ramas eu "uimita" cu un colet - la care Kriss inca nu a explicat nimic - cred ca asa e corect, specificat din start daca se pretinde sau nu.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

mamagiuliei, esti cam radicala . Oi fi inteles tu ceva, deocamdata in regulament e altceva ( poate ati editat regulamentul intre timp...). Iar cine intra prima data la subiect nu stie ce a inteles fiecare.

iar chestia cu fiecare face ce vrea cu taxa ei mi se pare un pic deranjanta pt unele fete, si pt mine de exemplu....de ex eu nu fac ce vreau cu taxa mea, decat ca am cerut sa fie pusa tot pt copilul bolnav, e gresit? cateodata tonul face muzica, iar unele replici gen "punct" nu pica prea bine. Eu credeam ca isi da fiecare cu parerea, nu ca cineva e "sef".

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Eu, caut o camasa cu maneca scurta marimea 158/164 de baieti, aveti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ESSEA,
eu , eu personal , deci io am inteles ca daca eu personal pun produse eu personal spun ce fac cu taxa PT produsele puse de mine personal.
Asta am inteles eu.
Daca eu nu cer taxa, nu o cer si gata.
Acum ca restul care pun produse o cer, este alegerea lor, dreptul lor.
Nu stiu daca ma intelegeti.
Eu pot sa ma retrag de aici si sa nu ma implic decat cu produsele , fara sa incurc cu organizarea.
Si vorbesc foarte serios.
Daca nu ajut, macar sa nu incurc.

Edit: eu nu pot plati taxe postale in plus, platesc doar cele daca virez online pt comision banca.
Asta pt ca am in stanga mea ink 4 colete pregatite si sunt pe bani imprumutati , d`aia

Edit2: cred ca mi s-au aprins creierii de atatea in cap si pana maine ma gandesc daca renunt la implicarea in organizarea scriptica, astfel nu voi incurca lumea. Imi cer mii de scuze, insa se pare ca am creierul total obosit si doar incurc.
Nu vreau sa adun floricele si regrete si ofuri, pur si simplu cateodata se aduna si atunci trebuie reorganizare si`n cap.

Edit3: de 3 zile ma lupt cu lumea virtuala sa ma inteleaga, si Essea, ma simt jignita de-a dreptul cu denumirea de sef .
Azi sunt sef, ieri am fost facuta mandra, alaltaieri rece, asa ca cred ca ma retrag in iglul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Serialbastre

Din cate am inteles e Mihaela 77O (cu O de la Oprea).

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

mersic mult .Intre timp am cautat in capitolele trecute de la bazar si i-am trimis .Si am dat cautarea cu O si merge ,bine ca stiu pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si eu vb f serios : ce faci aici faci f bine, munca voastra de la organizare necesita timp, atentie, felicitari! nu ai de ce sa te retragi, ar fi o pierdere pt bazar...si pt noi toate ( e vreun soclu disponibil ? )

problema este alta si imposibil sa nu o intelegi, ca te stiu fata desteapta : uneori, exact ca si in viata, unele afirmatii pot ofensa. Tu tot spui ( si nu e prima data) ca unele fete CER taxa. Eu una nu am vazut pe nimeni, doar cateva care doresc ca acea taxa sa fie pusa tot pt copilul bolnav, ceea ce e un plus pt copil, scopul bazarului de altfel. Nu am vazut pe nimeni sa ceara banii de taxe in contul lui, si chiar daca ar face-o nu ar fi gresit nici asa.

pur si simplu ce spun eu este ca uneori esti cam radicala si probabil cam ""pasionala"" ( si cred ca nu-s prima care iti spun asta) si unele exprimari insotite doar de semne de punctuatie gen "punct" par cam prea directe. Acu nu ne suparam noi prea tare din asta, dar uneori nu pica bine.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Sandalele astea http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/NIncaltaminteAdulti#5469677236860955506 sunt la Mikaela sau la altcineva? M-ar interesa niste masuratori la talpa, pe interior. Stiu ca sunt mar 38 dar, in functie de cum sunt lucrate poate imi vin. Asadar, Mikaela, poti sa-mi dai niste masuratori, te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

"Cumparatorul ia legatura cu vanzatorul pentru a stabili cum intra in posesia produsului castigat. De asemenea, inainte de a fi efectuata plata, se stabileste de comun acord cine plateste taxele postale:

- coletul se trimite cu plata ramburs, iar taxele sunt suportate de catre cumparator;
- vanzatorul achita taxele postale;
- vanzatorul achita taxele postale, iar cumparatorul depune contravaloarea lor in contul vanzatorului;
- vanzatorul achita taxele postale, iar cumparatorul depune contravaloarea lor in contul cazului umanitar pentru care a depus si banii pentru produsele castigate;
- donatorul trebuie sa stabileasca cum pretinde sa fie platita taxa de expediere in momentul in care doneaza produsele si aceasta va fi specificat la fiecare produs in parte - cu atentie la faptul ca taxa e per colet si ca sunt si colete care depasesc 1-2 kg.

La produsele cu specificatia *plata expeditie in cont umanitar*, cumparatorul trebuie sa depuna contravaloarea taxelor postale in contul cazului pentru care a depus si banii pentru produsele castigate."

asa e regulamentul.
Si pt ca au fost deja DOUA persoane pe ziua de azi care ma intreaba in nuante daca am umblat la regulament, ei bine, n-am umblat fetelor.
Am adaugat atunci cand mi s-a cerut.
Atat.

Mergi la inceput