Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 22
nike974 spune:
ma doar rau mana cu branula.
e rau sa folosesc o singura mana.
s-a trezit bebe.da din picioruse.
pupaceste mami pe bebe.
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 cand mi se intareste burtica, ma intins, incerc sa respir cat mai regulat posibil, vb cu bebe si mangai burtica .nu stiu daca asta e chiar ok,pt ca,se zice,e bine sa nu tii mana pe burtica.dar cum sa nu il mangai pe bebe?stiti ceva despre asta? |
nike, cum adica e bine sa nu tii mana pe burtica? te referi atunci cand se intareste burtica sau in general? de ce?
nike974 spune:
asa mi-a zis asistenta,dar nu mi-a zis de ce.
eu nu tin cont.il intreb azi pe dr.
cum sa nu imi mangai duracellul?????/mai ales can e 1 noaptea si are program de jogging?
andra_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 ma doar rau mana cu branula. e rau sa folosesc o singura mana. s-a trezit bebe.da din picioruse. pupaceste mami pe bebe. |

ce faiiiiiin
-----------------------------
20+ cu bebe mic
ionela.n spune:
Nike, dupa ce intrebi dr, te rog sa ne zici si noua. Eu n-am mai auzit pana acum ca nu e bine sa pui mana pe bebe. Si in cartea care o am acasa scrie ca bebe se linisteste daca ii vb si mangai burtica.
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
puiutza spune:
Si eu stiu ca e f. bine sa mangai bebe-ul - el simte caldura mainii si se linisteste!
Hai sa va zic ce am mai facut eu cu primul bebe si a functionat!
I-am pus muzica de leagan cu castile direct pe burtica, si vreau sa zic ca dupa ce s-a nascut cand era agitat se linistea instant daca ii puneam aceeasi muzica in surdina. Chiar am fost destul de sceptica ca nu prea credeam in asta...dar chiar a dat roade. Si daca ii puneti regulat de acuma se linisteste si mai incolo cand e mai avansata sarcina si el nu mai are atata loc sa se agite.
va pup.
Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
puiutza spune:
ma ajutati si pe mine cu parola pt. poze please?![]()
multu anticipat
Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)