Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Cred ca toate ne mangaiem intr-una burticutele. Eu una ma culc cu amandoua manute pe ea.As vrea sa pot sa o pup . Dar compenseaza surioara si taticul.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutza

Si eu stiu ca e f. bine sa mangai bebe-ul - el simte caldura mainii si se linisteste!

Hai sa va zic ce am mai facut eu cu primul bebe si a functionat!

I-am pus muzica de leagan cu castile direct pe burtica, si vreau sa zic ca dupa ce s-a nascut cand era agitat se linistea instant daca ii puneam aceeasi muzica in surdina. Chiar am fost destul de sceptica ca nu prea credeam in asta...dar chiar a dat roade. Si daca ii puneti regulat de acuma se linisteste si mai incolo cand e mai avansata sarcina si el nu mai are atata loc sa se agite.

va pup.

Dana 23+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Apropos de asta cu castile...
Ieri, sotul meu a luat castile si le-a pus direct pe burtica. A zis ca trebuie sa asculte bebelusul povesti si a pus la casti "Alba ca Zapada"

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 18+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

asta cu mangaiatul am citi si eu pe net ca nu e bine ca cica provoaca contractii. eu i-am zis dr ca mi se intareste burtica si ca dupa ce pun mana se linisteste. a zis ca astea sunt contractii uterine si daca devin dureroase sa bag nospa si sa maresc doza de duphaston.
pana acum nu au devenit dureroase. dar iau un nospa pe zi preventiv.
contractiile astea le am dimineatza sau seara si mai ales daca stau intinsa pe spate.
cica ar putea fi Contractii Braxton Hicks

PS sunt super pozele
sunt invidioasa pe unele poze de prin diferite locuri din lume superbe pe care sufletul meu nu le-a vazut. dar nu au intrat zilele in sac.
kiti sunt topita dupa pozele tale

17+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

am inteles ca totusi nu e ok sa luam prea mult medicamente preventiv......daca nu e neaparat necesar.

si la prima sarcina pateam sa mi se intareasca asa burtica, dar devenea dureroasa doar daca lucram foarte mult si eram foarte obosita. dupa ce ma odihneam trecea...fara nici un medicament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

ma ajutati si pe mine cu parola pt. poze please.....

cred ca am scris mesajul asta de cateva ori dar tot nu am primit parola.

se indura cineva si de mine?

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza burtici...eu intru mai mult pe fuga ca andreea nu ma lasa deloc.

Cu mangaiatul pe burta stiu ca si pe mine m-au atentionat la prima sarcina ca nu e bine pt ca pot aparea contractii...si mi-a mai zis si o prietena care e ginecolog...

Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_b

Heeeey si azi am schimbat prefixul!!!!!! Uraaaaaaaaaaa

Ale

------------------------------
“La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici).
-----------------------------

20+ cu bebe mic

Felicitari!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Buna dimineata dragele mele!

Fetelor, am fost vineri la doctor: a ramas fetitaaaaaaaaaaaa!!!! Yupiiiiiiiii. deja ma obisnuisem cu gandul asta!!! imi pare bine ca a ramas asa! Copilasul se dezvolta normal, e bine mersi, are piciorusele mai lungi cu 6 zile!!! Wawwww

Multumesc lui Dumnezeu pentru toate vestile bune si va doresc si voua sa aveti parte numai de asemenea vesti!!!!

Ghiocela 19+

Felicitari pentru vestile bune!

Tina, cu(24+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput