Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 21
ionela.n spune:
Nu te necaji, Kiti, e ceva normal. Lumea se uita ca la urs indiferent de motiv
Andra, asa simt si eu, ca sta gramadit intr-o parte. Am observat ca atunci cand sunt obosita sau ocupata cu ceva, nu prea simt bebelusul.
Sambata am fost la un botez si de la muzica aia turbata si oboseala, ma simteam cam aiurea. Si mi se intarise si burtica.
Bine ca am reusit ieri sa dorm mult si ma simt mai bine. Parca ma luase si raceala putin, dar am bagat o baie calda si limonada multa si e mai bine acum ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
ghiocela13 spune:
Fetelor, ce trebuie sa fac sa-mi activez PM?

Plizzz help!!!!

Toata lumea a vazut poze, numai eu NUUUUUUUUUUUUU!!!!!!

Ghiocela
19+ 
nike974 spune:
cand mi se intareste burtica, ma intins, incerc sa respir cat mai regulat posibil, vb cu bebe si mangai burtica .nu stiu daca asta e chiar ok,pt ca,se zice,e bine sa nu tii mana pe burtica.dar cum sa nu il mangai pe bebe?stiti ceva despre asta?
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Fetelor, ce trebuie sa fac sa-mi activez PM? ![]() ![]() ![]() Plizzz help!!!! ![]() ![]() ![]() Toata lumea a vazut poze, numai eu NUUUUUUUUUUUUU!!!!!! ![]() ![]() ![]() Ghiocela 19+ ![]() |
Intra in profilul tau la mesaje private si acolo ai o caseta pe care scrie optiuni-click acolo si iti apare optiunea sa activezi mesajele private.
cununie civila
24+
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 cand mi se intareste burtica, ma intins, incerc sa respir cat mai regulat posibil, vb cu bebe si mangai burtica .nu stiu daca asta e chiar ok,pt ca,se zice,e bine sa nu tii mana pe burtica.dar cum sa nu il mangai pe bebe?stiti ceva despre asta? |
Si eu fac la fel dar nu stiam ca nu e bine sa tii mana pe burtica

Pai de ce? Sa nu mangai eu ingerasul meu cand simt ca se intareste? Exact asa era si cand am fost la eco, sapt trecuta. Se intarise burtica. Si am vazut pe ecograf ca era ghemuita si cu piciorusele putin intinse. Cum sa nu mangai minunea mea si sa nu vb?
--------------------------------------------------
Sunt o

cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu
RalucaElenaM spune:
Ghiocela mergi aici in pagina la "contul meu"/profil personal - editeaza profil-acolo la penultima optiune ai Optiuni Profil+/- apasa "+" si acolo poti seta Semnatura, Semnatura auto, Mail de la membrii-aici trebuie sa fie selectata pe DA , la final dai pe trimite datele si totul trebuie sa fie ok
Succes
21+
andr33aaa spune:
neatza :) multumim andra pentru aprecieri, va asteptam fetelor cu cat mai multe poze, e fain sa ai si o imagine pe care sa o asociezi unui ID.
noi am fost ieri undeva la curte sa facem o "zacusca la gratar" - o reteta din oltenia care da dependenta
ne-a prins un pic poaia dar in final ne-a facut placere sa iesim putin din casa.
cineva spunea ca nu l-a simtit pe bebe. si eu sunt un pic dezamagita, de maine vom avea 19 sapt si inca nici un semn... dar mai am putina rabdare, este prima sarcina si placenta este inserata
anterior, si medicul mi-a spus ca il voi simti mai tarziu. sunt convinsa ca intr-o saptamana bebelu' o sa se arate.
o saptamana excelenta va doresc!
andreea, 18s+
oramona spune:
Eu am o problema, mi se pare ca azi nu mi se vede burtica aproape deloc. Am cu 5 kg mai mult, iar daca ma imbrac cu hainute de gravida, zici ca-s in luna a 6-a , chiar a 7-a. Daca nu mananc si imi pun hainutele mai vechi, aproape nu se vede si eu ca orisice graviduta
incep sa ma ingrijorez, de ce nu se vede?
Si la noi e innorat astazi, as vrea putin soare.

mamica de fetita si
20+
oramona spune:
Oare mamicile din Bucuresti au inceput sa se adune pentru protest?
mamica de fetita si
20+