Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 20
nike974 spune:
eu cred ca mi-am pierdut reflexul de a inghiti.il mai am doar pe acela de a vomita.
burtica imi creste, bebele e voios,dar mami mananca si vomita, zi de zi.
abia astept sa imi vad bebele azi la ora 15.00
ionela.n spune:
Nike, bafta la intalnirea cu bebe! Si tie... Sanatate multa multa 
Kiti, se mai intampla sa si vomiti. Ce-ti pasa daca vede lumea? ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 eu cred ca mi-am pierdut reflexul de a inghiti.il mai am doar pe acela de a vomita. burtica imi creste, bebele e voios,dar mami mananca si vomita, zi de zi. abia astept sa imi vad bebele azi la ora 15.00 |
Nike974,cate saptamani ai?
Te asteptam cu vesti diseara cand te intorci de la medic

cununie civila
24+
puiutza spune:
Ma ajutati si pe mine cu parola pentru poze va rog?
Imi apar mesajele cu intarziere si cred ca nu le vedeti in timp util.
MErsi mult de tot.
Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
pianna spune:
Neatza burtici!
Am vazut si eu pozele, ohohoooooo avem niste mamici una si una!!! Trebuie sa fac si eu selectie intre pozele noastre si sa ma etalez in toata splendoarea mea![]()
Si acum o intrebare: eu inca nu-l simt pe bebe, stiu ca mai am vreme dar sunt cam nerabdatoare de felul meu. Sambata seara stateam cuminte in pat si cu mana pe burtica si am avut o senzatie ciudata, parca erau niste "acumulari" de gaze care se deplasau pe sub pielea mea. Aseara la fel. Acum va intreb, e bebe sau doar imaginatia mea? Mentionez ca am mancat cam mult inainte....
16+
oramona spune:
Kiti, mie cam de 2 sapt nu mi se mai facea rau cand ma spalam pe dinti, pana azi dimineata cand ...surpriza. Oare ce i-a deranjat pe bebei?
Ghiocela, felicitari pentru fetita
.
Didadi si Nike bafta azi la intalnirea cu bebeii.
Va pup 
mamica de fetita si
19+
andra_b spune:
Ghiocela felicitari pentru fetita care creste bine, sa o tina tot asa 
Clary felicitari pentru saptamanile parcurse! ![]()
Lucianna pup burtica! 
Nike iti doresc intalnire placuta cu bebe!!! 
Ionela eu simt pe bebe cateodata gramadit intr-o parte, depinde cum stau, acum incep sa stiu cam cand sunt perioadele cand e activ... dragu de el 
kitti ce putine kg ai pus!!!
Eu in 4 luni jumate am pus 6 kile jumate!! Aoleu .........
Poate si pt ca nu mi-a fost prea rau...
Didadi si tu mergi la eco azi? Ce fain 
-----------------------------
20+ cu bebe mic 
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Nike, bafta la intalnirea cu bebe! Si tie... Sanatate multa multa ![]() Kiti, se mai intampla sa si vomiti. Ce-ti pasa daca vede lumea? -------------------------------------------------- Sunt o ![]() cu burtica aproape roz de 18+Ingerasul meu |
Ai dreptate, dar tot nu e o senzatie placuta sa fii privita ca ursul

Nike - bafta la eco! Asteptam vesti bune

Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006
puiutza spune:
Cred ca nu ar trebui sa ne pese de altceva sau altcineva decat de bebeii din burtica!!!!
Orice ai face lumea tot asa e si se uita ca ursu....sunt foarte curiosi romanii din fire!
Sa fim noi si bebeii sanatosi...mai departe nu mai conteaza! Nu?
Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
kiti2205 spune:
| citat din mesajul lui andra_b kitti ce putine kg ai pus!!! Eu in 4 luni jumate am pus 6 kile jumate!! Aoleu ......... Poate si pt ca nu mi-a fost prea rau... Didadi si tu mergi la eco azi? Ce fain ![]() Ale ------------------------------ “La celalalt sa te duci cu pasi de porumbel. Asadar, sa te apropii de el in mod delicat si cu blandete, pentru ca semenul tau are si el fricile si supararile sale. Are si asa destula greutate pe suflet, ca sa-i mai adaugi si tu“. (Cuv. Iustin Popovici). ----------------------------- 20+ cu bebe mic ![]() |
Pai mie mi-a fost rau pana pe la 15saptamani si nu am acumulat aproape nimic atunci. De aici "silueta". Dar recuperez eu, sunt sigura, ca asa am facut si cu Vladut.
Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006