Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 19
lucianna_83 spune:
Super pozele...peisajele/concediile
.... am reusit sa arunc si eu o privire....iar piticii sunt frumosi toti. Abia astept sa facem albume si cu cei din burtica. 

17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
Andreea82 spune:
Buna dimineata burtici!
O zi frumoasa va doresc, chiar daca vremea nu prea tine cu noi in ultimul timp!
Chichiutza, multumim de micul dejun, chiar imi era o foame de lup cand m-am trezit azi dimineta![]()
Ghiocela, felicitari! 
Clary, bravo...si la mai mare! ![]()
Didadi, tinem pumnii azi la doctor, sa te intorci cu vesti bune. Ne gandim la tine!
Maama, ce de poze s-au mai adunat! V-am admirat pe fiecare in parte, intr-adevar, avem o odisee super reusita. Ma bucur ca ne intelegem asa de bine!
kiti2205 spune:
'Neata!!
Vreme de dormit si stat in casa, dar, don pacate, tot la lucru sunt...
Azi am iesit de la metrou, am tras repede pe dreapta si am vomitat in punga cu mult spor, ca in zilele "bune"
. Sa vedeti ce placut este sa se uite la tine oamenii care ies de la metrou, in timp ce eu eram cu nasul in punga, ca aurolacii...
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
nike974 spune:
voi cum stati cu kg?????????
eu sunt la 46,5-47.00.
cand am ramas gravida aveam 45.mi s-a spus ca sunt doar perfuziile care m-au umflat si modificarile aduse de bebe.
la 7.00 am servit un ser fizilogic.
ma pregatesc pt o glucoza,dar sa vad daca am cum sa mi-o pun.
bebele e voios nevoie mare.
e f incantat de Chopin si folk(tatiana stepa), rock.
kiti2205 spune:
Ghiocela, felicitari pentru fetita!! 
Andra - multumesc
. Anul trecut am plecat cu rucsacii in spate si am vazut cat de mult s-a putut vedea in 2 luni din America de Sud
Nike - eu am implinit azi 19saptamani si am pus fix 2kg.
Kiti,
18+ si mami de Vlad 15.05.2006
mihaelka77 spune:
'Neata fete. Urata vreme si astazi. Daca nu as avea cumparaturi de facut nu as iesi din casa. Abia astept sa vina tati ( mai e o luna pana vine) ca e tare urat sa ne vedem si sa vorbim in fiecare zi numai pe web si sa nu il pot stange in brate. Bine ca nu sunt o fire plangacioasa ca as boci zilnic, cred 
Azi schimbam semnatura si parca nu imi vine sa cred cum trece timpul.
23+
puiutza spune:
Neata' fetelor si 

la toate!
Si la Brasov a fost un weekend ploios si ieri a suflat vantul de nu puteai nici geamurile sa le tii deschise pt. aerisit.
Ma ajutati va rog si pe mine cu parola pt. poze please?
Multa multa sanatate si toate cele bune la toate burticile si bafta celor care isi vad azi bebeii!
O saptamana usoara si cu vesti bune sa fie!

Dana
23+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 voi cum stati cu kg????????? eu sunt la 46,5-47.00. cand am ramas gravida aveam 45.mi s-a spus ca sunt doar perfuziile care m-au umflat si modificarile aduse de bebe. la 7.00 am servit un ser fizilogic. ma pregatesc pt o glucoza,dar sa vad daca am cum sa mi-o pun. bebele e voios nevoie mare. e f incantat de Chopin si folk(tatiana stepa), rock. |
Eu eram mandra tare ca nu ma ingrasasem si am reusit performanta ca intr-o luna jumate sa iau aproape 10 kg

..nu am mancat aproape deloc in primele luni din cauza greturilor dar am recuperat dupa 14 sapt cand mi-au trecut...cateodata ma trezesc si noaptea sa mananc un mar sau coaja de la portocala..cununie civila
24+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 kiti, tot cu voma zilnic? tie ti se umfla picioarele si mainile? eu parca-s buretel. |
Nu, scapasem de vreo luna de intimitatile cu wc-ul, dar uite ca azi am avut o surpriza. Si de umflat am scapat pana acum.

Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006