Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 18
clary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Buna dimineata dragele mele! Fetelor, am fost vineri la doctor: a ramas fetitaaaaaaaaaaaa!!!! Yupiiiiiiiii. deja ma obisnuisem cu gandul asta!!! imi pare bine ca a ramas asa! Copilasul se dezvolta normal, e bine mersi, are piciorusele mai lungi cu 6 zile!!! Wawwww Multumesc lui Dumnezeu pentru toate vestile bune si va doresc si voua sa aveti parte numai de asemenea vesti!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ghiocela 19+ ![]() |
Neata burtici!

Ghiocela,felicitari pentru fetita!

Weekend-ul asta,tati ne-a vazut pe camera web..ne era tare dor de el dar mai sunt doar 2 luni pana vine acasa si poate nu mai pleaca..macar pentru un timp .
Sambata,am fost la botez la cumnata-mea(cea de care va spuneam ca doctora a atins un pic fetita cand a taiat-o jos)..multumim lui DD ca nu a ramas cu semn.
Si,in sfarsit schimbam si noi saptamana
Sa aveti o zi frumoasa chiar daca afara e innorat!

cununie civila
23+
lucianna_83 spune:
Neatza!
Sunt si eu pe aici, sa-mi iau micul dejun cu voi, dupa o noapte in care m-am culcat la 3 ca nu aveam somn, iar dupa ora 4 pana acum a marait copilul toata noaptea in somn
.
Cam urata vremea din week-end-ul asta, nici azi nu-i mai breaza, dar noi tot ne-am plimbat. Ieri dimi am avut o durere groaznica jos, cu senzatii de stat pe wc, nu puteam sa merg nici sa stau pe scaun, abia dupa 6 ore mi-a trecut cu 2 no-spa si un pic de somn....si evident o boceala scurta ca poate pateste ceva bebe...Doamne Fereste
...nici sa plang nu puteam de durere ca mai rau era.
Azi am mai crescut cu o saptamana
Sa aveti o saptamana superba si mai putin obositoare.

17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
ionela.n spune:
Felicitari pt vestile bune de la eco.
Ghiocela, felicitari pt printesa si mai ales pt fetele care au schimbat semnatura 
--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
ionela.n spune:
Am vazut ca ati mai pus poze. FOARTE FRUMOASE!!! 
Sunt o 
Ingerasul meu
ghiocela13 spune:
Fetelor, va rog din suflet sa-mi dati si mie parola pt album!!
Multu frumu!!
Ghiocela
19+ 
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghiocela13 Fetelor, va rog din suflet sa-mi dati si mie parola pt album!! Multu frumu!! Ghiocela 19+ ![]() |
Activeaza-ti PM

17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
LoraG76 spune:
'Neata!
Eu inca sunt somnoroasa rau azi, nu's de ce...asta noapte m-am trezit cu frisoane, mi-am pus termometrul, dar era ok temperatura...vad ca n-am nimic, chiar nu stiu de la ce proveneau.
Oramona, exact asa patesc eu cu prajiturile, as manca din toate cate-o lingurita.
Si cam cu orice mancare, de altfel...deja am 9 kg in plus...oare cat e posibil sa mai pun pana nasc? 
nike, bafta azi la eco, sa vii cu vesti bune!
Ma tot uit la poze, ce bine mai aratati, mai fetelor!!! Ca-n reviste! Si ce dor de plimbare mi s-a facut uitandu-ma la pozele voastreee!!!
O zi cat mai frumoasa va doresc! 
Lora, mami de Iustina si 
24+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Fetelor care aveti burtici de 17-19 sapt: voi cum simiti burtica/bebe?
La mine e tare dimineata si simt galusca ca si cum ar dormi. Seara cand mai e tot asa, sotul meu pune mana lui calda pe burtica si spune ca simte cum se intinde bebelusul si se relaxeaza burtica ![]()
La voi cum e?
Sunt o 
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Buna dimineata, sa aveti o saptamana usoara, cu vesti bune si multa bafta celor care au intalniri cu bebelinii
.
La noi a fost un weekend ploios, insa am prins si cateva ore de soare si am montat foisorul..adica sotul am montat si eu am fost de acord![]()
..am sa pun o poza pe Picasa ca sa vedeti si voi.
Felicitari fetelor care si-au vazut copilasii
si celor care si-au schimbat semnaturile..La mai mare!!!
Am vazut si poze noi in album..suntem o odisee foarte reusita
.
Chichiutza super micul dejun, mi-a prins tare bine mai ales dupa ce aseara am halit doua pungi de jeleuri

, ma luase pofta..
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata..

Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png