Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 17
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abe crina baga ceai cu multa lamaie si miere. si eu am patit la fel saptamana trecuta, cred ca a fost de la aerul conditionat din masina, am intrebat doctorul si mi-a zis ca pot lua tantum verde sau strepsils. eu stiu ca se poate lua si paracetamol si oscillococcinum daca este cazul, dar nu stiu exact dozele si cate zile e ok sa iei. sanatate! mami de Maria si 15+ |
Merci Abe pentru urari. Asta si fac ceai, lamaie, miere deocamdata.
Sper sa treaca mai repede caci deja ma enerveaza durerea asta suparatoare.
Noapte buna dragior.
Vorbim maine.

20+
crina
cu
eveline spune:
Buna dimineata tuturor, va urez o saptamana minunata!
Eu tot in concediu insa m-am trezit devreme sa trimit pitica la gradi...si adio somn, nu mai pot dormi...si la mine daca in concediu nu e somn cat incape degeaba e... asta e...
Ma duc sa citesc din urma...bag de seama ca aveti un spor la scris, se vede ca a fost un we ploios...
19+
si mamica de
Bianca
andra_b spune:
Neata 
Chichiutza ma bucur ca il poti auzi pe bebe, cred ca e super!!! 
Karin 
Fetelor aici este vreme foarte mohorata, picura, e foaaaarte frig si sunt cam indispusa din cauza asta...
Sper ca voi aveti parte de vreme mai buna...
O sa intru la albume sa vedem ce poze noi ati mai pus![]()
-----------------------------
19+ cu bebe mic 
andra_b spune:
Heeeey si azi am schimbat prefixul!!!!!! Uraaaaaaaaaaa 

![]()
20+ cu bebe mic 
chichiutza spune:
Neataaa! si aici ploua si e mohorat tare! :( Si cam frigulet asa...
Azi luam masuca mai tarziu deci, cafeluta, laptic cald si ceai cu miere si lamaie! Papam strudele cu mere, cereale cu lapte si out fiert! Gata nu mai exageram ca e criza!![]()
Andra e super sa-l auzi pe bebelin! Si tati era super incantat, orice il intrebam zicea "tic tac tic tac" ![]()
Felicitari pentru semnatura!!!!!!!!!!!!
Foarte frumusele viitoare mamici avem noi aici! Am vazut ca s-a marit albumelul! Super!![]()
Are cineva intalnire cu bebe azi? Multa bafta uram!
va urez o zi frumoasa si cum vreti voi sa fie!

Cristina
cu buline mari si albastre 19+
oramona spune:
Chichiutza, multumim de cafeluta si pentru micul dejun. De saptamana aceasta vreau la regim, unul de gravidute, cu mancare mai dietetica si fara dulciuri
. Ca am fost sambata la cofetarie si as fi plecat cu toate prajiturile. Nu ca as fi mancat mult, dar vroiam din fiecare cate o lingurita
.
Sunt de acord cu voi, foarte frumoase mamici si copilasi avem.Si astept cu nerabdare sa ne vedem si comorile din burtica.
Sa avem parte de o zi frumoasa si senina.
Va 

mamica de fetita si
19+
andra_b spune:
Chichiutza multumim de tratatia de dimineata 
Am aruncat o privire prin noile pozici de pe picasa, pt mie imi place la nebunie sa ma uit la poze si asa faine poze aveti!!!
Na si acuma nu ma pot abtine sa nu comentez, hihi ![]()
Fulguta am vazut ca ai pus si tu poze, tare faine, in special cea cu fetita e super simpatica! 
Kitti ce miresuca frumoasa!!!
Poza aia facuta stand turceste, in Argentina mi se pare chiar artistic prinsa! Ce v-ati mai plimbat!!! Aveti ceva la activ... ceva foarte mult
![]()
Laura la tine imi place tare poza aia de la lacurile Plitvice si cea stand in mare, de care imi e asa dooooooooor!!!
Andreea vad ca si tu te-ai plimbat o tura buna
da ce sa zic ca tortu ala...... m-a lasat cam fara cuvinte, pt ca eu de cand sunt gravi asa poftesc dupa prajituri 
Sa stii ca iti sta fte bine cu palarie ![]()
July ce burtica frumoasa ai!!!
Si David al tau e tare dragalas, sa iti traiasca! 
Mihaelka tu esti tare draguta! Si iti sta bine printre atatea flori... si la piscinaa... mmmm 
Alina pup burtica!
Eveline de la tine am mai vazut poze, fetita ii o dulce - dau pupic
si la mami si tati ![]()
20+ cu bebe mic 
ghiocela13 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Fetelor, am fost vineri la doctor: a ramas fetitaaaaaaaaaaaa!!!! Yupiiiiiiiii. deja ma obisnuisem cu gandul asta!!! imi pare bine ca a ramas asa! Copilasul se dezvolta normal, e bine mersi, are piciorusele mai lungi cu 6 zile!!! Wawwww
Multumesc lui Dumnezeu pentru toate vestile bune si va doresc si voua sa aveti parte numai de asemenea vesti!!!!

Ghiocela
19+ 
ionela.n spune:
Neata burticilor.
Sper ca ati avut o sapt minunata. Desi e frig afara, sper sa avem o zi linistita si cu vesti bune ![]()

--------------------------------------------------
Sunt o 
cu burtica aproape roz de 18+
Ingerasul meu
eveline spune:
Andra multumim de aprecieri si felicitari pentru jumatate de odisee parcursa!
Ghiocela felicitari pentru bebelina ta, sa dea Dumnezeu sa ne aduci vesti la fel de bune in continuare!
Oramona te inteleg perfect...exact asa am patit eu la cealalta sarcina, cu Bia...acum parca nu mai poftesc chiar atat de mult insa data trecuta a fost jaleeee...numai ca eu nu m-am gandit la niciun regim si am pus 38 kg
...
19+
si mamica de
Bianca