Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Fetlor va uitati la meciul de hambal al fetelor de la OLtcim?
Haideti sa le tinem pumnii!

20+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julycor79 spune:

din pacate au pierdut fetele de la Oltchim, asta e macar au ajuns pana aici
am reusit sa imi activez si eu pm - ul , ma ajuta cineva cu o parola ?

Iuliana 22s si mami de David 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julycor79 spune:

abia astept sa vad si eu albumul de care tot povestiti si sper sa pun si eu cateva poze, oricum nu prea am somn ca am dormit azi vreo 3 ore cu David

Iuliana 22s si mami de David 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Buna dimineata, somnoroase pasaralele !

Haideti, trezirea, va invit sa ciripiti vesel pe-aici si ca sa aveti spor va imbii cu o aroma de cafea strong, ca destul cu dulcegariile cu laptic, zaharic, etc

Eu am inceput sa citesc pe la Odiseea de mai-iunie si ma apuca emotiile, e atata forfota si bucurie amestecata cu teama acolo... Unele sunt deja mamici, altele asteapta cu infrigurare si ...se poate intampla oricand...

Eu cu sotul meu am inceput sa facem pariuri privind data nasterii, parca vad ca nu va fi nici ca unul nici ca celalat ..

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui didadi

la prima si a doua eco (2D) sarcina era normala si dnp-ul au corespuns.
la 3D cica sarcina este mai mica cu 5 zile.stiam ca sunt in 21sapt si 4 zile,si la eco mi-a zis 20 sapt si 6 zile.bb cantareste 379grame.bun, la 20sapt si 6 zile cate trebuie sa fie grutatea?? nici sa dorm numai pot.....m-am cam speriat

Didadi,la 3D ,fata mea a vut 390 grame la 21 sapt si 5 zile si mi-a spus ca e ok greutatea pt varsta sarinii..la tine e mai bine ca la mine ca bebele tau are 379 grame la aproape 21 de saptamani.

cununie civila

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragelor
Astazi se anunta iar o zi innorata din pacate. Vom petrece tot in casa alaturi de familie.
Fetelor ce ma fac am rosu in gat?Am mancat intr-o dimineata iaurtul mai rece si gata. Mor de durere si deabia inghit. Am sa-mi fac niste lamaie cu miere si un ceai. sper sa-mi treaca. Mai aveti vre-un sfat?

20+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

neata burtici!

Eu ma resimt dupa o noapte pierduta..am fost la botez la cumnata mea si m-am amuzat foarte tare ca am mai gasit 2 gravidute acolo si eram care mai de care mai mandra de burtica ei si toate trei avem aclasi DPN.

Fete,reinoiesc rugamintea de a-mi trimite si mie parola pentru album.

Va

cununie civila

23+

Mergi la inceput

clary - nu ai PM activat, nu avem unde sa-ti trimitem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi! Azi lene mare... Cafeluta banuiesc ca deja ati baut-o, asa ca va mai ofer niste clatite cu dulceata sau ciocolata!
Cam ciufuta se arata vremea asta! Nici nu stiu ce sa fac, ar trebui sa ma duc la o zi de nastere, cadou n-am luat, si pt un bebe trebie sa iau cadou....si nu-mi vine sa ies din casa!
Va pe toate si va urez o zi tare frumoasa!

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

crina - un galbenus crud de ou frecat cu zahar. Apoi torni lapte fierbinte peste el si te-ai facut cu un sodou bun si relaxant pt gat

Mergi la inceput