Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Am admrat si eu pozele, sunteti niste mamici foarte frumoase!

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Chichiutza – apropos de scris de mana, si mie la marele dr Pop morfologia tot de mana mi-a scris-o. La cat costa una, ar trebui din doua eco sa-si ia un calculator …
Abe – si tu acum ai inceput deja Clexane ? ce mutatii ti-au descoperit atunci ?
Eu stiu ca retardul pana la 3 saptamani se poate repara relativ usor, peste aceasta valoare e mai greu. Asa ca incerc sa merg la eco la fiecare doua sapt, mai ales ca desi imi creste mereu doza (acum am ajuns la o zi 0,6/ o zi 0,8) tot mi-a iesit rezistenta marita asa ca probabil voi trece la o zi 0,6/ doua zile 0,8.
Tu cum ai nascut ?
23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana pai asa ma gandeam si eu! Eu pe unde am fost, adica Academica si Medlife am primit rezultatul printat de catre asistenta care baga datele dictate de medic direct in calculator, si credeam ca asa e peste tot. Asa mi se pare civilizat la cat platesti!!! Dar ce naiba sa mai zic... Tot cu pixul dam...

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Ana eu am decoperit retardul de crestere de 3 saptamani abia in saptana 34, atunci mi-a recomandat dr sa merg la Uscatescu la Fundeni iar acolo mi-au facut analizele, mi-au zis trombofilie si mi-au dat tratement cu 1 Clexane 0,4/zi. Sincer, neavand antecedente neplacute, gen sarcini pierdute, nu m-am impacientat foarte tare si nici nu am aprofundat problema, m-am multumit cu diagnosticul de trombofilie si nu am intrat in detalii, asa ca nu stiu sa-ti zic despre ce mutatii era vorba.
Acum mi-am facut deja analize de doua ori si se pare ca este totul in regula, nu-i nevoie de nimic special, cum ai zis si tu aspenter si magne b6, dar nu iau pt ca ginecologoull mi-a zis sa nu iau momentan. acum trei saptamani era varsta biometrica egala (la zi!) cu varsata gestationala.

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Abe pai sincer nici nu-ti trebuie sa-ti bati capul, eu dupa sarcina pierduta mi-a fost teama sa raman gravi pana nu aflam ce e …asa ca m-am pus pe facut teste la synevo (numai acolo se fac)care in total m-au dus la cateva zeci de milioane. Cu ce crezi ca ma ajuta acum ca stiu ca am 3 mutatii atata timp cat la fiecare actioneaza diferit asa ca doza de clexane ti-o regleaza din mers, nu in functie de mutatiile sangelui ?...
Asa ca mai bine ca tine, stii decat ca ai o forma usoara si ca trebuie sa te monitorizezi.
Si la mine e fetita fix in grafic asa ca sunt relaxata …
Chichiutza – he-he, pai iti dai seama ca eu cu ecografii facute la 2 sapt am deja un maldar si facute peste tot si n-am mai pomenit eco scrisa de mana. Sincer nici nu mi-am batut capul sa o descifrez, m-am multumit cu faptul ca l-am auzit dictand la toate <cu aspect normal>; intre timp am mai facut o morfologie pe care mi-a scris-o pe calculator iar dr mea s-a uitat numai pe asta …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana iti dai seama ca dr s-a uitat la cea printata! Sa mai fie si un scris indescifrabil si sa fi platit si 4-5 mil pe ea...

Cristina cu buline mari si albastre 19+

Mergi la inceput

Ana, da cateva zeci de milioana e ceva...dar bine ca acum e ok si sti cum sa abordezi problema. iti doresc sa fie totul bine pana la sfarsit si sa ai un bebe perfect sanatos! ceea ce imi doresc si mie, de altfel

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Salut burtici!
N-am apucat sa citesc prea mult, as vrea sa vad si eu albumul..am gasit in fata blocului 3 pisicutze/tigrishori gri abandonate, va implor cine poate sa ma ajute sa le gasesc stapani, nu am idee cum se controleaza sexul, sunt intzarcate ca au papat si ceva carnitza, daca cineva doreste sa adopte ma ofer sa le aduc si la bucuresti...n-am cuvinte ce suparata sunt pe cei care le-au abandonat...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Salutare, dragelor!

Am aparut si noi
Am fost la un gratar, l-am terminat de facut fix inainte sa inceapa ploaia, apoi ne-am refugiat in foisor si nu am mai iesit de acolo .
Acum ma uit ca ar tb sa fac ceva curatenie prin casa, dar mi-e o leneeeeeee...cred ca o las pe alta data.
Aseara mi-a picat netul si nu am mai apucat sa trimit parole cui a mai spus. Cine nu are parola, ca o trimit acus

Va pup

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

kitti - poti inscrie pisicutele aici : http://www.adoptiipisici.ro/

Sper sa le gasesti o familie iubitoare !

Mergi la inceput