Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (54)
Raspunsuri - Pagina 14
office spune:
Buna dimineata tuturor!
Tina,
cu
(24+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
clary spune:
Pai eu am mai trimis PM si am si primit PM-uri..nu stiu de ce nu poti trimite..pot sa-l dezactivez si sa-l activez din nou?ca n prea ma pricep..
cununie civila
23+
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ana_Perianu crina - un galbenus crud de ou frecat cu zahar. Apoi torni lapte fierbinte peste el si te-ai facut cu un sodou bun si relaxant pt gat |
Ana multumesc pentru raspuns. Parca nu era bine sa mancam oua crude in sarcina. Deocamdata am sa incerc cu ceaiul cu multa lamaie si miere si apoi am sa-mi sun medicul de familie daca nu da roade.

20+
crina
cu
clary spune:
| citat din mesajul lui Ana_Perianu clary - nu ai PM activat, nu avem unde sa-ti trimitem |
Anapoti sa mai incerci sa trimiti parola inca o data,te rog?
cununie civila
23+
LUANASHANA spune:
Buna dimineatza burtici!!!
Eu incerc sa nu ma las invinsa de vremea aceasta capricioasa, asa ca, mi-am propus sa dau o fuga pana la Branesti sa-mi vad menajeria( cateii).
Si eu am pierdut noaptea de ieri, si bebe s-a cam agitat in burta pana la ora 2,iar azi, nici o miscare, cred ca se reface dormind.
Maine avem programare la ginecologie, sa vedem ce ne mai zice doctorita..
Sa aveti o zi frumoasa!!!
19+
didadi spune:
clary, andreea82, chichiutza, mihaela77, abe, va multumesc din suflet
ca m-ati incurajat.am baut apa la greu si maine, e ziua cea mare.abia astept sa ajung si sa vb cu dr..in rest eu ma simt bine si fata misca si se joaca
.va tin la curent

RalucaElenaM spune:
Salutare!
S-a rezolvat problema cu pisoii..nu mai spun cum ca si-asa sunt necajita cu unul din ei..
Chichiutza mercic de PM, insa eu nu am reusit sa vad pozele..pe picassa cere o adresa de e-mail am banuit c-ar fi septoct2010@yahoo.com cu parola din pm..insa nu vrea, am introdus si simplu fara @yahoo.com insa cere o adresa de e-mail
poate ma ajutati si pe mine.
ACTIVITATE maxima in burtica vineri seara dupa ce ne-am cremuit de nu s-a forfotit... apoi liniste totala in week-end..vreu sa achizitionez si eu saptamana asta aparatul acela doppler Angelsound parca sper sa-l gasesc si la Sensiblu Ploiesti.
didadi trebuie sa ai putzin incredere in medic ca nu ar fi avut motive sa iti spuna ca nu e nimic grav daca ar fi fost, deci o sa se rezolve cu tratament.
19+
crina-s spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Salutare! S-a rezolvat problema cu pisoii..nu mai spun cum ca si-asa sunt necajita cu unul din ei.. Chichiutza mercic de PM, insa eu nu am reusit sa vad pozele..pe picassa cere o adresa de e-mail am banuit c-ar fi septoct2010@yahoo.com cu parola din pm..insa nu vrea, am introdus si simplu fara @yahoo.com insa cere o adresa de e-mail ACTIVITATE maxima in burtica vineri seara dupa ce ne-am cremuit de nu s-a forfotit... apoi liniste totala in week-end..vreu sa achizitionez si eu saptamana asta aparatul acela doppler Angelsound parca sper sa-l gasesc si la Sensiblu Ploiesti. didadi trebuie sa ai putzin incredere in medic ca nu ar fi avut motive sa iti spuna ca nu e nimic grav daca ar fi fost, deci o sa se rezolve cu tratament. 19+ |
Raluca userul e septoct10.
N-ar trebui sa-ti faci griji pentru activitatea bebeitului caci nici eu nu o simt tot timpul. De exemplu am observat ca fetita mea este pasare de noapte: o simt daca nu dorm dupa ora unu noaptea, iar daca dorm probabil ca nu-mi mai dau seama ca a miscat, iar ziua nici o miscare.

20+
crina
cu
IONY_82 spune:
Crinuta bea ceiut cu lamaie si miere trebuie sa treaca.Multi 
sa treaca.
Voiam sa-ti multumesc ca mereu te gandesti la noi, la fetele dragi
Si eu ma gandesc mereu la voi va citesc din umbra si ma bucur de vestile bune de senzatiile noi prin care treceti

Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si bebelusi frumosi, sanatosi si mancaciosi
Va pupacesc burticile 

Klarisse 

asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
crina-s spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 Crinuta bea ceiut cu lamaie si miere trebuie sa treaca.Multi ![]() sa treaca.Voiam sa-ti multumesc ca mereu te gandesti la noi, la fetele dragi Si eu ma gandesc mereu la voi va citesc din umbra si ma bucur de vestile bune de senzatiile noi prin care treceti ![]() ![]() Va doresc tuturor sarcini usoare in continuare, nasteri usoare si bebelusi frumosi, sanatosi si mancaciosi Va pupacesc burticile ![]() ![]() ![]() Klarisse ![]() ![]() asteptat cu optimism ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2 |
Te

IONY. Ma bucur ca mai intri din cand in cand. Sper ca esti bine. Te astept cu vestile bune cat mai curand (si stii la ce ma refer).

20+
crina
cu