ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip
Raspunsuri - Pagina 9

carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vickyria buna ziua poate parea ciudat , dar am intrat intr-o relatie care nu e deloc asemanatoare nici cu viata de familie ideala pe care am trait-o in romania si nici cum imi imaginam eu cu cat trec mai multi ani cu atat sunt mai confuza privind relatia in care sunt asa ca ma adresez voua in speranta de a avea opinii mai putin subiective am incercat sa fiu mai putin sentimentala ( deh iubirea e oarba) si sa fac un fel de traij al vietii/ cotidianului meu limba -> fiecare alta , dar avem o limba internationala in comun locuinta -> impreuna casa de construit -> fiecare in alta parte banii -> fiecare cu contul lui ( daca i-am avea impreuna nu cred ca ar mai ramane ceva) sufletist -> plateste pentru toata familia vacantele , distractia , studiile -> nu trece pe langa un om cazut sau care ii cere de mancare -> nu refuza niciodata sa ajute un prieten moral sau cu bani religie -> fiecare cu a lui vacante -> fiecare cu ai lui ,scurte vacante de o saptamana impreuna ; pe viitor ar fii impreuna tot timpul hobby -> fiecare cu ale lui , dar cateodata mergem cu bicicleta impreuna , vizitam muzee sau mergem la restaurant copiii -> pana acum eu da , el nu; acuma vrea cat mai multi , dar sa fie nascuti la el in tara grija copiilor -> i-ar iubi si s-ar ocupa fara probleme de ei religia copiilor -> tb sa fie ca a lui , interzis sa fie botezati sau sa mearga la biserica tara de locuit in viitor -> tb sa fie a lui , dar cu posibilitatea petrecerii 6 luni pe an in Romania sau in alta tara familia mea -> ok pt el (chiar imi cere sa stea ca ai mei sa stea mai mult pe la noi ) ; ok pentru ei desi nu prea il inteleg familia lui -> ok ,dar stau cateodata cam mult (1-2 luni) si ei fac tot in casa ( mancare , curatenie, spalat , cumparaturi) ; se uita la emisiunile lor ( te simti ca si cum tu esti la ei ) week -> impreuna sex -> super pasiune -> super fidelitate -> 100 % profesional -> super baza pe celalalt ->profesional super; amical OK ; intim( de suflet ) 0 imbracaminte -> nu accepta imbracaminte cu decolteu sau scurta prienteni -> nu merge pe o plaja unde mai sunt alte persoane -> nu vrea sa frecventeze oameni care beau sau fumeaza mancare -> nu manaca decat un singur fel de carne timp -> are ore fixe de rugaciuni si nu poti programa nimic la orele alea petrecerea serilor -> eu cu ale mele , el cu ale lui , cateodata ne uitam la tv impreuna filme -> gusturi differite , dar facem compromisuri probleme -> indiferent de tipul problemei ; e langa mine si ma sprijina cu tot ce poate ( financiar , moral, etc) opinii -> cand suntem doar noi doi e OK; cand sunt si ai lui , e ca si cum as vorbi in vid multumesc mult pentru parerile voastre Vicky |
B'jour
activeaza-ti pm s.t.p.
a+
CM

ruxij spune:
citat din mesajul lui Guestus hannah nu ne mai baga in seama...asa ca o tragem de limba pe ruxij ![]() pai nu au libertatea de a face ce vor.....adica vrei sa spui ca ai fi f dezamagita sa te tina cineva acasa..sa ai bani..sa nu duci lipsa de nimic...sa nu te scoli la ora 0600...este? sa mergi la job e ceva extraordinar...ceva daruit numai pt zei si zeite. ![]() |
Neaaah, mi-ar conveni grozav. Sa ma tina acasa, da' tot eu sa comand

ruxij spune:
Tu, Guestus, dc. aduci banii nevestei, dupa aia incepi si ii dai directive exacte ce si cum sa faca, cu ce sa se imbrace si ce sa iti gateasca la cina, asa e?

Guestus spune:
citat din mesajul lui ruxij Tu, Guestus, dc. aduci banii nevestei, dupa aia incepi si ii dai directive exacte ce si cum sa faca, cu ce sa se imbrace si ce sa iti gateasca la cina, asa e? ![]() |
yo nu spun cum sa se imbrace...ci cum sa se dezbrace

ruxij spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
yo nu spun cum sa se imbrace...ci cum sa se dezbrace ![]() ![]() |
Asa ca tine Bibicule...mai rar

Bluel spune:
Daca tu crezi ca ca "minusurile" pe care le-ai insirat nu te afecteaza, atunci GO FOR IT! Dar eu cred ca scriind aici, inseamna ca nu esti 100% convinsa. Sau poti aplici zicala "vazand si facand'', dar nu exista garantie ...poate iesi bine sau poate iesi rau...ca in orice casnicie, de altfel.

casandra spune:
Vickyria, si eu cred ca ai luat o decizie buna.
Acum 10 ani nu stiai ce vrei si care iti sunt limitele, acum stii. Asta e bine.
Nu trebuie sa consideri ca ai pierdut timpul, pentru ca doar traind si patimind auzi cum iarba creste :)

Amina_Marina spune:
Pe sotul meu nu l-am obligat sa se converteasca la crestinism ci el facut-o de buna voie, daca nu era de acord , cununia religioasa tot avea loc , cum fac japonezii de azi, la biserica catolica. A ales sa fie ortodocs pentru ; ca sa vada cum decurge ceremonie relgioasa, pentru ca nuntile in ro. sunt frumoase si te distrezi si ca ma vroia pe mine de nevasta, si sa nu ma simt eu marginita, nici macar din punct de vedere religios. Nu tinem post, la biserica mergem(Catolica), cea ortodocsa e inchisa mereu si trebuie sa dai telefon preotului ca sa vina, eu am ales sa merg la catolica epntru ca sunt interesata sa botez fata acolo, dar sotul zice sa mergem tot la ortodocsi ca sa fim toti la fel.
De ce nu tinem post , ca sa nu ne afecteze copiii, in japonia nu prea are lumea habar de religie si -i afecteaza din mai multe puncte de vedere.Despre mancare, aici primesc prinzul la scoala si vreau sa pape cu toti ceilalti,a chinui copilul religios cu posturi mi se pare o crima.
Da, e bine sa-l inveti despre religie, dar cind se face mare sa aleaga el, nu-i sa impui tu, eu vreau sa fie un copil normal, fericit, sa se bucure de viata, sa fie mandru ca ne are parintii lui, sa creasca fara frustrari.Eu vreau sa devina Oamenii, copiii mei, nu suferinzi emotional .
Eu despre sotul meu nu mint nimic aici pe forum ca n-am niciun interes, daca m-as da fericita si realitatea ar fi altfel ar insemna sa nu fiu in deplinatatea facultatilor mintale.
Sotul meu se duce in fiecare sambata si duminica cu copiii in parc , de fapt mergem toti, el se joaca cu ei , si eu , dar obosesc si trebuie sa ma odihnesc.
Face curat in casa in fiecare seara, degeaba fac eu dimineata ca seara e la loc. Face baie la copii, spala vasele, aranjeaza toalele in sifoniere, el e mult mai dibaci ca mine, are rabdare.
Imi cumpara uleiuri de corp si seara imi face masaj, normal ca finalul e altul.
Se duce cu flacaul la fotbal cind are antrenament sua meci, ia si fetita cu el ca sa ma lase pe mine sa dorm.
Dimineata, cam de doua ori pe saptamana se scoala si ne pregateste micul dejun , inclusiv mie cafeaua.
Nu ma lasa sa ma vopsesc acasa , zice ca-mi ard parul, ma trimite la coafor , tuns , vopsit si tramtent pentru ca sa am par frumos.
De parul fetitei el are grija , ii cumpara shampoane organice , el o spala si o piaptana de 30 de ori ca sa aiba par frumos, tot cu perie organica deisgur.
El organizeaza vacantele de vara.iarna sau cidn avem libere, ne scoate in alte orase, mai mult parcuri de distactii pentru copii, vara , gratare la iarba verde si rau, ca sa poata sa se balaceasca copiii, iarna la ski etc.
Si-s mai multe dat mi-e frica sa nu faca lumea stop cardiac. A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala. Iar pe mine ca nevasta, face tot posibilul sa nu fiu obosita, nervoasa, stresata..
Daca vreti , va zic mai multe..

columbiana spune:
asta era un topic despre Vicky si eventuale sfaturi pentru ea
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mik spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe asta era un topic despre Vicky si eventuale sfaturi pentru ea ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ai dreptate, Ana. Topicul s-a transformat in "am de 4 ori mai mult par ca tine" spus cu poalele ridicate. Adica foarte elocvent !