ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip
Raspunsuri - Pagina 10

a_alinta spune:
"Si-s mai multe dat mi-e frica sa nu faca lumea stop cardiac. A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala"
apoi daca sotul nu a facut stop cardiac pana acum , iti garantez eu ca nici lumea de pe aici nu va face. ( asta nu inseamna ca m-ar interesa mai multe. daca tot vrei sa impartasesti implinirea ta poti deschide un nou topic )
sotul tau cred ca e extraterestru, nu japonez, parol! pentru ca fericirea nimanui nu poate sa asigure odihna necesara functionarii normale a unui organism uman.

blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Eu despre sotul meu nu mint nimic aici pe forum ca n-am niciun interes, daca m-as da fericita si realitatea ar fi altfel ar insemna sa nu fiu in deplinatatea facultatilor mintale. Sotul meu se duce in fiecare sambata si duminica cu copiii in parc , de fapt mergem toti, el se joaca cu ei , si eu , dar obosesc si trebuie sa ma odihnesc. Face curat in casa in fiecare seara, degeaba fac eu dimineata ca seara e la loc. Face baie la copii, spala vasele, aranjeaza toalele in sifoniere, el e mult mai dibaci ca mine, are rabdare. Imi cumpara uleiuri de corp si seara imi face masaj, normal ca finalul e altul. ![]() Se duce cu flacaul la fotbal cind are antrenament sua meci, ia si fetita cu el ca sa ma lase pe mine sa dorm. Dimineata, cam de doua ori pe saptamana se scoala si ne pregateste micul dejun , inclusiv mie cafeaua. Nu ma lasa sa ma vopsesc acasa , zice ca-mi ard parul, ma trimite la coafor , tuns , vopsit si tramtent pentru ca sa am par frumos. De parul fetitei el are grija , ii cumpara shampoane organice , el o spala si o piaptana de 30 de ori ca sa aiba par frumos, tot cu perie organica deisgur. El organizeaza vacantele de vara.iarna sau cidn avem libere, ne scoate in alte orase, mai mult parcuri de distactii pentru copii, vara , gratare la iarba verde si rau, ca sa poata sa se balaceasca copiii, iarna la ski etc. Si-s mai multe dat mi-e frica sa nu faca lumea stop cardiac. A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala. Iar pe mine ca nevasta, face tot posibilul sa nu fiu obosita, nervoasa, stresata.. Daca vreti , va zic mai multe.. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Asa si

Amina_Marina spune:
E vorba ca iubirea consta in fapte , nu vorbe.Stiu e un caz, in care-i spune nevestei toata ziua c-o iubeste dar el nu se duce cu copiii in nici macar in parc pe urmatoarele motive; sunt obosit, muncesc, sau n-am rabdare sa stau cu ei in parc. Asta cam mereu , de cind o stiu eu de un an de zile, eu n-am auzit sa fi iesti vreodata sotul cu ea si copiii in parc.N-o duce nicaieri pentru ca el e foarte obosit , sireacu, iar ea, din 7 zile ale saptamanii, 3, 4 ori e bolnava, ori obosita, ori stresata, ori se vaita..
Cind am incercat sa-i spun cum e bine , pentru ea, s-a suparat, a zis ca la altii e mai rau, bun, dar de ce nu te compari cu cei carora le e mai bine.
Vicky, ai grija cum se va comporta sotul dupa venirea copilului, si ai grija ca daca-ti afla punctele slabe te loveste mereu in ele, cu vorbe de genu; pentru voi muncesc, pe voi va am, pe tine te iubesc, asta ca sa nu-i poti spune lui ce nu-ti convine sau sa te ridici cu pretentii.Cind te vei duce in tara la el, sigur va incerca soacra-ta se te converteasca la islam, ca-i mai bine pentru copii si sa fie familia respectata.
De as6a am relatat mai sus faptele sotului meu, pentru ca vreau ca toate femeile din lume sa fie mai putin obosite, stresate, depresii etc.

hannen spune:
Mik,chiar de mine ti-ai gasit sa te iei?Da` stiu ca tu ma adori,asa ca nu ma supar.
Mai e putin si`i lista completa la ...VS hannen.
Ah,si eu stiu una pe care de cite ori o sunam il auzeam pe barbat-su pufnind si trintind prin casa.Si care simbata fugea din parc la prinz acasa ca i se trezea zanul adormit si vai,ii trebuia mincare calda la nas.Si cind o trimitea barbat`su iarna cu gunoiu pe motiv ca
lui ii inghetau cojonele,a uitat.Ptiu,ce memorie scurta au unele.
Da` ea saraca se lauda de nu mai are aer pe DC.
Insa minciuna si lauda la ea sunt "energizantele" cu care se intretine.Si cind activa cu alt nick ,la fel,mintea de stingea.
Ea probabil crede ca lumea a uitat surpriseeeee,nope.
Sireaca fata,n-a invatat`o mamica nici macar vorba inteleapta din popor,lauda de sine,nu miroase`a bine
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mik spune:
Hanen, ne adoram reciproc !
Parul era al tau, dar poalele nu. Asta ca sa fie clar !
(PS : ce tine ce ora e ? noi ne ducem la cina).

hannen spune:
Merci,merci bine ca macar poalele nu erau ale mele,dar nu garantez ca nu vor fi.
La mine e 10 a.m .
P.S pofta mare!
Hannen mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Amina_Marina Pe sotul meu nu l-am obligat sa se converteasca la crestinism ci el facut-o de buna voie, daca nu era de acord , cununia religioasa tot avea loc , cum fac japonezii de azi, la biserica catolica. A ales sa fie ortodocs pentru ; ca sa vada cum decurge ceremonie relgioasa, pentru ca nuntile in ro. sunt frumoase si te distrezi si ca ma vroia pe mine de nevasta, si sa nu ma simt eu marginita, nici macar din punct de vedere religios. Nu tinem post, la biserica mergem(Catolica), cea ortodocsa e inchisa mereu si trebuie sa dai telefon preotului ca sa vina, eu am ales sa merg la catolica epntru ca sunt interesata sa botez fata acolo, dar sotul zice sa mergem tot la ortodocsi ca sa fim toti la fel. De ce nu tinem post , ca sa nu ne afecteze copiii, in japonia nu prea are lumea habar de religie si -i afecteaza din mai multe puncte de vedere.Despre mancare, aici primesc prinzul la scoala si vreau sa pape cu toti ceilalti,a chinui copilul religios cu posturi mi se pare o crima. Da, e bine sa-l inveti despre religie, dar cind se face mare sa aleaga el, nu-i sa impui tu, eu vreau sa fie un copil normal, fericit, sa se bucure de viata, sa fie mandru ca ne are parintii lui, sa creasca fara frustrari.Eu vreau sa devina Oamenii, copiii mei, nu suferinzi emotional . Eu despre sotul meu nu mint nimic aici pe forum ca n-am niciun interes, daca m-as da fericita si realitatea ar fi altfel ar insemna sa nu fiu in deplinatatea facultatilor mintale. Sotul meu se duce in fiecare sambata si duminica cu copiii in parc , de fapt mergem toti, el se joaca cu ei , si eu , dar obosesc si trebuie sa ma odihnesc. Face curat in casa in fiecare seara, degeaba fac eu dimineata ca seara e la loc. Face baie la copii, spala vasele, aranjeaza toalele in sifoniere, el e mult mai dibaci ca mine, are rabdare. Imi cumpara uleiuri de corp si seara imi face masaj, normal ca finalul e altul. ![]() Se duce cu flacaul la fotbal cind are antrenament sua meci, ia si fetita cu el ca sa ma lase pe mine sa dorm. Dimineata, cam de doua ori pe saptamana se scoala si ne pregateste micul dejun , inclusiv mie cafeaua. Nu ma lasa sa ma vopsesc acasa , zice ca-mi ard parul, ma trimite la coafor , tuns , vopsit si tramtent pentru ca sa am par frumos. De parul fetitei el are grija , ii cumpara shampoane organice , el o spala si o piaptana de 30 de ori ca sa aiba par frumos, tot cu perie organica deisgur. El organizeaza vacantele de vara.iarna sau cidn avem libere, ne scoate in alte orase, mai mult parcuri de distactii pentru copii, vara , gratare la iarba verde si rau, ca sa poata sa se balaceasca copiii, iarna la ski etc. Si-s mai multe dat mi-e frica sa nu faca lumea stop cardiac. A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala. Iar pe mine ca nevasta, face tot posibilul sa nu fiu obosita, nervoasa, stresata.. Daca vreti , va zic mai multe.. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
acum nu ca sint rautacios ...dar la cite face el de ce ar avea nevoie de tine.

trebuie clonat tipul

valentinag spune:
Inaioana
Hane,ai pm.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

vickyria spune:
dupa cum am mai spus asteptam opinii mai obiective decat ale mele ;
nu am spus de la inceput ce religie are el pentru ca nu asta era intentia mea ( de a lansa o dezbare despre religie )
as vrea sa clarific cateva puncte :
1. vestimentatie -> nu era vorba de nici de mini si nici de voaluri transparente
era vorba de a te imbraca normal cu un decolteu corect si cu fuste pana la genunchi , cu blugi normali si nu largi ca salvarii
cand te certi in fiecare zi pentru ca in toiul verii nu suporta sa te vada cu tricouri fara maneci crede-ma ca inncepi sa te enervezi
cand te duci la o nunta si el deja face o criza daca iti pui o rochie de festivitate ( lunga , dar fara maneci )
si zice ca nu el nu merge pt ca ar fii semn ca incurajeaza oamenii sa bea si sa fumeze
chiar daca incerci sa-l intelegi e foarte greu sa accepti ca nu te poti bucura normal de nunta unor prieteni
2. plaja -> in franta nu vrea sa merga , dar ma lasa sa ma duc ( la inceput mi-a interzis , dar pe urma s-a razgandit);
daca plecam in tara lui , e complet interzis sa mergem pe o plaja unde mai sunt si altii sau sa merg singura
( nici macar la piscina)
ati inteles gresit in sensul ca tot ce imi doream eu era a impartim pasiunea comuna de a innota impreuna
3. mincare -> inainte manca carne normala , de vreo 5 ani nu vrea dacat hallal ;
4. faptul ca accepta sa fiu ortodoxa e variabila; nu accepta sa mananc carne de porc , sa beau sau sa fumez ;face mutre cand plec la biserica
va puneti intrebarea legitima de ce am stat atata timp impreuna .
raspunsul e destul de simplu : pentru ca o relatie evolueaza si oamenii se mai schimba
singurul lucru care nu s-a schimbat intre noi e faptul ca ne iubim si dupa atatia ani
la inceput mergeam oricand la cinema , ne plimbam ( chiar daca il fortam un pic) , cumparam mancare oriunde , ma imbracam cum vroiam
schimbarea s-a produs an de an si incetul cu incetul
la inceput a fost " de ce discuti cu toata lumea? " a fost "de ce te imbraci asa ? " de te ce machezi, tu esti frumoasa asa" ,
apoi " nu vreau sa te machezi ca doar te duci la serviciu trebuie sa fii frumoasa doar pentru mine"
dupa care "nu mananac carne de acest tip" , apoi " nu merg la cinema acuma intai mergem acasa sa imi fac rugaciunea"
si in ultimii ani " nu pot sa merga la oameni care beau sau fumeaza "
( ps : rugaciunile daca nu poti sa le faci la anumite ore, le poti cumula seara ;
asta nu inseamna ca nu e frumos, simpatic, tandru, sufletist si cu simtul umorului ; cand eram doar noi doi acasa aveam momente de "pur bonheur"
nu e violent , insa e foarte foarte incapatanat ;
o sa spuneti ca sunt nimicuri , insa aceste nimicuri fac viata de zi cu zi : ce mananci, cum te imbraci, cu cine te vezi , cu cine razi, cui ii zambesti
iar aceste nimicuri cumulate la faptul ca relatia ta rezista doar daca copiii tai vor fii musulmani si vei trai intr-o tara care e destul de restrictiva, inconjurat de familia lui si cu legi diferite
cred eu ca ar pune pe oricine pe ganduri

denizel spune:
Vickyria, tot ce ai spus nu sunt nimicuri, nicidecum .
Atata timp cat accepti sa faci (multe) chestii pe care nu le intelegi sau pe care nu le aprobi doar fiindca el s-ar supara, nu e in regula.
Si nu e deloc incurajator faptul ca el devine din ce in ce mai strict in respectarea anumitor reguli.
Si inca nu sunteti casatoriti...
Repet, atunci cand vor aparea copiii va fi mult mai greu pentru tine.
Apropo de copii, mi-am amintit de o discutie mai veche de la Sufletul credintei, in care un tip musulman spunea ca parintii sunt nevoiti sa-si renege copiii daca acestia nu impartasesc credinta lor.
Desigur, nu toti musulmanii gandesc asa, dar, din ce spui, am motive sa cred ca prietenul tau nu ar fi tocmai incantat daca tu si copiii nu ati imbratisa islamul.
Dupa ora 16 voi cauta subiectul si-ti voi trimite linkul pe PM.
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.