ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Pe sotul meu nu l-am obligat sa se converteasca la crestinism ci el facut-o de buna voie, daca nu era de acord , cununia religioasa tot avea loc , cum fac japonezii de azi, la biserica catolica. A ales sa fie ortodocs pentru ; ca sa vada cum decurge ceremonie relgioasa, pentru ca nuntile in ro. sunt frumoase si te distrezi si ca ma vroia pe mine de nevasta, si sa nu ma simt eu marginita, nici macar din punct de vedere religios. Nu tinem post, la biserica mergem(Catolica), cea ortodocsa e inchisa mereu si trebuie sa dai telefon preotului ca sa vina, eu am ales sa merg la catolica epntru ca sunt interesata sa botez fata acolo, dar sotul zice sa mergem tot la ortodocsi ca sa fim toti la fel.
De ce nu tinem post , ca sa nu ne afecteze copiii, in japonia nu prea are lumea habar de religie si -i afecteaza din mai multe puncte de vedere.Despre mancare, aici primesc prinzul la scoala si vreau sa pape cu toti ceilalti,a chinui copilul religios cu posturi mi se pare o crima.
Da, e bine sa-l inveti despre religie, dar cind se face mare sa aleaga el, nu-i sa impui tu, eu vreau sa fie un copil normal, fericit, sa se bucure de viata, sa fie mandru ca ne are parintii lui, sa creasca fara frustrari.Eu vreau sa devina Oamenii, copiii mei, nu suferinzi emotional .
Eu despre sotul meu nu mint nimic aici pe forum ca n-am niciun interes, daca m-as da fericita si realitatea ar fi altfel ar insemna sa nu fiu in deplinatatea facultatilor mintale.
Sotul meu se duce in fiecare sambata si duminica cu copiii in parc , de fapt mergem toti, el se joaca cu ei , si eu , dar obosesc si trebuie sa ma odihnesc.
Face curat in casa in fiecare seara, degeaba fac eu dimineata ca seara e la loc. Face baie la copii, spala vasele, aranjeaza toalele in sifoniere, el e mult mai dibaci ca mine, are rabdare.
Imi cumpara uleiuri de corp si seara imi face masaj, normal ca finalul e altul.
Se duce cu flacaul la fotbal cind are antrenament sua meci, ia si fetita cu el ca sa ma lase pe mine sa dorm.
Dimineata, cam de doua ori pe saptamana se scoala si ne pregateste micul dejun , inclusiv mie cafeaua.
Nu ma lasa sa ma vopsesc acasa , zice ca-mi ard parul, ma trimite la coafor , tuns , vopsit si tramtent pentru ca sa am par frumos.
De parul fetitei el are grija , ii cumpara shampoane organice , el o spala si o piaptana de 30 de ori ca sa aiba par frumos, tot cu perie organica deisgur.
El organizeaza vacantele de vara.iarna sau cidn avem libere, ne scoate in alte orase, mai mult parcuri de distactii pentru copii, vara , gratare la iarba verde si rau, ca sa poata sa se balaceasca copiii, iarna la ski etc.
Si-s mai multe dat mi-e frica sa nu faca lumea stop cardiac. A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala. Iar pe mine ca nevasta, face tot posibilul sa nu fiu obosita, nervoasa, stresata..
Daca vreti , va zic mai multe..

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

pai si tu nu te plictisesti sa ti se faca toate? de la atata liniste si pace?
eu n-as putea trai fara adrenalina. bine, n-as putea trai langa un om care doarme doar 2 (doua) ore pe noapte si apoi sa-mi faca mie pe plac.

scuze de off topic.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

vickyria, nu ai activata optiunea PM.

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Vickyria, personal oricat de mult as iubi un om, dupa atatea discutii si interdictii, mi s-ar cam taia.

Stii inceputul e frumos, insa dupa, devine frustrant, iubirea scade din intensitate, si tot ce se urmareste dupa este confortul personal al fiecaruia, daca tot se simti urmarita cum te imbraci, ce mananci, unde pleci duminica dimineata, de ce vorbesti cu aia sau ala, de ce sa vrei sa mergi la un party, de ce vrei sa mergi in vacanta la plaja cu copii, si apoi nici tu si nici pe ei sa nu te expui in vazul tuturor, mi se pare destul, e mult peste puterea mea de acceptare.
Incearca sa iti imaginezi cum va fi peste 10 ani, sa zicem cu 2 copii, vrei sa mergi intr-o vacanta, imagineaza-ti cate vei "avea voie sa faci si cate nu", si cat de mult te-ar afecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Personal si mie mi s-ar taia,dar numai ca tot nu inteleg de ce ai asteptat 10 ani ca sa-ti dai seama ca nu-ti convin atit de multe lucruri.
Daca la inceput cind iubirea e mare ,lucrurile nu merg ,pe parcurs cind zbuciumul ,flacarile si fluturii se mai duc ,de ce credeai ca o sa se schimbe in mai bine,sau sa devina mai maleabil?
Omul cu virsta devine mai ursuz.

Iar el personal a inceput sa fie putin constient de adevarate lui indatoriri.Si noi mincam la inceput orice fel de carne(nu porc) dar nu halal,credeam ca e de ajuns sa pomenesti numele lui Dumnezeu inainte sa maninci si e ok.Ne-am mai documentat si am aflat ca nu e ok!Doar carnea crestinilor si evreilor (presupunidu-se ca ei il pomenesc pe dumnezeu la sacrificare)

Rugaciunile,NU se pot cumula decit daca nu ai incotro,insa recomandat este sa nu lasi nicio rugaciune sa-i treaca timpul .Iar ce-a de-a treia,musai sa fie tinuta la timp.
Pt. mine un film ,sau plaja nu sunt situatii in care nu am incotro ca sa las rugaciunea.Iesim in asa fel incit sa ne facem rugaciunea la timp.

Da,tu nu ai specificat religia insa ai dat destule amanunte ca sa ne dam seama.Crezi cumva ca esti singura care stie ce religie are 5 rugaciuni obligatorii zilnic?

Prea multe diferente de gindire si comportament.Daca as gindi ca tine si eu m-as simti la fel,ca intr-o cusca si fortata sa fac compromisuri.Din fericire eu sunt muslima,la fel ca fostul tau partener si inteleg foarte bine ce vroia ,ce iti cerea el.
si pe tine te inteleg,stiu ca nu ai cum sa te adaptezi atit timp cit nu simti ceea ce simte si el,atit timp cit pt. voi doi religia si divinitatea se vad diferit,foarte diferit.

Oricum,numai bine de acum inainte si alta data nu mai astepta 10 ani ca sa-ti dai seama ca EL nu e omul potrivit.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Si ca sa fiu "fair".Am realizat (cu ajutorul unei prietene,ce-i drept) ca nu e numai vina ta ca au trecut 10 ani in aceasta situatie.
Si el e la fel de vinovat.Si daca nu te-am inteles pe tine,drept ar fi sa zic ca nici pe el nu-l inteleg.
_In 10 ani nu si-a dat seama ca nu-i plac fustele tale scurte,ca maninci carne de porc si ca te duci la biserica...?
Cu toate astea a continuat o relatie frustranta pt. ambii.

Si nu singurul!Apoi se vaita ca sotiile le cresc copiii in religia crestina,ca una,alta.Pai la ce-ai luat-o frate ?Ah,dragostea-i mare la inceput,nu mai judeci limpede.
Da` vorba aia,capu` face,capu` trage!

Asadar,nici pe el nu`l absolv de vina sau de responsabilitate!

Peace!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Vichy nu ti-ai activat pm "super"
am o intrebare
TU AI PLECAT DIN RO CA SA STAI IN FRANTA_EUROPA SAU UNDE....????????
CE TE FACI DACA ACOLO IN ALGERIA SAU DE UNDE O FI .....MINUNATU' SE SCHIMBA.....unde te duci sa ceri ajutor cine o sa te apere???
PS Adu-ti aminte cum PACALA s-a dus la tirg.....si-a fost pacalit venind acasa cu o punga!
NU FACE TROC CU FRANTA SI CU VIITORUL COPIILOR TAI( daca de al tau ....iti pasa mai putin)

Cugeta la rece cu capul nu cu inima!
oricum succes si curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

am o intrebare
CE TE FACI DACA ACOLO IN ALGERIA SAU DE UNDE O FI .....MINUNATU' SE SCHIMBA.....unde te duci sa ceri ajutor cine o sa te apere???
PS Adu-ti aminte cum PACALA s-a dus la tirg.....si-a fost pacalit venind acasa cu o punga!
NU FACE TROC CU FRANTA SI CU VIITORUL COPIILOR TAI( daca de al tau ....iti pasa mai putin)

oricum succes si curaj!

Carma ,nu prea ai inteles ce se intimpla.Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Pe sotul meu nu l-am obligat sa se converteasca la crestinism ci el facut-o de buna voie, daca nu era de acord , cununia religioasa tot avea loc , cum fac japonezii de azi, la biserica catolica. A ales sa fie ortodocs pentru ; ca sa vada cum decurge ceremonie relgioasa, pentru ca nuntile in ro. sunt frumoase si te distrezi si ca ma vroia pe mine de nevasta, si sa nu ma simt eu marginita, nici macar din punct de vedere religios. Nu tinem post, la biserica mergem(Catolica), cea ortodocsa e inchisa mereu si trebuie sa dai telefon preotului ca sa vina, eu am ales sa merg la catolica epntru ca sunt interesata sa botez fata acolo, dar sotul zice sa mergem tot la ortodocsi ca sa fim toti la fel.
De ce nu tinem post , ca sa nu ne afecteze copiii, in japonia nu prea are lumea habar de religie si -i afecteaza din mai multe puncte de vedere.Despre mancare, aici primesc prinzul la scoala si vreau sa pape cu toti ceilalti,a chinui copilul religios cu posturi mi se pare o crima.
Da, e bine sa-l inveti despre religie, dar cind se face mare sa aleaga el, nu-i sa impui tu, eu vreau sa fie un copil normal, fericit, sa se bucure de viata, sa fie mandru ca ne are parintii lui, sa creasca fara frustrari.Eu vreau sa devina Oamenii, copiii mei, nu suferinzi emotional .
Eu despre sotul meu nu mint nimic aici pe forum ca n-am niciun interes, daca m-as da fericita si realitatea ar fi altfel ar insemna sa nu fiu in deplinatatea facultatilor mintale.
Sotul meu se duce in fiecare sambata si duminica cu copiii in parc , de fapt mergem toti, el se joaca cu ei , si eu , dar obosesc si trebuie sa ma odihnesc.
Face curat in casa in fiecare seara, degeaba fac eu dimineata ca seara e la loc. Face baie la copii, spala vasele, aranjeaza toalele in sifoniere, el e mult mai dibaci ca mine, are rabdare.
Imi cumpara uleiuri de corp si seara imi face masaj, normal ca finalul e altul.
Se duce cu flacaul la fotbal cind are antrenament sua meci, ia si fetita cu el ca sa ma lase pe mine sa dorm.
Dimineata, cam de doua ori pe saptamana se scoala si ne pregateste micul dejun , inclusiv mie cafeaua.
Nu ma lasa sa ma vopsesc acasa , zice ca-mi ard parul, ma trimite la coafor , tuns , vopsit si tramtent pentru ca sa am par frumos.
De parul fetitei el are grija , ii cumpara shampoane organice , el o spala si o piaptana de 30 de ori ca sa aiba par frumos, tot cu perie organica deisgur.
El organizeaza vacantele de vara.iarna sau cidn avem libere, ne scoate in alte orase, mai mult parcuri de distactii pentru copii, vara , gratare la iarba verde si rau, ca sa poata sa se balaceasca copiii, iarna la ski etc.
Si-s mai multe dat mi-e frica sa nu faca lumea stop cardiac. A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala. Iar pe mine ca nevasta, face tot posibilul sa nu fiu obosita, nervoasa, stresata..
Daca vreti , va zic mai multe..

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

acum nu ca sint rautacios ...dar la cite face el de ce ar avea nevoie de tine. ..tu ce faci acolo in casa mai exact...cu ce te ocupi zi de zi ?
trebuie clonat tipul

Guestus ai pus punctul pe i.

Categoric vrem clone pentru generatiile viitoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabrinaLia

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

am o intrebare

oricum succes si curaj!

Carma ,nu prea ai inteles ce se intimpla.Nu?

explica-mi tu te rog!
eu 'nu stiu situatii similare'
am raspuns ca sa fac trafic pt DC
Deci cu creionul in mina sunt pregatita sa iau notite!
si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

auzi hannen....dar tu ai fost muslim de la inceput sau el te-a pacalit?

Mergi la inceput