ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip
Raspunsuri - Pagina 12

hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus auzi hannen....dar tu ai fost muslim de la inceput sau el te-a pacalit? |
el m-a pacalit mai,cum nu stii?Inseamna ca nu ti-ai facut temele cum trebuie.

Hannen

ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Guestus spune:
marina o avea ora de masaj acum.....da ce sot are domle....piinea lui dumnezeu si nimic altceva.

kariguld spune:
citat din mesajul lui Guestus marina o avea ora de masaj acum... ![]() |
mei, de masaj nu spunea nimik, sau am uitat eu....uf, daca am atatea pe cap

guestus, sa auzim si noi ce preferi, nevasta sa aplice programul "marina" sau invers?
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Amina_Marina spune:
acum nu ca sint rautacios ...dar la cite face el de ce ar avea nevoie de tine. ..tu ce faci acolo in casa mai exact...cu ce te ocupi zi de zi ? trebuie clonat tipul |
Fiule! Uite ca l-am intrebat, mie nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb vreodata. A spus asa; "- Barbat cu bani multi , bogati fata de mine , sunt sigur ca se gasesc pe toate drumurile, dar unul care sa stie sa te rasfete pe tine , asa cum te rasfat eu, si sa fie compatibil cu tine, nu gasesti."
Clonat este deja, fiul nostru sper sa fie la fel ca tatal lui.Iar fata mea la fel ca mine, asta e si dorinta sotului.
Vicy, vezi ca oamenii incapatinati sau care se aprind usor sunt cam periculosi, in ce sens, pentru ca tu niciodata nu vei putea sa-ti manifesti nemultumirile.Sotul meu este foarte calm, asta este inca una din calitatile pe care le are. Spre ex; Acum o saptamna ne-a facut noua invataoare o vizita acasa, sotul stia ora si a venit si el de la munca ca sa discute despre baiat , a ramas aia cu gura cascata si, la un moment dat il intreaba; - Ati facut facultatea de psihologie? Cit de bine cunoasteti misterele mintii umane si a celor sufletesti!Bine, invataorea deja il stia la fata de la prima sedinta cu parintii, odata se duce el, odata eu, facem cu rindul, e foarte important pentru copil asta.
Inca ceva, Vicy, eu nu te vad omul care sa fii casatorita cu un musulman, pentru ca islamul este antiviata, iar tie , dupa cite citesc, iti place viata , te bucuri de ea si ti-o traiesti din plin.Ca si mie de altfel.
Acum despre carnea de porc, la crestini, cind Isus a fost intrebat de apostolii lui ce au voie sa manince, sau daca li se va da starvuri de porc sau alte animale, Isus a spus asa;- Mincati si beti ce vi se ofera, ceea ce intra in gura omului nu este spurcat, ce ce iese din gura omului este spurcat.
Fecioara Maria nu era tot timpul acoperita, cind l-a nascut pe Isus si au venit cei trei magi de la rasarit sa -i aduca daruri, ea nu avea capul acoperit in fata lor , si chiar la fantana cind se ducea sa ia apa, isi lasa parul desfacut, era renumita pentru frumusetea parului ei. Doar in varianta islamica era inchisa intr-o camera si i se aducea doar mancare ca la parnaie
Si, apropos, de port, tot apostolii l-au intrebat pe Isus, ce fel de straie sa poarte, ei, copiii si nevestele lor. Isus a spus asa; - Tatal meu va va ghida la vremea respectiva.
Isus a baut vin, a fost la nunta, si tocmai de aceea a inmultit vinul si pestele, ca sa nu plece mesenii ci sa ramana lumea sa se distreze si sa fie fericita.
Allinta, iti multumesc pentru ingrijorare, fata de sotul meu, dar eu as fi vrut sa tii cu mine, deh..stii, tu, femeile tot cu femeile trebuie sa tina.Noi suntem niste fiinte delicate si trebuie sa fim tratate si rasfatate ca niste printese.

ligia13 spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina A, si al meu sot , doarme decit doua ore pe noapte, e mort de oboseala dar zice ca daca ne vede pe noi fericiti , lui ii trece oboseala. Iar pe mine ca nevasta, face tot posibilul sa nu fiu obosita, nervoasa, stresata.. |
Hmm..eu nu m-as lauda cu asta!
Mai stiu eu unul care tot asha facea...intre timp a murit...ca atat a rezistat si a ramas ea cu doi copii...
(scuze de cinism...dar chiar cred ca nu e ok sa te lauzi ca sotul tau e mort de oboseala ca sa va fie voua bine....

Amina_Marina spune:
Acum despre vin. Nici sotului meu nu-i place vinul dar de doua ori pe luna cind am eu chef si reusim s-o pacalim pe socrella sa ne stea cu copiii, mergem la restaurant frantuzesc , bea cu mine ca sa ma faca pe mine fericita, cind nu resusim s^o pacalim pe soacra , cumparam cite o sticla acasa si bem impreuna, cum a fost aseara.
Lui ii place berea, mie nu, dar cind bea el cite o bere la cutie, beau si eu putin de la el.

Amina_Marina spune:
Ligia, gata ,acum puneti-ma la zid, sunt zmeoaica..
mei, de masaj nu spunea nimik, sau am uitat eu....uf, daca am atatea pe cap guestus, sa auzim si noi ce preferi, nevasta sa aplice programul "marina" sau invers? |
Aseara ma baut vin si am pacatuit.

Chateau La Tour Figeac 2003, nu mi-a placut, miroase bine, e bun la gust , dar e prea greu..

Iasmin08 spune:
citat din mesajul lui Amina_Marina Fecioara Maria nu era tot timpul acoperita, cind l-a nascut pe Isus si au venit cei trei magi de la rasarit sa -i aduca daruri, ea nu avea capul acoperit in fata lor , si chiar la fantana cind se ducea sa ia apa, isi lasa parul desfacut, era renumita pentru frumusetea parului ei. Doar in varianta islamica era inchisa intr-o camera si i se aducea doar mancare ca la parnaie Si, apropos, de port, tot apostolii l-au intrebat pe Isus, ce fel de straie sa poarte, ei, copiii si nevestele lor. Isus a spus asa; - Tatal meu va va ghida la vremea respectiva. Isus a baut vin, a fost la nunta, si tocmai de aceea a inmultit vinul si pestele, ca sa nu plece mesenii ci sa ramana lumea sa se distreze si sa fie fericita. ............................... Vom rataci prin ceruri, Cersind cu palme-ntinse Un strop de adevaruri Din vietile invinse... |
Amina Marina scuza-ma, scumpa, ca ma bag. Ziceai ca esti ortodoxa???? Nu de alta dar tare as vrea sa vad unde ai citit cele scrise despre Maica Domnului sau faza cu Hristos- ca ''va va ghida Tatal".. Nu de alta, dar ma invart cam de multisor in ortodoxie, dar eu asa ceva n-am auzit in viata mea, in zeci de ani in ortodoxie. Iar daca nu esti ortodoxa, ok, asta e, my bad.
Chiar ma intereseaza, poate ai dat de vreo carte in sensul asta, carte de care nu am auzit pana acum, ca se poate la cate se scriu....
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Amina_Marina spune:
Iasmin, nu stiu cum este exact, ca nu mai retin versetul din Biblie, dar stii bine ca Isus vorbea in direct femeilor, si l-am un moment dat a fost intrebat depre port( de femeie sau de apostoli), a zis ceva de genu; " Dumnezeu Insusi ne va arata cum trebuie sa ne purtam"
Iar femeia acoperita de care vorbeste Sfantul Pavel Pai ea trebuia sa poarte doar o pelerina , in BISERICA. NU tot timpul. De ce? Pentru ca multi oameni saraci din spatiul greco-roman unde predica el, barbati si femei purtau pe ei doar o hlamida, adica un fel de poncho in falduri , destul de scurt, si care lasa descoperit mai tot. Era normal ca in biserica sa fie macar femeile mai acoperite, sa nu se uite toti unii la altii. Dar, doar acolo se specifica.
Portul valului era obicei cananean, nu israelit. Care cananeeni erau de altfel exemple de idolatrie si desfrau, voalul nu-i facea cu nimic mai breji. Israelitii nu scrie nicaieri sa fi avut restrictii mai mari la haine decat mediteranenii tipici vremii - care se imbracau relativ sumar. Decat barbatii: inainte de Exod purtau si ei pledul tipic mediteranean in jurul coapselor, doar ca la ei era cu carouri ca la scotieni. Dupa Exod insa trebuiau sa poarte ca niste pantaloni, spre deosebire de restul popoarelor care purtau doar pledul acela, sau camasa aia lunga de o poarta inca dreptcredinciosii musulmani si pe care de altfel o ridica usor vantul.
Sunt o gramada de icoane sau picturi cu capul descoperit si parul lasat in voia vintului al Fecioarei Marii. Era iesle si cu pruncul pus jos linga genuchii ei cind au venit Magii de la rasarit , avea capul neacoperit, in camasa lunga alba/bej si acea pelerina cu care-si acoperea capul era cazuta pe umerii ei.Magii erau in genuchi in fata ei cu darurile puse la picioarele pruncului. Inca un semn de respect fata de femeie.

Iasmin08 spune:
Suntem off topic, imi cer scuze
Deci esti ortodoxa, sau nu?
Nu e adevarat cu trebuiau sa fie doar in biserica. Ele trebuiau sa poarte capul acoperit in permanenta, ca semn de supunere fata de barbat. Si asta tot timpul, societatea lor era cu mii de ani inaintea feminismului, era exclusiv patriarhala. Femeiele erau obligate sa poarte capul acoperit in semn de respect fata de sotii lor. Pentru ca era lege in Vechiul Testament.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori