ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Amina, ar trebui sa iti ceri scuze fetelor muslime pentru afirmatia ca Islam e antiviata!
Jignesti fete care s-au nascut in religia asta, de care tu nu ai habar ca sunt muslime, jignesti fetele care au facut o alegere cu sufletul de a avea o religie (chiar daca spre oroarea ta Islam), jugneste fetele care si-au urmat sotii in religia lor!
Am colege muslime si crede-ma, au o viata bogata, frumoasa, cu familii model, fara bagaje inutile anterioare casniciei. Avem studente muslime, avem doctorite rezidente, si nici una nu pare moarta!
E un timp al cuvintelor si un timp al tacerii. Pana acum cred ca trebuia sa fi invatat care si cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Inca ceva, Vicy, eu nu te vad omul care sa fii casatorita cu un musulman, pentru ca islamul este antiviata, iar tie , dupa cite citesc, iti place viata , te bucuri de ea si ti-o traiesti din plin.Ca si mie de altfel.

Pe asta de unde ai mai scos-o???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Din punct de vedere istoric cum se purtau oamenii la vremea aia, am postat putin mai sus. Schimbarile si ridicare femeii au venit de la Isus, cu toate ca el a zis ca n-a venit sa schimbe legea, dar totusi schimbarea s-a produs. Si nu era ca semn de respect fata de barbat ci ca sa nu atraga privirea altor barbati insurati si sa-i indemne la pacat.
Vezi pilda cu Maria Magdalena, era dezbracata , cu umerii goi, si machiata ca o vampa cind a aparut in fata lui Isus, apostolii au luat-o la goana , tii minte? Iar Isus s-a pus ca pavaza in fata ei si s-a apucat sa scrie in nisip, dupa aceea azis;- Cine se crede far` de pacate sa dea primul cu piatra!"
Ea cazut in genuchi la picioarele lui, tremura si plingea; " Invatatorule! M-ai iertat! , Isus apus mana pe umerii ei, a ridicat-o si zis;"- Nu eu te-am iertat, ci pentru ca ai crezut in mime( nu mai retin exact cum zice aici; Credinta ta, parca).
De aici rezulta ca , nimeni n-are drettul sa judece o femeie dupa port, pentru ca nimeni nu-i far` de pacate.Dumnezeu judeca dupa suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Amina, eu cred ca tu esti casatorita cu doi gemeni sau cu o armata de www.youtube.com/watch?v=w3ggu2WxUUM&feature=fvw" target="_blank">Umpa Lumpa's. Unu vine, altu pleaca, altfel nu se esplica deloc. Si tu, in odihna ta continua nu bagi de seama sau poate nici nu te intereseaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

"Allinta, iti multumesc pentru ingrijorare, fata de sotul meu, dar eu as fi vrut sa tii cu mine, deh..stii, tu, femeile tot cu femeile trebuie sa tina.Noi suntem niste fiinte delicate si trebuie sa fim tratate si rasfatate ca niste printese."

Amina, eu tin cu cine are nevoie . daca noi suntem niste printese si trebuie sa fim numai rasfatate, atunci sotii nostri ce sunt?

eu inteleg ca el e fericit ca va face fericiti, dar tu poti sa fii fericita nefacand nimic pentru el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Amina Marina, atata iti spun: ortodoxa nu esti, doar iti imaginezi ca esti si atat!!!

"Pentru ca nu barbatul este din femeie, ci femeia din barbat.
9.Si pentru ca n-a fost zidit barbatul pentru femeie, ci femeia pentru barbat.
10.De aceea si femeia este datoare sa aiba (semn de) supunere asupra capului ei, pentru îngeri.

Si cu acestea fiind zise si aici zic la revedere...

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
Inca ceva, Vicy, eu nu te vad omul care sa fii casatorita cu un musulman, pentru ca islamul este antiviata, iar tie , dupa cite citesc, iti place viata , te bucuri de ea si ti-o traiesti din plin.Ca si mie de altfel.

f urat din partea ta. nu mai adaug nimik, ca a spus maru destule.

de unde citezi, ce carti/reviste ai in fata?

Iasmin, nu se merita, crede-ma.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

asta e raspunsul de la Islam e antiviata? Get real! (generatia Discovery channel)

Citat:

Din punct de vedere istoric cum se purtau oamenii la vremea aia, am postat putin mai sus. Schimbarile si ridicare femeii au venit de la Isus, cu toate ca el a zis ca n-a venit sa schimbe legea, dar totusi schimbarea s-a produs. Si nu era ca semn de respect fata de barbat ci ca sa nu atraga privirea altor barbati insurati si sa-i indemne la pacat.
Vezi pilda cu Maria Magdalena, era dezbracata , cu umerii goi, si machiata ca o vampa cind a aparut in fata lui Isus, apostolii au luat-o la goana , tii minte? Iar Isus s-a pus ca pavaza in fata ei si s-a apucat sa scrie in nisip, dupa aceea azis;- Cine se crede far` de pacate sa dea primul cu piatra!"
Ea cazut in genuchi la picioarele lui, tremura si plingea; " Invatatorule! M-ai iertat! , Isus apus mana pe umerii ei, a ridicat-o si zis;"- Nu eu te-am iertat, ci pentru ca ai crezut in mime( nu mai retin exact cum zice aici; Credinta ta, parca).
De aici rezulta ca , nimeni n-are drettul sa judece o femeie dupa port, pentru ca nimeni nu-i far` de pacate.Dumnezeu judeca dupa suflet.

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu cred ca discutia a demarat prea mult in atentia Aminei, si eu recunosc ca m-am lasat dusa de val.

in spatele tuturor religiilor exista respectul , care poate lua diferite forme ( iubire, renuntare, abnegatie, daruire, cedare ) fata de semenul tau , restul sunt interpretari aduse de oameni.
iar o relatie umana se bazeaza pe acelasi principiu. respect.

daca exista respect reciproc, poate exista si reusita in toate genurile de relatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Amina,cred ca niste scuze sunt necesare!Pana la urma,ce ne intereseaza pe noi,cine ce alegeri fac?Suntem noi in masura sa judecam,sa dam sfaturi,sa umilim alte persoane,doar pentru ca nu sunt ca noi!Ce inseamna asta?pe bune,deja s-a intrecut masura rau de tot.
Eu am prietene musulmance,sunt femei normale,cu vieti normale,cu probleme ca fiecare dintre noi,nu au barbati super model unele,altele da,sunt cat se poate de vesele si pline de viata,ca oricare dintre noi,desi isi fac rugaciunile si tin post cand e cazul!
Eu le admir,pretuiesc prietenia lor si sunt mandra ca ma pot numi prietena lor!
Eu cred ca tu ai polite ceva mai vechi de platit si frumos ar fi s-o faci in privat,nu la un subiect care n-are nici o legatura cu campania ta.Serios,nu e frumos!
Si acum la subiect,Vicky,din cate cunosc eu barbatii musulmani,al tau nu e nici un credincios sau ma rog,n-a fost!Ca nu statea cu tine 10 ani,fara sa fiti casatoriti conform normelor islamice!Ca acum el si-a redescoperit religia si vrea sa se conformeze,e altceva!Daca el nu e dispus la compromisuri,tu nu esti,nu-ti place islamul,nu vrei sa-l intelegi,statul impreuna nu este solutia!Parerea mea este sa discuti deschis cu el,sa vezi ce isi doreste el,sa compari cu ceea ce-ti doresti tu si sa tragi o linie!Numai tu poti hotara de care parte a ei o sa te situezi!Numai bine si intelepciune iti doresc!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput