ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

A si inca ceva,Maria Magdalena Nu a fost o prostituata!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

eu cred ca discutia a demarat prea mult in atentia Aminei, si eu recunosc ca m-am lasat dusa de val.

in spatele tuturor religiilor exista respectul , care poate lua diferite forme ( iubire, renuntare, abnegatie, daruire, cedare ) fata de semenul tau , restul sunt interpretari aduse de oameni.
iar o relatie umana se bazeaza pe acelasi principiu. respect.

daca exista respect reciproc, poate exista si reusita in toate genurile de relatii.

alina

subscriu!

imi cer scuze de off topic. amina deschide-ti subiect separat, la subsol eventual. nu mai deturna subiectul!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Ba chiar a fost prostituata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loma

Citat:

Fetelor,si eu am citit undeva ca nu a fost.Cica a fost de vitza nobila,femeie respectata numai ca "patriarhatul" vremii a vrut sa o "scoata" drept prostituata tocmai pt. a diminua credibilitatea/respectul femeii(???)

Se poate sa gresesc,nu este o problema care sa ma framinte incit sa cercetez prea mult. Numai Dumnezeu stie cum a fost ea,iar daca altii au insultat-o fara ca acest lucru sa fie adevarat,pacatul lor.

Iasmin,maru,Alice,Kari,alina,valentina

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Hey,dar vorba Alinei,de ce a ajuns subiectul lui vickyria,unul religios?????
De la Praslaviri de Sine a trecut la discutii teologice?DOH![emoticoncuunucaresidacupalmanfrunte]

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loma

Citat:

Nu are rost sa ocupam subiectul fetei cu asta,asa ca ai Pm cu link-uri de citit.Nu a fost!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga vickyria,n-am citit decit o parte de subiect,unde am vazut ca ai decis sa renunti la relatie.Sper sa-ti mentii decizia,ca vad aici pagini intregi si discutii despre religie...

Eu vin aici ca o simpla femeie care incurajeaza o alta femeie sa nu stea intr-o relatie in care barbatul insista,cere,constringe,impune,toaca psihologic si marunt cu anii.Nu tb sa accepti asa ceva,indiferent ce religie are barbatul respectiv dar,ca veni vorba si ca tot ti-a recomandat-o cineva,iti recomand si eu cartea autoarei Betty Mahmoody -Jamais sans ma fiile,fostul ei sot era iranian si degeaba traise cu anii in America ,odata ajunsi in Iran...si mai aveau si o fetita...

Musulmanii sint f de treaba si buni familisti atunci cind traiesc ei intre ei sau cind partenerii de alta religie adera la religia lor fara constringeri,dar gasesc ca sint inacceptabili atunci cind insista si insista ca femeia sa treaca la religia lor.Unde-i iubire nu e constringere.Am si eu o amica aici curtata de un marocan care-i cere acelasi lucru.El tine post si nu bea si e tare religios,dar nu ezita sa traiasca liber cu ea si s-o toace ca hai la islam, hai la islam...

Si mai sper eu ca femeile sa nu mai faca un capat de tara din faptul ca sint celibatare si n-au partener/sot.Ei,si?Libera oricum ai sansa sa cunosti si alti barbati,iar daca nu,se traieste si fara barbati,poti infia si singura copii etc.

Deci nu te crampona ca au trecut anii si nu mai esti tinara,daca ai cerut parerea aici inseamna ca tu insati ai indoieli,sper sa-ti mentii decizia,iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga vickyria ,am terminat in sf de citit tot si-mi vine sa-ti cer scuze pt tot ce s-a scris urit aici,daca stiam iti scriam pe privat,oricum,fetele din primele pagini(denizel,Clori,Luna1,Corina Dani si altele al caror nume nu mi-l mai amintesc din pacate)te-au sfatuit de bine,mergi pe drumul tau si,daca ai nevoie de sprijin,hai si la Sufletul Credintei la Crestinism.

Amina,n-am stiut ca esti ortodoxa,mereu m-ai lasat sa cred ca esti protestanta..o sa ma rog si pt tine.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Katya, acea rugaciune pe care o vei face tu pentru mine, sa ti-o dea Dumnezeu tie inzecit cu multa sanatate. Multumesc.

Cind eram in Franta si eu am avut un gagik algerian ultimul an la stomatologie era, si in ultima perioada imi cam batea saua sa ne apropiem mai mult( casatorie era vorba), si prietena mea cea mai bune era marocanca( studenta si ea), provenea dintr-o familie foarte religioasa, si mi-a spus asa: "-Sa-i multumesti lui Dumnezeu ca te-ai nascut un om liber, comparativ cu noi care nu avem decit o singura alegere." In spatele acestor cuvinte am inteles cit de ma iubea ea, si imi vroia binele, probabil ca si ma cunostea de asta, iar citiva ani mai tarziu am realizat ca a avut mare dreptate.
Vicky, fa acest pas , daor daca-ti stii ca-ti este tie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_bebe spune:

draga mea da-mi voie sa-mi spun si eu parerea.eu personal nu am nimic cu ei,la urma urmei sunt oameni!problema e ca ei vad in religia noastra multa democratie!clar daca ai crescut in romania,nu cred ca ai avea veo sansa sa aveti o viata linistita impreuna!am auzit si eu cazuri asemanatoare cu al tau si o mare parte dintre ele au sfarsit rau!femeile lor s-au conformat cu viata de acolo pentru ca au cescut in acel mediu.lor li se pae normal sa umble imbrobodite,sa nu aiba voie sa schimbe o vorba cu alcineva de sex opus!marea majoritate a musulmanilor isi tin femeile acasa doar in scopul de a avea grija de copii si de casa!nu siu daca ti-ar conveni sa fii total dependenta de el,fara un servici,fara o viata sociala,fara libertate!eu as manca pamantul fugind.

mama de prichindik poznasha

Mergi la inceput