ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip
Raspunsuri - Pagina 8

Ingrid S spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Domle...normal ca ce se face in Ro nu se face in afganistan si invers. Yo iau tot pachetul...adica X sint ucise in ro ...Z sint ucise in afganistan. ucise pt diferite asa zise motive...ca doar nu conteaza ca ala o omoara ca e beat sau ca ea a fost dezvirginata inainte de nunta. intelegi ce zic? deci bautura distruge mintile la multi...acum ca in ro e bautura...ca in afganistam e religie...tot cacatul ala este pina la urma. comprende? |
In Romania il baga la parnaie, acolo il admonesteaza. Comprende?
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

dulcetica spune:
Eu am turnat putin gaz pe foc pe la pagina 3.
Ce virtute e sa nu te duci la plaja unde-s unele cu bikini? Ce ,nu le poti ignora,eventual sa te rogi pt sufletul lor pacatos?

inaioana spune:
Consider ca decizia luata de initiatoarea topicului este buna, dar nu pentru ca el e musulman ci pentru ca cei doi nu sunt compatibili in lucruri importante.
Nu e o problema musulman/nemusulman pentru ca si daca ar fi fost un ortodox practicant strict, ar fi avut aceleasi cerinte sau mai multe chiar. Cred ca e valabil si pentru alte religii.
Sigur, faptul ca musulmanii traiesc uneori in tari al caror sistem juridic este influentat de religie, spre deosebire de ortodocsi, e un aspect de luat in seama la modul practic, dar oricum, nu are importanta atata vreme cat cei doi nu sunt din punct de vedere cultural pe aceeasi lungime de unda.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ingrid S
In Romania il baga la parnaie, acolo il admonesteaza. Comprende? Ingrid S si Diana www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1 www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2 www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3 Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
daca yo fac masuratorile o sa vad poate ca in Ro sint mai multi criminali decit in afganistan. si ce misto ca la noi ii baga la puscarie...asta e marea realizare...este?
asta e avantajul...

Guestus spune:
citat din mesajul lui hannen mai poti?hai ia o pauza ca nu vreau sa te apuce inima pe DC,pacat de tineretile tale ![]() |
tineretile lui denizel....

ruxij spune:
Off topic. Cand se spune ca femeile din tarile islamice nu au libertatea de a face vor, cred ca e o neintelegere. Ele pot face ce vor. pt ca aia ce se face la ele in tara vor si ele. Daca eu insa as veni in contact direct cu acea cultura, as considera ca nu pot face ce vreau. Pentru ca vreau al'ceva. Simplu:))

Elle_seb spune:
citat din mesajul lui ruxij Off topic. Cand se spune ca femeile din tarile islamice nu au libertatea de a face vor, cred ca e o neintelegere. Ele pot face ce vor. pt ca aia ce se face la ele in tara vor si ele. Daca eu insa as veni in contact direct cu acea cultura, as considera ca nu pot face ce vreau. Pentru ca vreau al'ceva. Simplu:)) |
Da, de-aia se urca tinere musulmane in avion din Dubai imbracate pana-n dinti si coboare pe Otopeni in blugi si tricouri mulate.

_
www.immunocal.ro" target="_blank">Despre glutation si Immunocal

denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
tineretile lui denizel.... ![]() |
ia uite la el ce rau e!

Eh, Guestus, chiar daca tu crezi ca am cinzeci de ani, io tot cred ca tu n-ai burta :)).
p.s. mai scot un set de fluturasi? Vii?

Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul"

Guestus spune:
hannah nu ne mai baga in seama...asa ca o tragem de limba pe ruxij
pai nu au libertatea de a face ce vor.....adica vrei sa spui ca ai fi f dezamagita sa te tina cineva acasa..sa ai bani..sa nu duci lipsa de nimic...sa nu te scoli la ora 0600...este? sa mergi la job e ceva extraordinar...ceva daruit numai pt zei si zeite. ...este ruxij?