ce sanse de reusita dati unei relatii de acest tip

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Mai precis tin de libertate, libertatea de a decide pentru tine. Ori, in islam, nu prea decide o femeie pentru ea, draga Hannen.

Ei vezi draga Iasmin cum mi-am tocit eu degetele degaba pina acum?
nu mai bine taceam si nici nu se mai ingrijora denizel de parul meu.
Btw denizel,am par cit pt. 4 persoane,nu vrei si tu?

Si ca de obicei,nu pot sa nu remarc,la luptele impotriva hannen,aceasi ostire cu care poti sa dialoghezi pina`ti cad falangele,tot dialogul surzilor e.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Hannen, ti s-a spus de nenumarate ori, dar nu vrei sa intelegi/accepti: relatia ta cu sotul e una buna, asta nu ridica automat toate casniciile cu musulmani la cota maxima; nu vreau sa cad in capcana de a-ti insira o multitudine de linkuri cu ororile pe care le sufera femeile in tarile unde e preponderent populatie musulmana, a caror agresori nu sunt pedepsiti. Asa ca inchei aici, am vrut sa iti reamintesc ca nu-i frumos sa strigi hotul cand ai furat (vezi ex. cu religia) si basta...nu aveam de gand s-o lungesc, deja mi-am facut parerea despre islam, nu de azi, nu de ieri.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Guestus,da` tu de unde stii maica de unde scriu io?Poate ca o fac chiar din Tokyo,ai vreo dovada ca nu e asa?

Denizel,mai usor cu sticla.Cit despre definitie,aceasi ca si a ta.Daca nu-ti place,nu mai acuza degeaba pe altii.

nu ai plecat..pun pariu pe 1 sticla de 5 l de sake.

esti fricoasa...am mai vazut noi cazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Guestus,da` tu de unde stii maica de unde scriu io?Poate ca o fac chiar din Tokyo,ai vreo dovada ca nu e asa?

Denizel,mai usor cu sticla.Cit despre definitie,aceasi ca si a ta.Daca nu-ti place,nu mai acuza degeaba pe altii.

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Guestus, mai pune si tu virgule cand scrii ca, uite, strici poantele :)).

Hannen, du-te la caietul de teme si scrie de 5 ori, cu liniuta si de la capat, tot ce am spus in favoarea crestinismului, precum si valorile crestine pe care le-am promovat.
Dupa aia vii la mine cu caietul si-ti comunic nota .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Te indemn sa faci acelasi lucru,adica cu caietelul dar de data asta despre valorile islamice pe care le-am insirat eu aici.
Apoi mai discutam.

Mergi la inceput

Citat:

Hannen, ti s-a spus de nenumarate ori, dar nu vrei sa intelegi/accepti: relatia ta cu sotul e una buna, asta nu ridica automat toate casniciile cu musulmani la cota maxima; nu vreau sa cad in capcana de a-ti insira o multitudine de linkuri cu ororile pe care le sufera femeile in tarile unde e preponderent populatie musulmana, a caror agresori nu sunt pedepsiti. Asa ca inchei aici, am vrut sa iti reamintesc ca nu-i frumos sa strigi hotul cand ai furat (vezi ex. cu religia) si basta...nu aveam de gand s-o lungesc, deja mi-am facut parerea despre islam, nu de azi, nu de ieri.

acum pe bune vorbind yo cred ca romancele o incaseaza mai mult in ro decit musulmancele. cind vine ala beat acasa si le altoieste de le sar falcile....bine au ele legea in mina dar dar nu da nimeni 2 bani pe lege.
si in alta ordine de idei daca se face calculul "femei ucise de barbat" ici si colo in diferite tari cu diferite culturi nu stiu care tara iese mai bine...ca doar asta conteaza la final...si nu parerea unora bazata pe protv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

acum pe bune vorbind yo cred ca romancele o incaseaza mai mult in ro decit musulmancele. cind vine ala beat acasa si le altoieste de le sar falcile....bine au ele legea in mina dar dar nu da nimeni 2 bani pe lege.
si in alta ordine de idei daca se face calculul "femei ucise de barbat" ici si colo in diferite tari cu diferite culturi nu stiu care tara iese mai bine...ca doar asta conteaza la final...si nu parerea unora bazata pe protv

Taci din gura, habar nu ai ce vorbesti. Unde ai vazut tu in Romania fetite spanzurate ca au fost violate (deci dezonorate), iar bestiile alea lasate libere, pt ca ccc: carnea lasata descoperita, o mananca pisicile?

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Domle...normal ca ce se face in Ro nu se face in afganistan si invers.
Yo iau tot pachetul...adica X sint ucise in ro ...Z sint ucise in afganistan. ucise pt diferite asa zise motive...ca doar nu conteaza ca ala o omoara ca e beat sau ca ea a fost dezvirginata inainte de nunta. intelegi ce zic?

deci bautura distruge mintile la multi...acum ca in ro e bautura...ca in afganistam e religie...tot cacatul ala este pina la urma. comprende?

Mergi la inceput

Citat:

Te indemn sa faci acelasi lucru,adica cu caietelul dar de data asta despre valorile islamice pe care le-am insirat eu aici.
Apoi mai discutam.

Asta e una (cea spusa pe sleau, ca restul ai avut grija sa fie doar subintelese. Subintelesul: ia priviti la islam ce valori de valori are, spre deosebire de crestinism, care si-a lasat halatul si casca si pantofii la cabina de pe plaja :))

Si da,ai dreptate,musulmanii sunt altfel si sunt putini barbati in ro. care sa-si faca 5 rugaciuni zilnice si astfel sa incomodeze sotia de la activitatile ei outdoor sau care sa refuze o plaja plina de bikini.In cazul asta chiar ca a facut alegerea corecta.

Si, uite, o scriu de 5 ori:

1. Si da,ai dreptate,musulmanii sunt altfel si sunt putini barbati in ro. care sa-si faca 5 rugaciuni zilnice si astfel sa incomodeze sotia de la activitatile ei outdoor sau care sa refuze o plaja plina de bikini.In cazul asta chiar ca a facut alegerea corecta.

2. Si da,ai dreptate,musulmanii sunt altfel si sunt putini barbati in ro. care sa-si faca 5 rugaciuni zilnice si astfel sa incomodeze sotia de la activitatile ei outdoor sau care sa refuze o plaja plina de bikini.In cazul asta chiar ca a facut alegerea corecta.

3.
Si da,ai dreptate,musulmanii sunt altfel si sunt putini barbati in ro. care sa-si faca 5 rugaciuni zilnice si astfel sa incomodeze sotia de la activitatile ei outdoor sau care sa refuze o plaja plina de bikini.In cazul asta chiar ca a facut alegerea corecta.

4.

5.

E randul tau sa-mi arati unde am ridicat in slavi crestinii si crestinismul.

Iar tu, Guestus, fa o lista cu jignirile pe care mi le-a servit hannen :))))). Ia sa vad, ai fost atent sau trebuie sa iau masuri?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mãmici de bãietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

mai poti?hai ia o pauza ca nu vreau sa te apuce inima pe DC,pacat de tineretile tale

Mergi la inceput

Citat:

mai poti?hai ia o pauza ca nu vreau sa te apuce inima pe DC,pacat de tineretile tale

n-ai venit cu tema, ramai cu media neincheiata. Ne vedem la toamna .

Mergi la inceput