Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

multam de cap cristies... gargaritzul sa se linisteasca

am papat si eu akm un rand de cioco milka

si mai am putin si termin curatenia +spalat 2 masini de rufe ...mai tarziu merg sa-i iau lui mario de imbracat ptr botez si ceva cumparaturi ptr casa si sa luam baiatul cel mare la noi k doar incepe week ... sunt asa fericita si ma simt supe rimplinita..ma bucur enorm cand ii vad ca se joaca...sunt sanatosi ...alexandra creste bine...gangureste extraordinar de mult....m-au coplesit emotiile... ... sunt topita dupa puii mei ...scuzati sentimentalismele...asa mi-a venit ...............

haircut multumim frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

cred ca ati mai dezbatut subiectul asta o data, dar n-am fost eu pe faza... 21 de ani si 3 copii, dintre care unul nascut in 2000? corect?

cel mare este al sotului din prima casatorie....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

felicitari pentru curajul tau de a fi mamica unui pusti de 10 ani la 21 de ani! fiica-mea are 14 ani si eu am 31, din aceasta combinatie pot iesi f. multe lucruri interesante si frumoase, dar si unele mai putin interesante ... cum ar fi bunica tanara... ginere de varsta mea... sau pe aproape (Ela e fana Bucurenci, l-a googalit repede sa afle daca nu i s-ar potrivit, am linistit-o ca e mai degraba pentru mine decat pentru ea :))

eh...eu vreau sa cred k's mai multe avantaje

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

roxy, punem pariu ca nu-i mai pui a doua oara ser prin somn?

cris.m...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

CRIS MARIO, RUXITA ce frumos vorbiti de trairile de mama.mai ales ca voi ati avut primii bbii cand erati copile

MAMIDEPUIUTI, si noi cumparam sapt viit vaccinul "gratuit". mama lor de de asigurari obligatorii...mor de ciuda k ma pacalesc pe banii mei.btw, de ce ai intarziat plecatul in germ atat? (daca poti zice,ofc)

ALEXUTZZA, nu se fumeaza in rest unde mereti sau cum? oricum, invidie cat casa pe mine

siii.. ne-am rostogolit de pe spate pe burta, de...nervi.adik se arcuia, ridica de fundin sus, suparata si...hop, intr-o parte si pe burta

si noi muci, tuse, cred ca de la curent/aer conditionat/transpirat in masina...iesit la vant..habar nu am. oscilo si mai vedem. CRISTIES, parca ziceai ca garga e bine?

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

ce frumos....s-a rostogolit ...felicitari

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza
sotzul mai ales nici nu suporta sa auda cuvantul "liceu" din gura mea de cand a auzit ceva istorioare....si erau doar cateva

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Azi am cantarit-o pe Miruna si in ultimile 10 zile a luat 250 gr-deci cred ca intram in normal cu cresterea in greutate

Am facut pt saptamana urmatoare programare la un neurolog(luni) si psihiatru(vineri)
Sa vedem ce zic de Miruna

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

sa dea DD sa fie totul bine cu micuta..ma bucur ca ia bine in greutate

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Alecsa, Alexutza multumesc de raspuns.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

s-a rostogolit Ema???

miruna e ok? intra in normal? aruncam toate bolile pe geam, si nu ne mai intalnim niciodata cu BUBA?

ioi... nici nu vreau sa stiu cate am pierdut in 10 zile...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

buna seara fetelor !!!

azi v-am tot citit, dar n-am apucat sa va scriu pentru ca n-am incetat sa ma minunez de printzesa mea ...ieri a luat pentru prima oara o jucarie si a dus-o la guritza ...sa va mai zic ca eram lesinata cand am vazut-o???....ei bine asta nu e tot ...dupa baitza s-a intors de pe spate pe burtica ...ma plangeam ca am copil urlacios ??? AM UITAT !!...sunt cea mai fericita ...azi si-a luat aprope toate jucarelele si si le-a dus la guritza ...ba chiar pe julia a inceput sa o roada de manutza ...rade cu zgomot cand fac avioane cu ea si ...bomba ....ceea ce m-a facut sa plang de fericire ...atunci cand era maraita a zis un foarte clar ... MA - MA, asta dupa ce inainte cu vre-o ora mai bagase un MAM de care insa nu eram foarte sigura ...

Si uite asa uit eu ca stau cu ea in brate toata ziulica, de nici la WC nu ma pot duce, asa uit ca m-a cocosat de spate, ca de avem deja 6 kile si numai suntem asa usurica, asa uit ca mi-a tabacit sfarcurile la cat trage de ele toata ziulica, ca de sunt cea mai buna suzeta ...uit si spun cu mana pe inima ca sunt CEA MAI FERICITA MAMICA !!!!!!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

wow!!!! cate s-au intamplat...felicitari...te cred si te inteleg

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

neata fetele mele dragi

multam de cofe...cui a dat-o
noi raportam noapte super linistita...a dormit de la 8 la 6 si a stat treaza 2 ore...akm doarme iar ... mi se pare k de knd o culc in sac...doarme mai mult

o printesa grabita...

felicitari pt somnic!
al meu tot in sac e bagat de la inceput,da' nu a invatat lectia cu somnul......decat din cand in cand...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

al3csa... cu 2 venituri de la buget, zilele astea socotelile cu chiria ies pe minus, iar la ai mei camerele sunt nedecomandate, si ar trebui sa trec pe la ei prin camera de 4 ori pe noapte sa incalzesc bibe, plus la baie.. intelegi matale ca e... imposibil!
si uite asa... life goes on...

ce aiurea cu soacra asta a ta...si mai ales k nu ai unde sa stai altundeva decat cu ea...o nesi...(florile's ptr tine nu ptr ea )

o printesa grabita...

Mergi la inceput