Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 3
jenn spune:
Neata!Azi dau de baut si tort virtual,garantat nu ingrasa!E ziua onomastica a fetei mele.Zi buna!
Eftimie C. spune:
Buna dimineata si multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!
Chiar daca ieri am lipsit (motivat ), cinstea o fac astazi pentru ca, inca suntem in sarbatoare eu fiind Elena, copilasul Costin si facem si 11 ani de casnicie.Mi-au cam murit laudatorii , dar vreau sa ma bucur alaturi de voi, fetele mele de pe DC.
Va invit la o prajitura facuta de manuta mea si la un fresh de fructe, cat suntem la servici da' mai tarziu vin si alcooalele si petrecerea
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei!
anangel_lexi spune:
La multi ani, jenn, pentru fetita ta! Sa fie sanatoasa, cuminte si norocoasa!
La multi ani Carmen pentru tine si Edi! Va doresc numai bine!
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:
[purple] pentru fetele care si-au aniversat ziua in ultima vreme: Gabitz, Ruxandra, Lexi pe 17; Stinu pe 19 (cu soacra-mea si o buna amica).Scuzati intarzierea, dar urarile sincere de sanatate si numai bine sunt valabile in orice zi.Va puuup.
Jenn multa sanatate Ellei!Aveti grija ca varicela la adulti e foarte pacatoasa!
Gabi_K spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de ieri!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Buna dimineata! Multumim de cafea, jenn! Eu imi beau cappuccino-ul dupa care ies afara cu fii-mea ca ma bate la cap de cand s-a trezit ca vrea afara.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
La noi e frumos,am facut gratar si am stat in curte la plaja.Fata nu e inca vindecata deci,acaaasa.Voi?
anangel_lexi spune:
Pai si noi tot pe-acasa, mai bine zis prin jurul casei.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute