Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 2
mhldvrc spune:
La multi ani, Stinu
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
La multi ani, Iustina! Sa fii sanatoasa in primul rand si sa te bucuri de familia ta! Sper ca esti bine!
Ruxandra, multumesc pt urari!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Gabi_K spune:
La multi ani Stinu !!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
mhldvrc spune:
La multi ani, Carmen, sa fi iubita , fericita si sanatoasa Multi si numai bine
Gabi si Robert si muuulte cadouri Gabi_K sa-ti traiasca gemenii si sa-ti aduca numai bucurie
Petrecere frumoasa
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
mhldvrc spune:
si
jenn spune:
La multi ani,Carmen!Scuze pt absenta,fata mea are varicela,eu sunt racita rau,nici eu nici sotul nu am avut boala,sper sa nu facem!Toate urarile mele de bine pt cele care au avut deja ziua de nastere,zi buna tuturor!
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mhldvrc Gabi_K sa-ti traiasca gemenii si sa-ti aduca numai bucurie Petrecere frumoasa [/size=4][/font=Georgia] Ajutati-l pe Dan ! pisicile meleDulciuri Mihaela de Tatiana si Mihai[/red]www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty si Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa. |
multzam, dar eu nu am gemeni
Carmen la multi ani!
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
anangel_lexi spune:
La multi ani, Carmen, sa fii sanatoasa si fericita!
La multi ani, Robert de Gabi_K, sa cresti mare, sanatos si norocos!
Jenn, multa sanatate, aveti grija de voi!
Miha, cred ca semnatura lui Gabi te-a indus in eroare, Gabi e ea, Gabi_K, Robert si Lili sunt copiii! Ai fost tare simpatica cu gemenii!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mhldvrc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gabi_K
multzam, dar eu nu am gemeni Carmen la multi ani! Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi[/red] www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi Povestea nasterii: Lili si Robert |
Sorry , dar nu ma pot abtine
Ajutati-l pe Dan !
si
Gabi_K spune:
ar fi naspa sa fie gemeni nascuti la 3 zile diferenta daca ma gandesc la nasteri, doamne fereste sa dureze 3 zile
Leximersi pt urari si pt explicatie