Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 17
anangel_lexi spune:
La multi ani, Eliza! Gabitz, cand mai treci pe la noi?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Hello! Va ofer o , un ceai sau un juice, poate asa va ademenesc pe aici!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna fetelor, vad ca nu mai da nimeni niciun semn de viata! Haideti la o !
La multi ani, Mihaela, Gabi_K si gabitz!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
gabitz78 spune:
buna seara, buna seara...
bucurosi de oaspeti?
eu treaba foarte multa, nu am timp de calculator...asta e...
eliza cu gradinita, stef cu scoala plus activitatile extra(actorie si scrima)....program plin.
va pup dulce si mai trec din cand in cand...
Gabi_K spune:
La multi ani Elizei asa cu maaare intarziere si Mihaelei si lui Mihai si lui Gabitz! Sper ca n-am lasat afara pe nimeni
Noi suntem bine, de azi intru intr-un mic concediu pana miercurea viitoare. Mi-au mai ramas 3 zile, si am zis sa le scot. Le-am pastrat pt un drum pana la prietenul meu, dar spre fericirea mea a venit acasa, deci le vom petrece impreuna acasa, nu afara.
Mihaela ma bucur pentru Ty!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat
anangel_lexi spune:
Gabi_K, concediu placut!
Gabitz, succes copiilor in toate activitatile!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Salut!Gabi,sper ca te -ai bucurat de cele cateva zile de concediu!A trecut si Sint Maarten cu ploaie si vijelie,total neprielnic colindatului.Saptaman noua,fata e racita,ca de ,ce mediu e mai bun pt luat virusi decat comunitatea care se tot mareste.Sper ca toate lumea,ma rog,cine mai da pe aici ,e bine!
anangel_lexi spune:
Jenn, multa sanatate Ellei! Si noi, fii-mea si cu mine, suntem racite. Sper sa scapam rapid.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
anangel_lexi spune:
O sau un ceai fierbinte doreste careva?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Mersi de urari,sper ca voi sa fiti mai bine acum.Fimea e destul de bine,doar ca mai tuseste nitel,bine ca se poate odihni.Eu sunt din ce in ce mai racita vad...chiar acum cand renuntasem temporar la dulce-leacul meu traditional era lamaie cu miere si propolis la discretie si era rapida insanatosirea.Si iar se apropie sfarsitul saptamanii...Foaarte putina miscare pe aici vad!