Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, e gata !
Jenn, sper ca s-a insanatosit Ella. Si noi suntem ceva mai bine intre timp. De joi incolo se anunta ninsori pe aici, si temperaturi de -12 grade noaptea. Brrrr...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Asa e cand stai aproape de munte...Azi dimineata era frig dar acceptabil,nu inghetase apa deci merge.Cu raceala sa zicem ca a trecut,mai tuseste f rar,dar am vazut iar baiatul de langa ea tusind de zor si mai sunt copilasi raciti in grupa.Eu una cred ca ei nu primesc nimic contra virozelor si o tot duc asa pana se face cald,eu pe copilul respectiv l-am vazut cu muci din septmbrie...Week endul trecut umbla singur pe strazi,destul de subtire imbracat,cum naiba stau parintii linistiti acasa?

Mergi la inceput

Aoleu, jenn, singur pe strazi? Eu nici in curte n-o las singura pe fii-mea, mi se pare inca prea mica s-o las singura pe strazi...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Mda,iar tusim...rau noaptea .A stat vineri acasa si azi .Nu stiu ce sa zic,afara e un ger...din partea mea poate sa ia vacanta de acum.

Mergi la inceput

Da, si aici e frig, a nins, e zapada... Si a mea tuseste, a tusit toata noaptea si sta acasa. Vineri a fost la gradi, i-a scos afara desi erau 2 grade si fii-mea a facut pe ea. Sunt 100% sigura ca nu si-au dat seama imediat si cine stie cat a stat copilul ud. Dar i-am spus Mariei ca nu a facut bine ca nu a spus nimic si am rugat-o ca data viitoare sa le spuna doamnelor daca vrea sa mearga inauntru pentru pisu.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Of,imi pare rau.Si aici la fel,ca in Caragiale -au,nu au treaba afara frate.Alearga si transpira apoi doamna are calduri si tine geamurile deschise...Mda,astia -s mai zen asa cu astea,ca sa nu zic nesimtiti!

Mergi la inceput

Avem zapada de ieri!Avem deja si o plimbare cu sania la activ!

Mergi la inceput

Buna tuturor.
La multi ani tuturor celor care isi serbeaza onomastica azi!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Hello! Va invit la o , un ceai sau o ciocolata fierbinte, sau poate vreti un vin fiert!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Si iar o saptamana noua...A venit mosul?

Mergi la inceput