Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 12
jenn spune:
Neata!Ploua si iar ploua aici,asa ca vor ramane inauntru copiii.Gabi,sandvisuri ,asa vrea scoala...Cat despre comparatii,ehe,ce as vrea eu in Germania,e in multe chestii mai bine decat aici-una ar fi pretul caselor.Zi buna!
anangel_lexi spune:
Gabi, ce spui tu de matusa ta, cred ca e mentalitatea multor nemti din vest. Eu una prefer estul Germaniei de o mie de ori vestului. Pacat ca Luxemburgul nu se invecineaza cu Germania la est...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Eftimie C. spune:
Buna dimineata tuturor!
Ma mai tineti minte? Bineinteles!Eu sunt aia care trece rar pe aici ...da' ca sa nu ma certati, sar cu o cafea frumos mirositoare si un fresh proaspat + un mare
Gabi_K spune:
Neatza! La noi e frig si ploua, e tare urat
Multumim pt cafea!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Si la noi e frig, ceata dar dupa ceata apare soarele.
Carmen, multumim de cafea! Ma bucur ca nu ne-ai uitat.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Neata. Jenn, uite o ca sa te simti mai in forma. Ce-ai patit?
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Ma trezisem la 3 si nu mai puteam adormi.Merci de cafea!Sambata am fost la nemti,fireste ca am luat diverse pt fata.O saptamana buna tuturor!
anangel_lexi spune:
Jenn, e greu sa te abtii sa nu iei cand oferta e asa bogata! Sa stapaneasca Ella sanatoasa tot ce i-ai luat!
Si aici ploua, e ceata si e urat. Dimineata cand m-am trezit era aproape intuneric afara. Deja s-a scurtat ziua muuult.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Si iar ploua...Lexi,se apropie perioada mustului,am inteles ca in unele supermarketuri se gaseste.Tu ai vazut anii precedenti?Da pm eventual,please.