Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabi_K spune:
Jenn spor la "lucru" scolaritei tale
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Jenn, mult succes Ellei!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Multumesc fetelor!Halal inceput,ieri i-a disparut geaca si a scos - o afara la joaca fara,intr un vant ...Azi dimineata alta,ca nu au nu -s ce hartii pe care le- am completat si predat de cand lupu catel.Incep sa vad ca ei nu sunt niciodata vinovati de nimic,doar se intampla diverse din care copilul meu are de suferit.Bleah!
anangel_lexi spune:
Aoleu, jenn, cum sa-i dispara geaca asa, pur si simplu? Imi pare rau ca ati inceput cu stangul...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
Ete asa,mai tare ca misterele ParisuluiSa ti zic ca nici scuze nu mi -a zis nimeni?Pierderi colaterale...
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, poftiti la .
Jenn, sincer, cred ca fie a luat un alt copil, din greseala, geaca fetitei tale, fie a furat-o cineva. Mi se pare de neinteles cum sa dispara asa, din senin, o geaca. Ca doar nu are aripi sa-si ia zborul singura.
Noi am patit o data o chestie similara: mi-a spus sotul intr-o zi ca nu-i mai gaseste Mariei papucii de gradi. M-am gandit ca probabil vreun copil i-a luat din greseala pe ai ei si parintii nu au observat atunci. Intr-adevar, dupa cateva zile, am gasit papucii lasati pe o policioara. Poate gasiti si voi geaca. Iar daca nu, asta sa fie singurul necaz, nu mai pune la suflet!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Gabi_K spune:
off Jenn... parca ar fi o gradinita la noi in RO exact asa a patit o colega de grupa a lui Lili, i-a disparut iarna geaca, parintii si asa inghesuiti la bani i-au luat alta geaca, si peste cateva zile a reaparut geaca fetei.
Cat despre acte, a venit la un moment dat o asistenta noua, si ne-a cerut din nou dosare cu analizele medicale ale copiilor plus toate actele, pt ca dosarele pur si simplu au disparut. No comment
In orice caz ma bucur ca am scapat de cosmarul numit "gradinita"
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
jenn spune:
Nu sunt atat de naiva sa cred ca totul e la superlativ,dar timingul a fost naspa rau.Gabi,sa stii ca parca e din Ro institutia,deja si bani au cerut...Merci de incurajari!Maine va fi picnic(traditia scolii),merg sa ajut.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, haideti la .
Jenn, distractie placuta la picnic!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Gabi_K spune:
Jenn spor la "picnicuit"! Ce papica faceti?
Lexi multzam de cafea, eu tot cu cola ma tratez
Jenn, zicea matusa mea care e in Germania din 1984, ca la inceput a fost foarte bine. Apoi de cand s-au unit cu RDG (adica Germania de Est) au cam luat-o la vale, deja incepe sa semene cu RO
Mie oricum nu mi-e mila de ei, ca mai au ce pedala pana scad la nivelul nostru