Tauroaicele in prag de Sarbatori (37)
Raspunsuri - Pagina 10
mhldvrc spune:
, scuze fetelor, mai am ceva probleme de rezolvat. Sunt prinsa pana peste cap cu plecarea Tatianei, la universitate, in Uk. Mai "trec" uneori si pe aici, mai la o , dar timp ioc ... of,of sunt atat ce multe de facut ... si-a mai ramas doar o luna
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
mhldvrc spune:
O calda, mai trec eu
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Mihaela, multumesc pentru cafea! Succes la pregatiri si curaj, mamico!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Gabi_K spune:
Mihaela spor la treburi! Of ce greu iti e acum, cand mandria si bucuria se amesteca cu durerea de suflet Noi de afara vedem doar partea roz, cea cu succesul fetei tale, dar numai tu stii cat de mult doare ca pleaca... dar o sa-i fie foarte bine acolo
Noi acum ne-am intors din concediu, prietenul meu azi se intoarce la lucru, si la noi e mare distanta dar asta e, ce pot sa fac
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
anangel_lexi spune:
Gabi, ma bucur ca ne-ai mai scris. Sunt sigura ca a fost un concediu foarte frumos, si...capul sus. gandeste-te cu bucurie la urmatoarea perioada impreuna cu prietenul tau!
Mihaela, ma gandesc la voi!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Gabi_K spune:
Mersi Lexi, am avut o vacanta foarte frumoasa, chiar daca nu era asa cum am planuit-o. Am fost in apropiere, in Carei (in jud.Satu Mare), am stat intr-o rulota in camping, langa un strand super. Curatenie, multe bazine, nici macar in oras n-am ajuns decat o singura data, pur si simplu am stat toata ziua la strand si ne-am odihnit.
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
anangel_lexi spune:
Ce fain! Nu am stat niciodata intr-o rulota, cum e? Eu mi-as dori una sa pot colinda toata Europa...
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Gabi_K spune:
Rulota era de fapt doar o amintire a unei rulote, era parcata si scoasa din circulatie, era doar ca o casuta. Apa nu era legata din pacate, dar avea curent. A noastra era cu doua paturi duble in cele doua capete a rulotei, intre paturi pe o parte era o baie cu cabina de dus care si chiuveta, pe cealalta parte era un aragaz, chiuveta pt vase si un moc frigider. Din toate astea functiona doar frigiderul, dar pt ceea ce ne trebuia noua (adica sa dormim si sa tinem la rece apa si niste mezeluri) era perfecta. (mai ales ca era foarte curata si era ieftina) Si eu mi-am dorit totdeauna sa avem o ruleta sa ne facem un tur al tarii sau al Europei, e tare comod asa cu rulota:)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, poftiti la
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
jenn spune:
Am revenit din tara.Azi am mari emotii,prima zi in comunitate a Ellei.Ei ii zic scoala,eu zic ca e echivalentul gradinitei romanesti,oricum 3 zile au program lung,2 pana la pranz.Salutari tuturor,sper ca toate suneti bine!