Intre ciocan si nicovala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dov, bunica avea schizofrenie cand stateati cu ea?

In rest , e exact ce am spus : daca nu poti sa "suporti" te muti.
Nu injuri , trantesti samd. cand tu staiu in puf tocmai datorita alora pe care ii injuri.

Referitor la sacrificiul tau , doar nu crezi ca te voi aplauda
Mama-mea a stat cu fosta ei soacra , adica bunica mea , bolnava rau , pt. a o ingriji. vea Alzheimer. Bunica mea a stat cu mama ei care era in coma , cu soacra ei cu care nu se intelegea samd.
Prin urmare , toti ajungem in postura de ingrijitor si de ingrijit , deci nu vad mare lucru de aplaudat ca faci ceva normal si natural.

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

si eu astept sa mai scrie alecsia, pentru ca se intampla ca de obicei : incep discutiile despre cat de buni suntem noi si cat de mult de pasa noua.
mie nu-mi place cum este discutata o persoana, in cazul de fata sotul alecsei, doar pe baza unor prezentari sumare ale unei persoane care si-a spus in mare offul.
sunt mult mai multe detalii de s-a ajuns aici, si noi nu stim decat cateva.

rufus , foarte bine punctat, dar noi nu stim de ce ei stau acolo. doar ne dam cu parerea. din punctul tau de vedere, al barbatului ti s-a parut anormal ca sotul sa se multumeasca cu ceva pus pe tava, din punctul meu de vedere al sotiei, vad ca decizia de a sta acolo e alecsiei, pentru ca bunica face totul, deci o ajuta pe ea.
bineinteles ca daca vine si ne mai da amanunte vom intelege mai bine care e situatia in casa bunicii. ( de ex. bunica ii gateste in fiecare zi, iar alecsia ii gateste in fiecare zi sotului, sau sotul mananca tot din mancarea facuta de mainile unsuroase ale bunicii?)

Mergi la inceput

sau alta varianta: sotul isi face singur mancare, ca alfel nu inteleg cum isi da seama ca i se folosesc tigaile, ca doar nu locuieste in bucatarie.
dar bineinteles ca astea sunt doar presupunerile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Dov, nu uita ca si tu vei ajunge baba de-asta

Xio, asta-i fault de cartonas galben, macar...

alina, sigur ca noi doar ne dam cu parerea.
Din punctul meu de vedere de barbat, ma multumesc cu orice este pus pe tava. Daca nu-mi place, schimb tava, nu-ti dau cu ea in cap. Ia mai putin efort.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Dov, nu uita ca si tu vei ajunge baba de-asta

Xio, asta-i fault de cartonas galben, macar...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Rufus , de ce ? Daca avem noroc toti ajungem "babe" si "mosi".

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

xio, daca avem speranta si sanatate , vom ajunge babe care vom sti sa nu spunem vorbe rautacioase . eu asa sper .

Mergi la inceput

de noroc nu imi permit sa vorbesc in romania zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_stef spune:

M, ia sa mai condimentez si eu discutia.

Eu cred ca sotului ii "arde" de-o amanta. De obicei cand sotiile sunt insarcinate, barbatii cauta pretexte sa nu le mai placa nimic. Simt ca nu mai conteaza, sunt depresivi, bla, bla. Si acum, bunica este scuza.

2 ani de casnicie, sotia insarcinata, si el ... hop, devine tare nemultumit. In cea mai importanta perioada din viata unei femei. Deocamdata a plecat la mama lui, dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_stef

M, ia sa mai condimentez si eu discutia.

Eu cred ca sotului ii "arde" de-o amanta. De obicei cand sotiile sunt insarcinate, barbatii cauta pretexte sa nu le mai placa nimic. Simt ca nu mai conteaza, sunt depresivi, bla, bla. Si acum, bunica este scuza.

2 ani de casnicie, sotia insarcinata, si el ... hop, devine tare nemultumit. In cea mai importanta perioada din viata unei femei. Deocamdata a plecat la mama lui, dar ...

Iti dau o in numele tuturor sotilor adevarati. Asta-i lipsa crasa de respect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_stef

Eu cred ca sotului ii "arde" de-o amanta. De obicei cand sotiile sunt insarcinate, barbatii cauta pretexte sa nu le mai placa nimic.

Nu prea...n-ai nimerit-o.
De obicei, cand sotiile sunt insarcinate, sunt de-a dreptul irezistibile. Radioase, fericite, tolerante, sa nu mai spun...apetisante. Din cele 9 luni, daca este o sarcina normala, doar o scurta perioada, pe final, se concentreaza exclusiv pe evenimentul iminent.
Cred ca trebuie sa te mai informezi despre "gusturile" barbatilor...

Mergi la inceput