Intre ciocan si nicovala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

aoleo, dar de ce? ca zici tu? :)) e modul meu de a rpivi, si gata. ei asta-i acum, sa stii ca prmit solemn, de maine ma schimb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui dov

aoleo, dar de ce? ca zici tu? :)) e modul meu de a rpivi, si gata. ei asta-i acum, sa stii ca prmit solemn, de maine ma schimb.

Ar fi o schimbare binevenita din cate observ :))

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

nici macar nu vad unde am zis de milogire...singurul lucru pe care-l am in cap, cand am propus un experiment de genul asta e ca ceea ce ei i se pare din dragoste, sau lucruri care pe ea nu o ranesc, pe el se pare ca da, ca nu e din familie, nu e bunica lui. sa se puna in bocancii lui o perioada, si apoi sa judece.

si culmea, s-ar putea ca soacra sa fie o femeie super ok, si tot rare sunt cazurile in care se inteleg. chestie de perspectiva.

milogeala i-o propun fetele care au scris inaintea mea...suna aproape a castrare emotionala, sarcaul om

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

Daca soacra e asa super ok,de ce nu le-a oferit acest aranjament mai demult si i-a lasat atata sa se "chinuie".In definitiv e vorba de baiatul ei...
Daca sotul ar fi plecat cu chirie ca nu mai suporta aranjamentul,dar ar fi explicat sotiei ca acest aranjament il schimba,intelegeam.Dar faptul ca in urma unei crize de nervi a dat fuga la mami,arata imaturitatea lui.
Am stat si eu cu bunicul sotului meu,care numai intrigi baga intre noi si il indemna pe sot sa se desparta de mine si sa ramana numai ei amandoi in casa.Dar nu am facut nici o criza,ne-am luat lucrurile si am plecat cu copilul,toti trei.AM considerat ca linistea noastra e mai importanta decat o casa.
Faptul ca sotul Alecsiei a plecat singur si a trantit si vorba ca ea sa faca ce vrea a aratat cat de mult ii pasa lui de fapt de ea si de copil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

BABA poate ajunge sa faca pe ea, si atunci va ajunge pe mana BOULUI care acum nu o suporta...NIMIC din lumea asta nu m-ar face sa ma umilesc pentru ca-mi lasa un capat de ata. nu i-a primit ca vezi draga doamne a apucat-o mila brusc, ci ca are interes...sa o ajute, etc...si daca nu e asa, iarasi mai bine sa plece, casa ramane oricum mostenire, la ce sa ma stresez?

si da, total de acord cu Conchita...BABA ar face mai bine in loc de capsuni sa invete sa-si tina gura, ca aia de dragoste de nepoata, nu capsunile.

Dov, nu uita ca si tu vei ajunge baba de-asta si cand ii vei cumpara nepoatei tale capsuni cred ca te-ar deranja sa-i spuna cineva ca ii cumperi ca sa stearga la fund de fecale si nu pt. ca o iubesti.
Despre asta vorbeam.
Atunci cand un om nu este capabil sa stea pe picioarele lui si trebuie sa tea pe picioarele altora ar trebui macar sa aiba ratiunea de partea lui.
Cred ca e la mintea cocosului ca daca se cearta cu bunica sotiei sale nu rezolva nimic ,s i daca injura si tranteste nici atat.
Eu una cred ca i-as pupa picioarele unicii pt. ca nu platesc nimic , nu gatesc nimic si pot strange bani .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

cand s-a maritat cu el, stia foarte bine ca el nu are, si a fost ok...acum daca se schimba regulile jocului, cel putin sa nu-i ceara lui.

cat priveste expresia aia cu BABA, am explicat mai jos, dar te-ai aprins prea repede.

am si eu bunica, si una care m-a crescut ani buni...nu mi s-a intamplat sa incerce sa-mi bage zanzanie in casa pana acum, din contra, sotul meu era pe rpimul loc, nu eu. dar asa sunt oamenii...unii mai buni, altii mai putin buni.

Mergi la inceput

Si daca incerca sa bage zazanie in casa ii aplicai un sut emotional in fund si sistai orice legatura?
Sau te gandeai si tu putin?

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

pey cei 2 se gandesc de 2 ani. si de chestia cu "emotionalul" m-am exprimat vis-a-vis de sot, nu de bunici. nu ma mai explic, ca se pare ca pentru tine xio tre sa repet de tz ori ca sa pricepi ideea.

oricum, eu astept sa apara din nou autoarea topicului si sa vad o singura chestie: i-a zis el sa se mute de acolo sau a lasat-o balta, asa?

Mergi la inceput

Pai sunt si eu curioasa, am un f mare respect pt. batrani si pana acum credeam ca doar pustanii pot sa vorbeasca asa de un batran.
In plus chiar eram curioasa ce ai face intr-o situatie ca cea relatata , ca sa stiu daca mai are rost sau nu sa discutam despre bunici si ce inseamna ei .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

pey, daca aveai rabdare si citeai, am zis...am stat asa, la bunica sotului meu, aproape 2 ani...e adevarat, ca eu, tinand in mine, am ajuns la grave dereglari hormonale, tot de la "putinele" suparari pe care ni le facea...si cand n-am mai putut, am zis ca nu mai pot, atat. efect? a doua zi aveam bagajul la usa, facut de sotul meu, si ne-am dus in lumea larga...mai intai la ceilalti bunici ai lui, apoi cu greu ne-am luat o garsoniera, apoi ne-am mutat in bcuuresti la 2 camere, si tot asa...

bunica respectiva? ei bine, surpriza...are schizofrenie, cu tratament pe reteta, scrie clar diagnosticul.

sa rezisti cu asa ceva in aceeasi casa 2 ani...fara sa spui nimic, ce zici? dau dovada de nesimtire? sau de lipsa de stoicism?

chestia e ca niciodata, dar niciodata, sotul meu m-a sustinut. ei, mie asta nu mi-a placut in atitudinea ei.

dar ma rog, oi vedea eu prea idealist viata de familie, in 2.

Mergi la inceput