Intre ciocan si nicovala

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Sunt de acord cu Rufus si adaug ca daca nu i-ar da motive bunica, ar gasi alte motive sa faca scandal, si asta timpul ti-o va dovedi, din pacate, Alecsa!
Dar vorba ceea, trebuie sa fi trecut prin asta ca sa-l recunosti (la acest gen de barbat, ma refer).

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

e bine ca ti-ai dechis sufletul; asa poti venea si cum vad altii din afara si poti realiza unde e "buba".
eu am inteles ca te intelegi foarte bine cu bunicii tai, alecsa, dar nu am inteles cum te intelegi cu sotul tau si de cand are el iesirile astea . pe langa asta sunt convinsa ca e mult mai mult decat umblatul printre proasoape si niste tigai si niste vorbe rautacioase.

in situatia actuala, daca relatia voastra este afectata numai de "impartitul" dintre sot si bunica, tu trebuie sa decizi daca vrei apartamentul sau sotul.

p.s. nu sriu daca as fi injurat si as fi trantit lucrurile prin camera dar stiu sigur ca m-ar fi secatuit o relatie de 2 ani cu bunica de 82 de ani a sotului. plus ca mai e si bunicu in ecuatie.
tu, rufus, te-ai descurca asa bine intr-o convietuire in 4 sau doar faci o analiza a compotamentului sotului alecsei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

tu, rufus, te-ai descurca asa bine intr-o convietuire in 4 sau doar faci o analiza a compotamentului sotului alecsei?

alina

Am mai spus, rolul raspunsurilor mele (ale noastre, in general) este de a oferi o perspectiva din afara problemei, pentru ca din interior e greu sa observi atat amanunte, cat si tot ansamblul. Cred ca cei care isi expun problemele dureroase asta asteapta de la noi.
Pe mine nu ma mira ca sotul in cauza nu se intelege cu bunica; este chiar o alta discutie. Eu puneam in discutie comportamentul sau fata de sotie si modul de manifestare.
Nu stiu daca m-as descurca mai bine ca el in situatia lui. Stiu sigur ca as cauta alta solutie, in afara de cele gasite de el. Dupa mine, o "baba", fie ea si bunica sotiei, nu-mi poate pune in pericol casnicia. Deci, se poate sa fie mai mult, iar Alecsa merita sa stie parerea noastra.
Rolul barbatului este sa-si apere familia, sa o ocroteasca si sa-i asigure stabilitate.
Fireste, daca vrea...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

Ma intreb,cand va umbla copilul cu mainile murdare peste tot si va varsa pe jos tot ce prinde,oare la fel de violent va reactiona sotul?Si tot asa va da fuga la mamica?La mamica lui e mai bine decat la bunica ei?Ea nu umbla printre lucruri?Ea nu ii iese in cale?
Eu cred ca e mai mult frustrarea ca trebuie sa faca ceva compromisuri pentru apartament.
Si mai cred ca unde exista bunavointa se gaseste si o cale de rezolvare.Sa vada partea buna a lucrurilor.Au un apartament asigurat,batranii nu fac pe ei,nu poarta pampersi,se gospodaresc singur,ba fac mancare pentru toti.Apoi nu e bine cand vi de la servici sa gasesti ceva cald pe masa plus o sotie mai odihnita care sa nu fie obligata sa faca totul singura?
Iar faptul ca el a plecat de acasa dupa o criza de nervi arata imaturitatea lui.S-a gandit ca sotia poate fi afectat de comportamentul lui?Sau copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu vad asa situatia:
-bunicii au fost destul de draguti sa va primeasca in casa lor desi le era lor bine si fara inca 2 in casa din care unul face scandal. Ma uit la bunicii mei cu care locuiesc , daca nu as sta si eu aici ar avea o viata light, fara batai de cap.
-bunicii sunt destul de draguti si nu ti-au spus ca sotul tau este enervant si mai bine s-ar cara de acolo tocmai din cauza ca te iubesc si ca pt. tine fac orice
-sotul tau este destul de imatur incat sa nu realizeze ca e vorba de o batranica de 82 de ani pe care el nu o schimba in veci , care are deja tabieturi, care nu mai este la fel de sprintena ca la barsta lui si nu mai poate freca frenetica tigaile , farfuriile si alte cele.

Inteleg ca nu este o situatie ideala sa locuiesti cu bunicii, dar din moment ce el nu poate face ceva concret ar trebui sa gandeasca putin. Adica sa isi dea seama ca :
-indiferent cat il enerveaza bunica , ea este batranica si el tanar. Este ruda ta si nu a lui. Este un om batran care merita rspect numai din prisma faptului ca te-a crescut pe tine si ca are grija de voi.Ca nu dati bani pt. nimic in casa aia. Deci ar trebui sa isi dea seama ca un om batran e mai dificil si nu realizeaza nimic injurand si trantind ca un copil mic.Si daca il enerveaza ignora si gata. Daca nu reuseste sa faca asta nu ajungi nicaieri in toata viata lui .

Din toata povestea asta inteleg ca sotul tau nu intelege batranii si e ca si astia pe care ii "iubesc" eu atat , care fac misto de batrani, rad de ei , isi dau ochii peste cap samd fara sa gandeasca si fara sa isi dea seama ca daca au noroc in cativa ani vor ajunge si ei asa si nu le va place sa primeasca suturi in fund .

Deci ai una bucata sot care in opinia mea , din ce ai povestit , este imatur , una bucata bunici care te iubesc mai mult decat orice pe lumea asta si care va ajuta enorm , si una bucata bunica mult mai desteapta decat sotul tau .

Pt. cei care au spus sa ii cumpere si lui capsuni
Imi vine greu sa cred ca sunt puse capsunile sub lacat si nu mananca din ele altcineva in afara de Alecsa , si cred ca e destul ca bunica il suporta(si ea e enervata de el , nu doar viceversa) , le plateste cheltuielile , le face mancare , ii tine in casa samd.
Sper ca Dov a spus in gluma ca ii tine in casa din interes. Sa ne fereeasca pe toti Dumnezeu de asa o gandire .

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Nu am citit decat prima pagina, dar nu ma pot abtine sa citesc tot pana sa-mi dau cu parerea.

Deci

Sotul ar fi bine sa zica mersi ca primeste casa gratis, eu in locul lui nu numai ca as fi in stare si s-o sterg la... pe batrana, dar i-as fi si vesnic recunoscatoare. Se pare ca domnul nu stie cum sa dai o mare parte din venituri pentru un apartament cat un cotet, sa nu primesti NIMIC de la NIMENI.
Ma revolt cand vad cat de nerecunoscatori sunt unii, primesc totul pe tava si tot ei sunt nemultumiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

revin la ideea mea:

mutati toate postarile astea in care el tre sa stea in genunchi si sa pupe poalele batranilor pentru casa, la topicul cu soacrele...start la pupat mainile alora...ca deh, si de la alea va raman unele altele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dov

revin la ideea mea:

mutati toate postarile astea in care el tre sa stea in genunchi si sa pupe poalele batranilor pentru casa, la topicul cu soacrele...start la pupat mainile alora...ca deh, si de la alea va raman unele altele.

Dov, in viata trebuie sa lupti pt. tot , ori daca cineva ti le da gratis , da , trebe sa le multumesti.
Daca nu vrei sa te "milogesti" pt. nimic iti ieie catrafusele si esti pe propriile tale picioare. Dar se pare ca in cazul asta nu se poate .
Si daca milogeala inseamna sa gandesti si sa iti pastrezi bunul simt inseamna ca e trist de tot.

Gabi , si eu sunt ca tine. Ba chiar as ingriji orice batran numai din cazua ca merita si punct.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

a zis undeva ca nu poate? am inteles ca exista si casa parintilor lui...eu de fapt am propus deja acest experiment...sa se mute o perioada si ea, la socrii in casa, ca si casa aia tot lor le ramane...si sa vedem ce zice ea...asa, ca experiment.

Mergi la inceput

Pai da , nu poate sa nu se "milogeasca" de nimeni din cate observ , singurele optiuni fiind sa stea cu cineva.

Nu stiu de ce vezi tu soacrele si familia celuilalt ca pe o corvoada, probabil daca ti-ai schimba modul acesta de gandire nu ai vedea ca o "milogire" relatia cu altii.

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput