HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mary deja esti mama din clipa din care ai ramas gravida. Din pacate sora mea nu ma poate ajuta din motivul pe care l-ai spus. Chiar azi noapte sotul ei s-a simtit f rau si au fost la un pas sa cheme salvarea. Nici azi nu se simte stralucit. Eu nu ii mai pot cere nimic si asa se chinuie destul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Artu : am o intrebare ! Ne-ai dat cateva sfaturi legate de alaptat, pe care le-am citit atunci dar nu am inteles mare lucru ! La o masa se alimenteaza fata de la ambii sani , jumi/juma cum ar veni sau mai mult de la unul si din celalalt mai putin ???

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Rocsy mai intai se goleste unsan paoi celalat. dac copilul nu il mai vrea pe al doilea se da la urmatoarea masa. Daca e prea plin te mulgi. Ideea e ca nu il pui niciodata consecutiv la acelasi san. Fug ca urla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Rocsy mai intai se goleste unsan paoi celalat. dac copilul nu il mai vrea pe al doilea se da la urmatoarea masa. Daca e prea plin te mulgi. Ideea e ca nu il pui niciodata consecutiv la acelasi san. Fug ca urla

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Mersi Sabina ! Acum important e sa am si cu ce !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Dar acum urmatoarea intrebare ar fi : de unde stii cand se goleste un san ? Isi pierde bebele interesul sau incepe sa planga sau nu mai simti tu senzatia de tensiune pe care momentan doar presupun ca o simti !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Buna,

Felicitari Remy, Cusa si Veronica!!
Refacere rapida, multa sanatate si bebei mancaciosi

Am ajuns cu bine in BVMi s-au unflat un pic picioarele dar in rest sunt ok si cred ca am si ceva contractii dar am luat un Nospa si e mai bine.

Va pup,

Bia

Bia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va fetelor!

Cum a fost weekend.ul? Sper ca linistit.
La mine tare scurt si agitat, iar cand ma gandesc ca maine e luni... imi vine sa ma pun pe/o jale...'jale fara mangaiere'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Va fetelor!

Cum a fost weekend.ul? Sper ca linistit.
La mine tare scurt si agitat, iar cand ma gandesc ca maine e luni... imi vine sa ma pun pe/o jale...'jale fara mangaiere'

Scuze fetelor... am intrat gresit.
Dar va salut si pe voi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biajitaru

Buna,

Felicitari Remy, Cusa si Veronica!!
Refacere rapida, multa sanatate si bebei mancaciosi

Am ajuns cu bine in BVMi s-au unflat un pic picioarele dar in rest sunt ok si cred ca am si ceva contractii dar am luat un Nospa si e mai bine.

Va pup,

Bia

Bia 34+

Bine ai venit in Brasov !

R_ocsy 38 + Ana Sofia
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, eu am purtat pana acum blugii de gravida, ca-s elestici si sunt ok; mai am 10 kg plus

Sabina, Sabina inca nu zambeste la noi; insa pediatra tocmai ne-a zis sa avem rabdare cu ea ca va recupera in timp.

Si eu vreau fuste insa in speranta ca mai pierd din kg parca nu imi vine sa cumpar.

Mary, mie imi sunt ok sutienele luate in sarcina; insa cele cu sarma nu le suport. Oricum sunt imensa....

Despre alaptat, eu fac asa:
- mananca la dreptul de ex, scoate aerul (ea se opreste singura din mancat ptr asta), apoi tot la dreptul o pun pana se opreste ea; si daca mai vrea, de-abia dupa a doua tura de dreptul o pun si la stangul. Si fac asa ptr ca primul lapte e mai diluat si vreau sa fiu sigura ca il mananca si pe cel consistent. Eu nu ma mulg ptr a nu stimula lactatia ca am destul lapte oricum.
Eu nu ii dau nici sirop anti-colici nici ceai; doar Vit D si acum Nistatinul.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput