HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana5255 spune:
Mary da intr-adevar este o perioada mai grea ptr mine. Speram sie u sa vina mama azi sa stea cu soacra-mea cu fetele, ca sa mai ies si eu cu Silviu un pic. Nu a venit,de maine am iar o saptamana grea cu toate pe cap. Imi doresc si eu sa mai petrec cateva clipe cu sotul meu undeva la o terasa, sa mai iesim un pic din cotidian. Nu pot lasa fetele doar cu o mama, ptr ca e f f greu daca plang amandoua o data si cum Iustina nu trebuie lasata sa planga si Alex cere mereu atentie.... Stai linistita ca nu m-am suparat pe tine. Poate am reactionat si eu un pic nelalocul meu sub impulsul nervilor.
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii Ieri am fost sa imi iau blugi ![]() ![]() ![]() .Am probat timp de o ora (aici nu e bai, ca marimi sunt pana la 5XL) si era sa plec fara nimic; mi-am luat pana la urma ceva ca deh, cat sa mai umblu in cei de gravida insa.... ![]() ![]() ![]() daca ma intelegeti.Ioana, Philip, Yann, Sabina |
Hai nu te moftori Artu! Bine ca sunt usor de gasit! Inteleg ca nu e chiar comod sa vezi ca tb sa cumperi unii cu multe marimi mai mari decit se cuvine, insa daca nu e loc de altceva! Eu sunt convinsa ca tu ai dat mult jos - chiar nu va mai laudati fetelor cu cit ati ramas? Nu ca eu as ajunge vreodata sa dau jos kg... insa sa mai auzim din experientele voastre!
Frumos si la tine modul in care ati ales sa "marcati" momebtul botezului fetitei
Legat tot de haine: Artu, Sabina, celelalte fete: pentru revenirea din spital ati reusit sa va luati dinainte haine care sa nu fie de gravi? Ca in vechile haine nu cred ca ati incaput din prima! Eu sunt preocupata acum de pregatirea inclusiv a hainelor mele cu care sa ma intorc din spital si constat cu mare neplacere ca va tb sa ma intorc tot in cele de gravida... voi cum ati facut?
Mai am de pregatit ceea ce va contine poseta de spital (acte, bani in plicuri, bani marunti pt "ture").
Fetele care nasc pina la sfirsit de mai, impulsionati-va sotii sa se miste repede cu certificatul de nastere si celelalte acte sa depuna dosar pentru indemnizatia de nastere si trusoul pentru nou-nascuti, ca daca de la 1 iunie se abroga actele normative care le prevad sa nu le fi pierdut! Nu stiu exact despre ce sume e vb, insa cred ca e minim 300 lei - pampers pentru prima perioada.
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
Ioana5255 spune:
Mary eu mai port inca blugii de gravidoasa, dar mi-am cumparat de pe miniprix.ro o gramada de fuste, ptr ca eu vara umblu numai in fuste din cauza caldurii rar suport pantalonii. Din pacate nu mai incap deloc in fustele si pantalonii dinainte de a ramane gravi. Sper sa revin insa la formele initiale. Si la Ale a durat ceva pana am dat jos si oricum nu am mai ajuns niciodata la aceeasi silueta. Acum am ramas cu +7 kg.
Reallaura spune:
Mary +7 kg si eu 
ma simt f nasol..cand oi apuca sa le dau jos? pe 19 iunie mergem si la o nunta...
Artu sa-i porti sanatoasa! Eu din fericire mai am cateva chestii de dupa sarcina precedenta, aceeasi perrioada, acum 2 ani...nu mai iau nimic!
Sabinaasa face si Mirci, intra in camera ei, se sie in patl ei, o pupa apasat, o trage de par si intreaba neincetat: "o bati?"
ooof nu stiu ce ma fac cu el daca nu gasim cresa...credeam ca va fi mai usor. nu stiu ce a fost in capul meu.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Mary da intr-adevar este o perioada mai grea ptr mine. Speram sie u sa vina mama azi sa stea cu soacra-mea cu fetele, ca sa mai ies si eu cu Silviu un pic. Nu a venit,de maine am iar o saptamana grea cu toate pe cap. Imi doresc si eu sa mai petrec cateva clipe cu sotul meu undeva la o terasa, sa mai iesim un pic din cotidian. Nu pot lasa fetele doar cu o mama, ptr ca e f f greu daca plang amandoua o data si cum Iustina nu trebuie lasata sa planga si Alex cere mereu atentie.... Stai linistita ca nu m-am suparat pe tine. Poate am reactionat si eu un pic nelalocul meu sub impulsul nervilor. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Batem palma! Bine ca ne-am inteles pina la urma! Nu am vrut sa sune asa, de fapt a fost o formulare mai ambigua si din partea mea!
Tot in ideea ca nu voi mai putea iesi dupa ce vine bebe am tot iesit in ultima perioada si m-am alintat peste masura si inca nu imi vine sa cred ca nasc pentru ca eu tot as iesi!
Nu v-am spus cum am abordat ziua de ieri: vreo 3-4 ore de socializare intr-un parc unde a fost organizat un eveniment "ziua familiei" pentru familiile care au implinit 50 ani de casatorie neintrerupta! Ocazie de intilnire si discutii cu oameni din multe sfere, mi-a placut! Apoi program de terasa pina pe la 16.00.
De la 19.00 si pina dupa 22.00 am fost invitatii unui prieten din Anglia la restaurant si am ales sa mergem acum tot pentru ca "dupa" nu vom mai putea! Am avut super program in ultima vreme si repet: nu imi vine sa cred ca nasc! Azi - CIND MA GINDESC LA FAPTUL CA NU MAI SUNT DECIT 3 ZILE... si apoi voi fi tintuita ceva timp la pat, ma cam ia cu bitziiala! Adik nu imi vine sa cred ca a trecut asa reopede, ca se intimpla, ca in 4 zile va trebui sa alaptez si sa fiu cea mai buna mama pentru copilul meu. Nu ideea ma sperie, ci faptul ca timpul s-a scurs si am ajuns aici, fara probleme majore, fara sa fiu tintuita la pat, fara dureri... Nu imi cer osinda pentru tot binele dar traiesc un soi de emotii pozitive, prea pozitive acum, care sper sa nu ma debusoleze dupa, sa nu fiu depresiva Doamne fereste!... ma fac oare inteleasa???
CUM SA FAC PENTRU A INTELEGE INCLUSIV EU CA TIMPUL A TRECUT, CA IN NUMAI ZITEVA ZILE IMI VOI TINE MINUNEA IN BRATE, O VOI ALAPTA SI VOI TRAI CELE MAI MINUNATE SENTIMENTE DIN LUME, PE CARE VOI LE-ATI TRAIT DEJA???
Dati-mi o tema, ceva de citit, sa ma pregateasca! Sau o tema de gindire pentru a valorifica pozitivismul debordant ce ma caracterizeaza! Am asa o senzatie de frica necunoscutului - in sensul ca nu-mi cunosc modul de reactie propriu, specific unei atare situatii...si as dori sa pot ... sa fiu pregatita pentru ce ma asteapta! Voi v-ati simtit pregatite atunci, la prima sarcina? Sau ati trecut si voi prin starile prin care trec eu
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Mary eu mai port inca blugii de gravidoasa, dar mi-am cumparat de pe miniprix.ro o gramada de fuste, ptr ca eu vara umblu numai in fuste din cauza caldurii rar suport pantalonii. Din pacate nu mai incap deloc in fustele si pantalonii dinainte de a ramane gravi. Sper sa revin insa la formele initiale. Si la Ale a durat ceva pana am dat jos si oricum nu am mai ajuns niciodata la aceeasi silueta. Acum am ramas cu +7 kg. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
La tine au mai mers blugii pina acum pentru ca si vremea a fost de asa natura.. insa cum eu intru nenascuta direct in vara asa ce visez la niste racoroase tinute de in (fusta, pantalon 3/4)... pe care insa nu am energia sa le caut prin magazine dar si de temerea ca nu as incapea in ei, daca ii iau de pe net... Vara trecuta am mai luat de la Quelle si am avut de facut retururi la greu: imi erau fie prea mari, fie prea mici!
Asa am comandat de la Quelle sutiene de alaptat care imi sunt inca fff mari: sinii mai cresc mult atunci cind sunt normal de plini de lapte? Stiu ca in furia laptelui sunt mari si durerosi, etc... dar cind se regleaza cantitatea de laptic sunt mult mai mari decit in sarcina?
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui Reallaura Mary +7 kg si eu ![]() ma simt f nasol..cand oi apuca sa le dau jos? pe 19 iunie mergem si la o nunta...Artu sa-i porti sanatoasa! Eu din fericire mai am cateva chestii de dupa sarcina precedenta, aceeasi perrioada, acum 2 ani...nu mai iau nimic! Sabinaasa face si Mirci, intra in camera ei, se sie in patl ei, o pupa apasat, o trage de par si intreaba neincetat: "o bati?" ooof nu stiu ce ma fac cu el daca nu gasim cresa...credeam ca va fi mai usor. nu stiu ce a fost in capul meu. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
Laura, la cit de bine aratai tu inainte de a naste, sunt convinssa ca esti ff bine acum. Numai ca ai problema de a nu mai incapea in hainele dinainte, cred... Eu inca nu mi-am propus asta... am si pus fff mult! Dar va venit si vremea sa reedevenim suple
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Ioana5255 spune:
laurita si daca gasesti cresa si iti vine mereu bolnav acasa sau mai rau ajungi cu el la spital crezi ca sit e rezolvata? Mai bine incearca sa iei un ajutor in casa, cred ca ar fi mai simplu. Pe mine Lili ma ajuta mult, chiar daca o bomban intruna, dar sunt cele inca 2 maini in plus pe care eu nu le am si atat cat face curat face mai mult decat as face eu. Acum pana se fac fetele mari inghit, ca nu am ce face.
Mary normal ca ai sa fii cea mai buna mama din lume. La prima sarcina eram si eu ca tine, bantuiam non stop, numai ca eu in magazine de design, ca eram cu casa in mega renovare si toata lumea urla la mine ca o sa nasc prin magazine. Cu o zi inainte de nastere nu am vrut sa vb cu nimeni, dimineata nu am vrut sa plec la spital, dar cand mi-am vazut copilul am avut un sentiment unic ce nu poate fi descris in cuvinte. Atunci viata ta se schimba la 180 de grade. Nimic nu mai conteaza, doar copilul, odinioara lucruri care iti faceau placere renunti la ele in favoarea copilului, renunti la orice lucru marunt pentru el. Zambetul pe care ti-l ofera, manuta pe care o intinde dupa tine inca de bebelus, suptul la san, ganguritul, primul mama, tata, primul mami te iubesc, cand alearga in bratele tale si te strange tare, cand te pupa cu foc, cand il inveti sa descopere orice lucru, prima mancare scuipata pe care tu o pregatesti cu atata dragoste si nerabdare sa vezi cum reactioneaza si el o scuipa, prima disperare cand copilul se ineaca, regurgiteaza, face febra mare, nu stii ce sa faci, prima tuse, primul rosu in gat, toate sunt momente atat de unice, care te fac sa te simti cea mai fericita si buna mama din lume convinsa fiind ca ai facut ce a fost mai bine pentru copilul tau, pentru ca instinctul de mama te va invata.
Madamar spune:
SABINA,
am citit printre lacrimi ce ai scris, acum trec la recitit! Extrem de emotionant!
Eu cred ca nu incerc sa amin momentul, numai ca mi se pare ca psihic inca nu sunt atit de ancorata in realitate... ca inca mai am de lucru cu mine... desi sunt atit de nerabdatoare! Doamne!
Acum 2 saptamini cind am pregatit bagajele si am spalat/calcat hainutele asa ma cuprinsese o nerabdare sa imi vad puiul - nerabdarea persista insa mi se pare atit de aproape si atit de frumos sa iti ingrijesti, alaptezi propria minune, ca parca nu mi se va intimpla mie... parca nu imi vine sa cred ca si eu voi avea parte de tot ceea ce spui!
Desi ... a fi mama inseamna exact ceea ce in cel mai frumos mod cu putinta descrii tu draga mea in citeva rinduri
.
E o sesiune de pregatire a mea ... de aceea cred ca cer atentie in domeniul asta
. Nu mai am decit 2 zile inafara de azi si voi fi mama! Doamne, incredibil! Si mai ales: nu am devenit peste noapte, in somn
... ci dupa 9 luni de asteptare, in cea mai mare parte continind zile frumoase!
Multumesc pentru ca esti alaturi de noi si iti doresc si tie citeva momente de respiro si de tandrete alaturi de sot! POate sora ta sa te ajute un pic cu fetele? Desi stiu ca ai spus ca ea are sotul cu probleme, deci greu de crezut ca ar putea sa il lase... Dar iti doresc multa liniste draga mea!
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

r_ocsy spune:
Buna seara !
Ce harnicute si ce subiecte interesante dezbateti aici
.
Referitor la kg am luat aproape 16 ( mai exact 15,5 ) , sunt curioasa cate dau jos la nastere si dupa cateva zile dupa ce isi revin si picioarele
.
Mary : voi iesi din spital tot cu hainele de gravi pe mine ; in urmatoarele 2 saptamani nu cred ca voi avea ocazia sa ies si voi utiliza treningurile , apoi vad eu daca incap sau nu in fostele haine ... daca nu incap dau o fuga scurta si imi iau una alta !
Emotii nu am , timpul asta parca trece tot mai greu si in asteptarea lui am devenit putin mai nervoasa ... astazi m-am luat intruna de sotul meu . Cred ca el saracul are emotii mai mari ca a devenit cam antisocial si il surprind ca sta cu ochii beliti la un punct pe perete gandindu-se cine stie la ce prostie ca mie nu vrea sa imi spuna ... si normal ca ma scoate din sarie. El care e numai o gluma acum dintr-o data e tacut , nu sunt obisnuita cu el asa .
R_ocsy
38 +
Ana Sofia
AMR 3 zile