HAI Ela_anda! BV Veronicach,Remy, Cusa iun10 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
corinasmile spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana5255 Fetele care se pricep am busit ceva in Album. Nu stiu sa denumesc fotografia. Pls help. Merci. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Rezolvat!
Corina
33s+ cu Maria
AMR - mai putin de 7s si apoi...
Ioana5255 spune:
Corina merci mult.
Mary, da vor avea 2 luni jumate, nu va fi absolut deloc cu fason. Va fi petrecere de zi. Antreul e stabilit pe meniu si apoi fiecare isi comanda a la carte, tortul si gata. Adica undeva pe la 10-11 seara vom fi deja acasa. Acolo am luat ptr orice eventualitate si o camera, daca e cazul sa stea bunicile cu fetele. Pana la urma vom iesi de persoana undeva pe la 30-40 euro de persoana. Ce vazusem eu depasea 60 fara bautura, ceea ce mi s-a parut enorm.
Eu sunt cu nervii praf. Alexandra face orice posibil sa ma scoata din toate balamalele si sa le trezeasca pe surorile ei. Ma scoaet din sarite, ca mama nu se inghesuie sa vina sa ma ajute, soacra-mea o ia pe Alexandra toata saptamana si azi am lasat-o sa mai respire, ca se simtea si un pic mai rau. Afara nu le pot scoate ca bate vantul.
Mary eu nu tin pe nici una cu caciulita in cap, decat dupa baita un pic, dar in rest le pun doar afara.Insa dupa ce va da caldura o sa le pun palariute sa le protejeze de soare.
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Corina merci mult. Mary, da vor avea 2 luni jumate, nu va fi absolut deloc cu fason. Va fi petrecere de zi. Antreul e stabilit pe meniu si apoi fiecare isi comanda a la carte, tortul si gata. Adica undeva pe la 10-11 seara vom fi deja acasa. Acolo am luat ptr orice eventualitate si o camera, daca e cazul sa stea bunicile cu fetele. Pana la urma vom iesi de persoana undeva pe la 30-40 euro de persoana. Ce vazusem eu depasea 60 fara bautura, ceea ce mi s-a parut enorm. Eu sunt cu nervii praf. Alexandra face orice posibil sa ma scoata din toate balamalele si sa le trezeasca pe surorile ei. Ma scoaet din sarite, ca mama nu se inghesuie sa vina sa ma ajute, soacra-mea o ia pe Alexandra toata saptamana si azi am lasat-o sa mai respire, ca se simtea si un pic mai rau. Afara nu le pot scoate ca bate vantul. Mary eu nu tin pe nici una cu caciulita in cap, decat dupa baita un pic, dar in rest le pun doar afara.Insa dupa ce va da caldura o sa le pun palariute sa le protejeze de soare. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Foarte tare, bravo pentru alegere! E ceva usor si de bonne-tonne!
Pe ALe or fi apucat-o crizele de gelozie... e o perioada poate, desrpe care eu sper sa treaca... Ce sa spun?! O fi suferind si ea micuta, pe tine insa chiar ca te perturba orice... Imi pare rau!
Cu mamele stiu cum e: ele vor si chiar cred ca le fac pe toate perfect, insa nu pik bine decit uneori cu ale lor. Vb-eam zilele trecute cu o proapata mamica ce spera enorm in ajutorul mamei insa a spus ca dupa ce si-a adus puiul acasa toate conflictele se iscau din prea multa si buna pricepere a bunicii, care vorba aia, a mai crescut copii. Furioasa peste poate, s-a certat si cu sotul care nu o intelegea, (ca doar mama ei tre' sa stie mai bine) a renuntat cel putin pentru o vreme la serviciile bunicii si e asa de linistita acum, spune ea, incepe sa ii cunoasca nazurile si semnele copilasului... Cu cit mai putine asteptari, cu atit mai putine deziluzii, mi-am propus sa imi fie dictonul!
Am retinut cu caciulitele... s-o vedea cum va fi si la noi
Inca o intrebare: aparatele de aer conditionat PORTABILE sunt dependente ca si cele fixe, de un burlan, care sa evacueze aerul cald, sau au alt principiu de functionare? Va intreb pe voi ca sa nu ma lansez in cautari pe net si sa termin ziua!
Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!
Ioana5255 spune:
noi avem aparat de aer conditionat portabil si il tinem cu furtunul scos pe geam. alta varianta nu prea exista. vara le folosim pe amandoua si pe cel mobil si pe cel din perete. copiii nu au voie in incaperile cu aer conditionat
arturicii spune:
hei, Sabina, bun revenit cu "povesti" mai multe despre voi
.
Gata mazarea?
.
Imi pare rau ca e asa de agitata Ale. La noi au si baietii tot felul de reactii, majoritatea intre ei (certuri, nemultumiri, batai, etc); Avem noroc ca-s...doi. Si isi petrec timpul impreuna mult; in we sunt 3, ca vine si nepotul de vineri pana duminica seara.
Ieri de ex, sambata, au iesit in jurul blocului la 10 (stam intr-o zona verde, bloc de 4 et, ii vad pe geam-stam la parter) si au intrat la 17 ca a inceput ploaia insa au stat pe balcon pana la 21.
Pt Ale nu poti gasi/nu are vreo prietena/verisoara sa vina la joaca?
Mary, in spital ne-au recomandat sa o tinem cu caciulita, fiind prematura; insa de cand a implinit o luna o tin fara; doar dupa baie un pic.
Eu nu sufar caciulitele ce se incheie sub barbie de ex asa ca a avut doar fesuri.
Mai nou o in si cu picioarele goale (pamper, body si pantalonasi fara botosi).
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Ieri am fost sa imi iau blugi 

.
Am probat timp de o ora (aici nu e bai, ca marimi sunt pana la 5XL) si era sa plec fara nimic; mi-am luat pana la urma ceva ca deh, cat sa mai umblu in cei de gravida insa....

daca ma intelegeti.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
arturicii spune:
Sabina, au inceput fetele sa zambeasca la voi? Adica in mod voit.
Sabina inca nu zambeste cu "tinta"; in schimb a inceput sa ii lungeasca timpii de stat treaza si sa se uite cu mai multa atentie, sa ne priveasca in ochi.
Corina, multumesc inca o data ptr albumul cu bebei.
Si ptr pozele de la Mira
.
Noi botezul il facem pe 11 iulie,la o manastire la "tara", in aer liber. masa o luam tot acolo, nu stiu inca detalii ca trebe sa ne organizam noi; insa fiind chiar putini (noi, nasii, cumnata si inca vreo 6 amici) o sa fie ceva deloc pretentios; in plus, noi aveam nevoie de un loc unde sa zburde cei mici ca intr-un restaurant iesea dezastru.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Ioana5255 spune:
Artu da fetele zambesc asa de frumos. Se uita la noi si trag asa un zambet smecheresc sau cand dorm iepureste, de ex vb pe langa ele, deschid un oki si zambesc gales. Sunt asa de dulci. La maternitate le tineau cu caciuli si ma scotea din sarite, asa ca acasa le-am dat jos. Le pun numai afara si tare ma enerveaza, dar inca mai bate vantul si mi-e teama sa nu le ia curentul, dar cum se face mai cald le dau jos,ca nu le mai suport.
Ale nu are prietene cu cine sa se joace acasa, o are doar pe soacra mea cu care isi petrece timpul in casa, se pune mult la mintea ei si ii cam permite orice. Dar daca este frumos afara stau mai mult plecate in parc, vin doar sa manance si in rest afara. Azi a fost o vreme tare stupida cu vant si nu am vrut sa o las de teama sa nu o intoarca raceala.
Madamar spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 si nu am inteles chestia ca pe mine chiar ca ma perturba orice. Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006) Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase. |
Da, recitind imi dau seama ca suna nasol: voiam sa spun ca e normal sa te perturbe comportamentul Alexandrei, mai ales in contextul in contextul in care gemenele au nevoie de tine acum, si dintre gemene IUstina presupune mai multa atentie, sa nu o scapi la plins, si nu ca tu in mod special ai fi usor perurbabila! Doar nu vrei sa ma intelegi gresit, nu? Sau sa te supi dintr-o interpretare gresita! A sunat nasol formularea mea, scuze! Sper sa ma fi facut mai usor inteleasa acum, da

?Marlena (Mary)
38+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 3 zile 

Doamne Ajuta-ma sa avem parte de o experienta a nasterii minunata si bebelusul sa fie sanatos, papacios si cumintel!