Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

paula, multumim...doamne ajuta sa-si revina repede, altfel o iau razna...oricum ma astept la vreo 5 zile de raceala s nopti nedormite...dar macar sa treaca dupa...

arissa...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Am votat si azi!
Multa sanatate!

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

bumblebee, racusor, cris, tina...va pupam pe toate si va multumim de urari...numai asta nu-i lipsea acum, dar na...ce sa facem...toata iarna n-am avut treaba si uite ca acum s-a trezit si el sa se imbolnaveasca.. sper sa nu iau si eu...ca ar fi nasol rau...

sanatate tuturor! si mai ales burticilor!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip

bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mov_79

Neatza fetelor,

azi e prima mea zi de CO , am 3 sapt si dupa intru in prenatal...in sfarsit acasa linistita, sper sa nu incep sa ma plictisesc....
Carla imi pare rau ca ai probleme, multa rabdare ca o sa fie bine
Va doresc o zi frumoasa

31+

Hehehe! Concediu placut!

Dar sa nu te apuci si tu de treaba prin casa....
Nu te supara pe mine!

tina 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

tina_80 cum sa ma supar?
nici nu prea sunt in stare, ma misc ca un pinguin pe aici , o sa aranjez doar lucrurile putin....
Bebele e foarte activ , cateodata scoate un picicorus de zici ca vrea sa iasa afara prin buric

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

va lamuresc eu..sper sa nu se supere dana

a avut probleme inca de la inceput ..i s-a spus sa faca embrioreductie pentru ca avea uter infantil si risca sa i se rupa uterul si sa avorteze..si uite asa a ramas cu 2 copii. macar sa-i duca la termen. din pacate, nu a fost asa..si la 23-24 sapt nu s-a reusit sa se opreasca nasterea...va rog sa va rugati in continuare pentru ea si micuta Mihaela sa reziste.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152119&whichpage=13

eu de cand s-a intamplat parca nu imi mai vine sa scriu nimic..si azi, de cand doctorita mi-a zis sa am maaaare grija ca bebe inca nu e dezvoltat si pot sa nasc oricand din cauza tensiunii..si a unui afurisit de chist pe ovar enorm.. sunt asa

----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Te rog eu mult sa stai linistita...uf, toate belelele acum la sfarsit...parca tre sa trecem prin ce e mai greu...
eu una sunt suparata pe bunicii din partea mamei..ma rog, de abia pot sa-i zic mama...pentru mine nu a fost mama, si-a batut joc de viata mea..imaginati-va numai cum ma simteam cand imi zicea la 13-14 ani ca sunt vulgara.cand mi-a venit ciclul prima data nu stiam ce e si am stat o zi speriata :((.nu am avut voie sa ies cu NIMENI (fete sau baieti), am fost izolata de lume, nu ne-a lasat sa ne jucam cu copii, nu ne-a lasat la gradinita...de aia am facut eu varicela la aproape 30 de ani.si acum se iau de sotul meu ca vrea sa ma fure...noi am primit un teren de la matusa mea si ei nu mai stiu pe ce lume traiesc(au 80 de ani) si cica actele nu sunt si pe numele meu (nush de unde au visat, fiindca au vazut actele).imaginati-va ca ei nu merg la fiica lor in vizita (acum au stat la socrii mei si ganditi-va cum s-au simtit cand le-a jignit copilul si pe ei), fiindca si pe ei, ca si pe mine...ne face de 3 parale, ca ea e profesor si le stie pe toate,ca eu sunt proasta (asa am fost mereu din punctul ei de vedere)...si cica noi vrem sa-i furam pe ei (praful de pe toba, vai mama lor)..ma rog la DD sa imi dea minte sa nu fac nici macar 0.1% din greselile ei fata de copilul meu..ma scuzati ca m-am intins..dar atat s-au luat de mine de dimineata, ccred ca aveam tensiune 14...

va pupic..

Laura 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

mov-ule concediu placut...grija mare

tina - la drum lung si eu am stat mai bine in spate decat in fata, cu patura, perna pentru cap si picioarele pe sus ai grija...

eu numar zilele...luni la dr, miercurea cealalta cand facem 34 sapt la eco morfologica...si apoi mai vedem, astea sunt pe termen scurt ne rugam sa ajungem cu bine pana acolo

sotul a racit sper sa ii treaca repede, sa nu iau si eu...plus ca acum el tre sa aiba grija si de el bolnavior si de noi ls patut saracu e stresat si de asta acum, de ce a racit....

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

laura iubita, stai linistita, si nu baga in seama...nu trebuie sa iti faci rau tie si puiului tau din cauza lor, mai ales ca spui ca toata viata a fost asa...

eu am descoperit o metoda prin care sa ma calmez cand simt vreo contractie sau neliniste ii cant sau vorbescu cu puiul meu si se face iar liniste in sufletel

eu ii cant ca are mama un baietel cuminte foc, care se face in burtica cat un ghemotoc

Bulina 32+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mov, conncediu placut!

Laurika, de ce mai pastrezi legatura cu ea??? Nu-i mai raspunde la tel. Decat sa-ti faca rau, mai bine lipsa.

Racusor, ai mare grija, o raceala-ti mai lipseste...

Cris 30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu...

raportez si eu a treia zi de stare de , fara sa ajungem insa chiar pana acolo, dar e o senzatie neplacuta zi si noapte... dr mi-a spus sa beau suc de portocale (nu-l mai pot inghiti deja!) si isotonica...

carla, stai cumintica in spital sa vezi ce si cum...
laurika, vb lui cris2010: IGNORE

in rest, sa avem o zi de vineri linistita si un we placut, fara surprize, fiecare la casuta ei...

www.ticker.7910.org/as1cHpMVM1P1124MDAwNTE2Yjh8MDAwMTQyN2R8SGFubmFoIElzYWJlbGE.gif" target="_blank"> 30+ AMR 9-
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre

Mergi la inceput

Fetelor, ma duc sa ma imbrac si sa plec la coafor sa ma spal pe cap, ca eu singura nu mai pot de f mult timp.

Cand vin vreau sa citesc numai de bine!

aveti grija de voi!

tina 29+ cu

Mergi la inceput