Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
arissa spune:
Buna dimineata!
Denisa, imi pare rau ca esti iar cu probleme, sanatate multa!
Am votat si eu ieri pentru ambele fete, azi doa pe eladea, era mai simplu daca vedeam zilnic linkurile, dar e bine si daca apar pe gmail.
M-am mai linistit si eu in legatura cu indemnizatia asta, dupa ce in prima zi nu ma puteam opri din bocit. Sper sa taie cat mai putin, ne-om descurca noi pana la urma cumva. Aseara am iesit cu cateva prietene in oras, lucru care se intampla cam rar. A fost tare bine.
Azi am program administrativ. Sa vedem cat imi iese din ce mi-am propus.
Va , o zi frumoasa!
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
paula, multumim...doamne ajuta sa-si revina repede, altfel o iau razna...oricum ma astept la vreo 5 zile de raceala s nopti nedormite...dar macar sa treaca dupa...
arissa...
*********************************************************Andreea, Eric (9.12.2007) si
32+ cu Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata delfinariu!
Denisa mama, iar in spital? Sa treaca repede si sa te intorci acasa!
Eladea, mai adu-ne aminte de concurs, oricum, erau 60 de voturi, sanatate piticotului
Alina 28+ cu
gargarita
racusor2010 spune:
eladea sanatate lui Eric..zi-i ca noi il votam sa castige, el doar sa fie cuminte si sanatos
Bulina 32+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Buna dimineata dragele mele!
Carla, si fetele care aveti probleme va doresc multa, multa sanatate si sa ajungeti cu bine si voi si delfinasii la marea intalnire.
Dana si Mihaela, suntem alaturi de voi. Doamne-ajuta!
Eladea, multa sanatate lui Eric. V-am votat si ieri si azi. Mult succes! Linkul l-am trecut la favorite (acces mai usor ca in mail), dar n-ar fi rau sa ne aduci aminte zilnic. toate burticile! O zi buna in continuare! Vine w/e-ul!!!
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
mov_79 spune:
Neatza fetelor,
azi e prima mea zi de CO , am 3 sapt si dupa intru in prenatal...in sfarsit acasa linistita, sper sa nu incep sa ma plictisesc....
Carla imi pare rau ca ai probleme, multa rabdare ca o sa fie bine
Va doresc o zi frumoasa 31+
tina_80 spune:
Buna dimineata!
Mirela, priveste partea buna!!! Daca s-a spart geamul, inseamna ca s-au spart relele din casa. Parca asa e...nu?
Carla, aveti grija de voi stati la pat, urmati tratamentul si sfaturile doctorului.
Racusor, eu nu stiu ce sa-ti raspund dar trebuie sa gandesti cu un gram de optimism mai mult
Fetelor, aveti grija de voi, ca doar nu mai suntem in al doilea trimestru, pline de energie. Ia mai stati voi linistite
Sa dea DD sa ajungem cu bine pana la capat!
Am si eu niste emotii pt ca luni merg la dr, la Bucuresti. Nu am mai fost de pe 10 apr, dat in timpul asta am mai vb cu dansa la tel si mi-a recomadat injectii, perfuzii, analizele i le-am citit prin tel...multa rabdare mai are cu mine.
...mi-e o frica!!!
Drumul nu prea il mai suport, dar sotul cica poate e mai bine cu trenul
I-am spus ca mergem cu masina, imi iau o patura sa o pun pe bancheta din spate, sa nu mai simt centurile alea in spate(data trecuta am reusit sa bag una sub canapea dar cealalta deloc si m-a jenat tot drumul)iau si o perna si sa speram ca vom ajunge cu bine.
Vrem sa ne si intoarcem in aceeasi zi...nu am chef sa dorm la sora mea...mai bine ca la tine acasa nu e nicaieri
Binenteles ca nu plec fara sa-mi fac injectia de rigoare
Va doresc o zi fara contractii!
tina 29+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cris2010/Cris2010.jpg)
Cris2010 spune:
Fetelor, a cumparat cineva haine de la Kiabi? Am primit un catalog si au o promotie din 15 mai pana in iunie. Au hainute la preturi foarte bune. Poate reusesc sa ajung in militari maine sa vad despre ce e vorba.
http://www.kiabi.ro/kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/100426_PMA7/appli.htm asta e unul dintre cataloage online. Dar in cel primit prin posta au oferte mai bune.
Cris
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Eu am facut "up date" la no-spa, am crescut doaza la 3/zi si astept vecina sa vina din tara cu Gynipralul, daca Doamne fereste mi se scurteaza colul si astia tot nu-mi dau nimic macar sa am cu ce ma doftorici singura ![]() |
Ma bag si eu in seama!
![](icon_smile_big.gif)
E bine sa iei nospa in combinatie cu scobutil...deci ar fi bine daca ti-ar aduce si scobutil si sa le iei la 6 ore.
Sau fiole de nospa si scobutil si sa faci injectii la 12 ore.
Multa sanatate!
![](floare.gif)
tina
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
pup la voi.
Nu am reusit sa citesc nimic din ultimele capitole. Sper sa le citesc in week-end, dar sunt slabe sperante, pentru ca am cursuri zilele astea, incluziv sambata, si nu mai am timp de nimic. Alerg toata ziua de colo-colo.
Dimineata am incercat sa incalt o pereche de sandale. SURPRIZA! Nu imi mai intra picioarele in ele. Asa ca trebuie sa ajung sa imi iau ceva de incaltat, doar nu stau urmatoarele luni doar in adidasi.
Sper ca sunteti bine. 32+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 6 saptamani!
Dar nu mai mult de 8 !